Διεκδίκησε με

10.8K 776 182
                                    

Αγάπες σε λίγα κεφάλαια τελειώνει η ιστορία της Λίνας. Θα ήθελα να μου πείτε αν ενδιαφέρεστε να συνεχίσω την ιστορία " παίξε με τον λύκο μου" ή " το κορίτσι με το βιβλίο" . ειναι και οι δυο στο προφίλ μου. Η πρώτη θα είναι μαυρη ρομαντική κομεντί και η δεύτερη όχι αστεία ρομαντική . Για πείτε καμιά γνώμη..



"ΑΛΦΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ .Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ-"

"ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΗΡΑΚΛΗ" του απαντώ εκνευρισμένα χωρίς να γυρίσω να τον κοιτάξω.

Ακούω τα βήματα του να απομακρύνονται και την τραβάω απο το χέρι να πάμε πιο βαθιά μέσα στο δάσος. Εγώ θα τα ξεκαθαρίσω όλα και αυτή την στιγμή.Ο κόσμος να καταστραφεί.

"Που πάμε?" ακούω την φωνούλα της και της σφίγγω το χέρι.

"Μαζί να είμαστε και δεν μας ενδιαφέρει το που" της απαντώ και με γρήγορα βήματα την καθοδηγώ σε ένα πυκνοφυτεμένο μέρος απο ακακίες.

"Που είχαμε μείνει?" την ρωτάω σοβαρά καθώς την σπρώχνω για ακόμη μια φορά στο κορμό του δέντρου και βάζω τα χέρια μου δεξιά και αριστερά. 

"Οτι άλλαξες γνώμη και δηλώνεις ερωτευμένος"

"Δεν άλλαξα γνώμη. Απλά σου αποκαλύπτω πως αισθάνομαι. Αυτή που τα γυρνάει είσαι εσύ μάτια μου. Μου είπες οτι είσαι ερωτευμένη και τώρα μου πουλάς παραμύθια οτι με βλέπεις πατρικά "

Σκύβω κοντά στο πρόσωπο της και ενώνω τα μέτωπα μας. Η μυρωδιά της είναι συγκλονιστική. Προσπαθω να με ηρεμήσω. Θέλω αλήθεια να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση.

"Είσαι..ερεθισμένος" δαγκώνει το χείλος της καθώς κοιτά φευγαλέα την στύση μου έτοιμη να εκραγεί μέσα στο παντελόνι μου.

"Κι εσύ μάτια μου είσαι ερεθισμένη αλλά δεν το σχολιάζω. Σε μυρίζω εδώ και ώρα. Απο την προπόνηση ακόμη. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας γαμώ, το θέμα μας είναι άλλο"

Με κοιτά έκπληκτα και σε λίγο σοβαρεύει. Παίζει μια μπούκλα απο τα ξανθά μαλλιά της.

"Ποιό είναι το θέμα μας?"

Μου αρέσει να με λέει μάτια μου

Τότε θα σε φωνάζω πάντα έτσι μάτια μου

"Μην διαβάζεις τις σκέψεις μου"

"Είσαι πρόκληση . Τις περισσότερες φορές όταν διαβάζω το νου σου είμαι εκεί και συνήθως γυμνός"

"Είσαι απαίσιος. Δεν έχεις το δικαίωμα"

"Το έχω είσαι η Λούνα μου και είσαι δική μου" της λέω έντονα . Με εκνευρίζει να θέλει να κρατά τον εαυτό της για εκείνη. Θέλω πρόσβαση σε όλα της. Στα πάντα που σκέφτεται και νιώθει. 

To Παιχνίδι Της ΛίναςWhere stories live. Discover now