Απειλή απο γκλίτερ

10.4K 785 200
                                    

Λίγες μέρες μετά

"Το μετοχικό κεφάλαιο θα αυξηθεί την στιγμή που θα ανακοινωθεί το σχέδιο της εφεύρεσης και απο το πλεόνασμα .." ο υπεύθυνος οικονομικών αναλύσεων  με έχει ζαλίσει να λέει το ίδιο πράγμα.

Παίζω νευρικά τα δάχτυλα μου . Έχουμε δυο ώρες που αναλύουμε με το διοικητικό συμβούλιο τα ίδια και τα ίδια και δεν εννοούν να καταλάβουν την άποψη μου.  Γυρίζω και κοιτάω την Λίνα. Κάτι κοιτάει με προσήλωση κάτω απο το τραπέζι. 

"Σας είπα ξανά πως η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεν θα γίνει με την γνωστοποίηση της εφεύρεσης εκτός και αν αυτή τελειοποιηθεί" τους λέω με πυγμή για να καταλάβουν επιτέλους πως εγώ παίρνω τις αποφάσεις για αυτή την εταιρία. Καλά και η Λίνα..αλλά..

Γαμώτο ! Δεν μπορώ ούτε να ακούσω τις σκέψεις μου με αυτό το θόρυβο. Τι κάνει τώρα η Λίνα? Ησυχία δεν έχει αυτή η μικρή.

Κοιτάω την Λίνα που τώρα έχει κλείσει τα μάτια και δείχνει να απολαμβάνει το μασάζ της δερμάτινης καρέκλας της. Φαγώθηκε να αγοράσουμε καρέκλες με μασάζ και έχει μια ώρα τώρα που παίζει ασταμάτητα με την καρέκλα της. Χτυπάει και τα παπούτσια της ρυθμικά. 

Κοιτάω κάτω απο το τραπέζι. Φοράει ψηλοτάκουνα πλαστικά πέδιλα..μοβ..με γκλίτερ?

"Τέλεια δεν είναι? ιριδίζουν στο φως" μου λέει καθώς ανοίγει τα μάτια της. Να τι κοιτούσε κάτω απο το τραπέζι τόση ώρα. Εδώ καταστρεφόμαστε και η Λίνα χαζεύει τα παπούτσια της. 

Κοιτάω το κοντό σορτσάκι της και ένα μικροσκοπικό τοπάκι που έχει για μπλούζα απο πάνω. Το οτι όλοι φοράμε κουστούμια και αυτή είναι έτοιμη για πάρτυ με ξεπερνάει. Μια φορά να δείξει σοβαρότητα δεν μπορεί..αλλά τι να περιμένω απο ένα μωρό?

"Το μετοχικό κεφάλαιο όμως θα αυξηθεί αν γνωστοποιήσουμε την εφεύρεση.." ο οικονομικός διευθυντής συνεχίζει το ίδιο τροπάρι. Περιστοιχίζομαι απο ανίκανους. Θα πρέπει να συγκεντρωθώ να βρω εγώ την λύση..ναι να συγκεντρωθώ..ε...και..τι γυαλίζει στην κοιλιά της?

Κοιτάω καλύτερα την κοιλιά της. Και βλέπω πως έχει βάλει σκουλαρίκι στον αφαλό της. Μοβ χρώμα..και νομίζω πως..

"Έχει γκλίτερ και ιριδίζει και αυτό στο φως ! Κατάλαβες ? τα ταίριαξα με τα παπούτσια" η Λίνα σηκώνεται πάνω για να δω καλύτερα το σκουλαρίκι. Σηκώνει πιο ψηλά το τοπάκι της και τώρα αφήνει εκτεθειμένους τους κοιλιακούς της. 

To Παιχνίδι Της ΛίναςWhere stories live. Discover now