12

88 8 9
                                    

Sedeli sme s Jinyoungom na fontáne vedľa obchodu. Pomedzi to ako sme sa rozprávali sme si obaja odpíjali zo svojho pitia. Jinyoung mal kávu a ja som mala citrónový čajík, ktorý je len tak pre informácií môj obľúbený.

"...takže mi chveš tvrdiť že sa poznáš so Shawnom Mendesom" povedal pomedzi smiech Jinyoung

"Nesmej sa, myslím to vážne" povedala som s úsmevom
"Otec je kamarát s jeho otcom a niekedy sme k ním chodili na spoločné večere. Keď sme potom ja a Shawn rozprávali sa, tak mi povedal že chce vedieť môj názor na jeho spev, keďže ja sa tiež venujem hudbe. Ja som mu potom poradila že by to ako spieva mohol dať na nejakú sociálnu sieť, nech si ho ľudia lepšie všimnú. Čo sa samozrejme aj stalo a teraz je tam kde je"

"Bavíte sa ešte?"

"Ani moc nie... Každý máme vlastný život. Ale píšeme si na narodeniny a Vianoce" povedala som a odpila si z pitia.

"Tak vy sa len tak vyparíte kávičkovať , zatiaľ čo my tu makáme?" Započula som Jacksonov hlas v povzdialí. Ja aj Jinyoung sme sa začali obzerať okolo nas, až kým sme so nevšimli skupinku chalanov blížiacich sa ku nám s nákupnými taškami v rukách.

"My už sme svoje mali hotovo, tak sme sa vybrali si to čakanie na vás spríjemniť" pozrela som sa na neho

"Čo vám tak trvalo?" Spýtal sa Jinyoung prelvapene

"Yugyeom si zabudol peniaze" povedal BamBam

"Na mňa to nezvaluj, to ty si mi povedal že to budeš platiť ty" otočil sa na neho Yugyeom

"Nečakal som však že to bude také drahé, že si budeme musieť počkať na chalanov"

"Museli kvôli nám odstaviť pokladňu"

"Nemuseli by to robiť kebyže neberieš pičoviny"

"Dobre stačilo by, nemyslíte? Mohli by sme sa už pohnúť. Síce je ten čaj super ale je aj tak dosť zima a ja mám pocit že zachvilu nachladnem" povedala som , vzala do rúk tašky s nákupom a vybrala sa smerom ku zastávke. Nikto nenamietal a potichu sa vybrali za mnou.

Postavila som sa tam a oprela sa a o stenu zastávky. Všetci postupne poprichádzali , tak so sa na nich otočila.
"Takže..." Povedala som nahlas, tak aby ma počuli všetci. Čakala som na to , kým sa na mňa všetci otočia. Keď tak spravili, mohla som pokračovať.
"Písala som si s mojou najlepšou kamarátkou... Prosila ma o to aby som jej poslala nejakú vašu fotku, lebo bola zvedavá na ľudí, ktorí sa o mňa starajú a bavia sa so mnou. Vtedy som si uvedomila, že pravdepodobne to asi nikdy nezistí, pretože vy ma nikdy nenecháte odfotiť vás. Nakoniec sa mi však podarilo odfotiť Jinyounga čo som jej bez jediného zaváhania poslala..." Zrazu mi do toho skočil Jinyoung

"Sľúbila si mi že to nikomu nepošleš!" Vyštartoval po mne.

"Teraz rozprávam ja!" Skríkla som a on sa na mňa udivene pozrel.
"No... Moja kamarátka si chvíľu myslela že si z nej robím srandu , čomu som ja nechápala, až dokým mi neposlala fotku Jinyounga z GOT7. A zhodou okolností sa presne podobal na teba. Aká to len náhoda , však?!" Povedala som ironicky.

" Jinsoul my...." Začal Mark

"Prečo ste mi nepovedali tak zásadnú vec? Myslela som si, že sme k sebe úprimní" prerušila som ho. Bola som z toho dosť sklamaná.

"Nebudeš sa tak hnevať, keď ti povieme prečo sme tak spravili?" Spýtal sa Yugyeom

"Jedine ak mi to PORIADNE vysvetlíte!"

"Vieš to že sme slávni nie je až taká výhoda. Ľudia sa chcú s nami priateliť, aby z toho mali nejaký profit. Ale keď si nevedela o tom kto sme ,ale aj tak si s nami vychádzala úplne normálne , bolo nám to ľúto zahadzovať. Chceli sme ti o tom povedať, fakt... Ale nie teraz" povedal Mark

Serendipity/K.NWhere stories live. Discover now