Το κουτάβι Του

9K 830 189
                                    

info για τους λύκους (αν έχετε διαβάσει ιστορίες με λυκανθρώπους παραβλέψτε την παράγραφοοο)

Ο Άλφα είναι ο αρχηγός της αγέλης. Λούνα είναι το ταίρι του Άλφα. Βήτα ο βοηθός του. Ο Ωμέγα ..άστα να πάνε.

Κάθε λυκάνθρωπος μόνο μετά την πρώτη μετάβαση (δηλ. η ικανότητα  να μετασχηματίζεται σε λύκο)μπορεί να καταλάβει με το που θα αντικρίσει το έτερον ήμισυ του οτι είναι το ταίρι του. Ο λύκος μέσα του τον διεκδικεί με την πρώτη ματιά. 

Έπειτα απο την αλληλοδιεκδίκηση ακολουθείται το σημάδεμα ή μαρκάρισμα: ο αρσενικός λυκάνθρωπος δαγκώνει το ταίρι του στο λαιμό . Ακολουθεί το ζευγάρωμα. (αυτό δεν χρειάζεται να το εξηγήσω!)

........



"ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΛΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΑΣ"

Η Λία γρυλίζει μέσα μου θυμωμένα. Δεν επιτρέπει να ονομάζουν κάποιο άλλον άντρα ταίρι μας ακόμη και αν  έχω απορρίψει τον Δημήτρη. Του είναι πιστή και οτι και αν μας έχει κάνει δεν μπορεί να σταματήσει να τον αγαπάει .


"ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ?"

Η φωνή του Δημήτρη ακούγεται απο δίπλα μου σαν γρύλισμα. 

Σφίγγει τις μπουνιές του καθώς κοιτά τον Δία και ο Ηρακλής αυτόματα κάνει ένα βήμα προς τον αδελφό μου. Γιατί θυμώνει? Ούτε να τον αγγίξω δεν μου επιτρέπει εξάλλου. Γιατί φέρεται κτητικά? Ίσως γιατί με νιώθει κτήμα του. 

"Δεν υπάρχει χρόνος γι αυτό. " Ο Δίας του  απαντά αδιάφορα  και γυρίζει να με κοιτάξει. "Λίνα αλήθεια πρέπει να φύγουμε"

Βλέπω τα όμορφα χαρακτηριστικά του Δημήτρη να αγριεύουν. Ανασηκώνει ελαφρά το πηγούνι του και κοιτά αυστηρά τον Δία , σχεδόν σαν να είναι υφιστάμενος του στον όμιλο και είναι έτοιμος να εκτοξεύσει διαταγές με το γνωστό αυταρχικό ύφος του. Μόνο η στάση του σώματος του δείχνει εξουσία και θέση ισχύος. Ναι αυτός είναι ο Δημήτρης Μεβεζής. Γεννημένος αρχηγός. Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που δεν τον υπάκουσε ποτέ. Δεν ξέρω πως το κάνει. 


Θα μπορούσε να είναι αρχηγός αγέλης. 


"ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΗΔΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ"

Ανοίγω το στόμα μου σε σχήμα " Ο" και κοιτάω τον Δημήτρη. Δεν μπορεί να το είπε αυτό.. ήταν τόσο προσβλητικό να λέει κάτι τέτοιο στον αδερφό μου και ..για κάποιο μυστηριώδη λόγο ..ένιωσα έτσι..ερεθισμένη..αλλά δεν φταίει επειδή συνέχεια το μυαλό μου το έχω στο σεξ, αλλά επειδή η Λία ένιωσε οτι την διεκδικεί για πρώτη φορά.

To Παιχνίδι Της ΛίναςDonde viven las historias. Descúbrelo ahora