Το σχέδιο συνεχίζεται

11.1K 796 187
                                    


"Υποτίθεται οτι το ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας ήταν απόρθητο! Πως σκατά συνέβη αυτό?"

Ο Δημήτρης  μιλά στο κινητό ενώ αγριοκοιτάζει την Λίνα. Για όλα εκείνη φταίει. Του είχε πει οτι ήταν όλα εντάξει. Τον είχε διαβεβαιώσει . Έκανε πολύ άσχημα που της επέτρεψε να σχεδιάσει όλο τον ηλεκτρονικό κώδικα ασφαλείας. Και η εξυπνάδα της έχει όριο. 

Την απειρία της.

"Πες μου τους κωδικούς απο τους λογαριασμούς να τσεκάρω αν τα λεφτά έκαναν φτερά...ναι...η γραμμή που μιλάμε είναι η απόρρητη ..πες τους.."

Κοιτά την Λίνα ξανά άγρια και ξεφυσά. Την τραβά απο το χέρι και την βάζει στην κρεβατοκάμαρα του. Την ρίχνει στο κρεβάτι και της παρατάει απο δίπλα ένα πανάκριβο ασημένιο λαπτοπ.

"346784 ..κάθετος..47890..δίεση..7987902378916136198643198768..κάθετος ..889727598175179817891375983..όχι δεν σημειώνω τον κωδικό εννοείται..είναι η Λίνα δίπλα μου τον ακούει..κλείσε τα λέμε στα κεντρικά σε μισή ώρα"

Ξεφυσάει και περπατά νευρικά πάνω κάτω. Βγάζει το σακάκι του και ξεκουμπώνει το πουκάμισο του. Είναι έτοιμος να σκάσει. Κοιτάει την Λίνα που ετοιμάζεται να μιλήσει. Αλλά ειλικρινά θα γίνει χαμός αν την ακούσει να δικαιολογείται.

"Εσύ φταίς! Μην τολμήσεις να μιλήσεις!" της λέει επιθετικά. "Και υπέκλεψαν τα δεδομένα του πειράματος και υπάρχει πιθανότητα να έχουν τραβήξει χρήματα απο τον λογαριασμό που χάκαραν."

Κι επίσης τώρα θα ήταν στην σουίτα..θα πηδούσε ..όλα στραβά.. ήταν η μέρα της χαλάρωσης του. Το χρειαζόταν τόσο πολύ. Έχει πιεστεί στη δουλειά τελευταία πολύ και μόνο με έναν τρόπο θα μπορούσε να ηρεμήσει . Και αυτός καταστράφηκε χάρη στην Λίνα.

ποιός τον έφτυσε σήμερα..

την παρατηρεί να τον κοιτάζει απο πάνω ως κάτω. Κλασική Λίνα δεν ντρέπεται να κατεβάσει το βλέμμα ποτέ. Απο την πρώτη στιγμή που την γνώρισε..ρε πως την πάτησε έτσι..χάθηκε να επιλέξει την αδερφή της εκείνη την ημέρα..όχι όμως..έπρεπε να κάνει συμφωνία με τον διάολο τον ίδιο.

Αν μη τι άλλο η αδερφή της είναι γυναίκα . Θα μπορούσε να συνεννοηθεί τουλάχιστον.

"Ξύπνα τι με κοιτάς έτσι χωρίς να κάνεις κάτι? Τους άκουσες τους κωδικούς μπες και κοίτα τους λογαριασμούς μας Λίνα!"

Εκείνη χαμογελώντας ανοίγει το λαπτοπ , ενώ εκείνος διπλώνει με γρήγορες κινήσεις τα μανίκια του  πουκάμισου του. 

To Παιχνίδι Της ΛίναςWhere stories live. Discover now