Λίγο πριν τελειώσουν όλα

9.8K 757 138
                                    

Το σκοτάδι είναι πυκνό , το φως του φεγγαριού ίσα που διαπερνά τις φυλλωσιές των δέντρων και η οσμή της , η οσμή της αγαπημένης μου δεν υπάρχει πουθενά και φοβάμαι , όσο τίποτα φοβάμαι πως δεν την μυρίζω γιατί..

Ο Ντομ γρυλίζει μανιασμένα καθώς τρέχει με φόρα προς το σκοτάδι. Νιώθω αβέβαιος για το που πάμε, νιώθω πως τα έχω χάσει, πως έχω χάσει εκείνη, το κορίτσι μου την Λίνα μου, η κρίση μου θολώνει, σκέφτομαι τα μάτια της να με κοιτάνε, το χαμόγελο της, εκείνη στο γραφείο να μου δείχνει χαρούμενη τα νέα παπούτσια της, να μου πεισμώνει που δεν ντύνομαι για το πάρτυ της, την παράδοση της σε εμένα όταν της έκανα έρωτα, το φόρεμα της που ανέμιζε στο χωράφι όταν την πρωτοσυνάντησα, είναι όλες εκεί οι μνήμες και με κάνουν να νιώθω τόσο μικρός που νιώθω αδύναμος , αδύναμος να συγκεντρωθώ, δεν μπορώ να την χάσω, δεν γίνεται να μου την έχουν πάρει. 

"ΔΙΚΗ ΜΟΥ"  ο Ντομ γρυλίζει μέσα στο νου μου, έχει τρελαθεί.

Ο λύκος μου τρέχει ακόμη πιο γρήγορα, η οσμή δεν είναι πουθενά, δυσκολευομαι να δω στο σκοτάδι, νιώθω πανικό, την χάνω, δεν θα δω ξανά το γέλιο της, δεν θα ακούσω ξανά τις ιδέες της, το κορμί μου σκίζεται στα δυο , απλά δεν μπορώ.


"ΣΥΝΕΛΘΕ ΝΤΟΜΙΝΙΚ Η ΑΓΕΛΗ ΝΙΩΘΕΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ. "

Ο λύκος του Ντέμιαν τρέχει και με προφταίνει. Μιλά στο νου μου, δεν γυρίζω να τον κοιτάξω, ξέρω οτι τις σκέψεις μου  τις ακούν όλοι.

 Υποτίθεται τους καθοδηγώ , υποτίθεται είμαι ο Άλφα τους.

"Δεν υποτίθεται . Είσαι Ντόμινικ ο Άλφα μας. Είσαι απο την φυλή Κρόνος. Μπορείς να επιβληθείς στον πόνο σου. Απλά συγκεντρώσου και βρες μας την Λούνα μας"

"Ναι.."


Σταματάω απότομα αναγκάζοντας όλους τους λύκους της αγέλης που τρέχουν πίσω μου, να σταματήσουν κι εκείνοι.

"Ντομ..πρέπει να ηρεμήσουμε και να την βρούμε"

Ο λύκος μου γρυλίζει σιγανά.

Απλά πρέπει να επιβληθώ στον πόνο. Στον πανικό που νιώθω. 


Τα πάντα ηρεμούν. 


Είμαι απόγονος της φυλής Κρόνος. Μπορώ να το κάνω. Είμαι προορισμένος να επιβάλλομαι στα αισθήματα μου. Απλά πρέπει να αφήσω τον δεσμό μας να με οδηγήσει σε εκείνη.

To Παιχνίδι Της ΛίναςWhere stories live. Discover now