25

180 6 0
                                    

,, Zayne ty mi budeš pomáhat.. Lásko my jdeme vymyslet plán a rozdělíme výcviky. " ,, Dobře. " Usmál se a vzal mě za ruku aby jsme šli.

Když jsme to domysleli tak jsme všechny svolali aby jsme jim to mohli říct.
,, Každý z vás bude mít výcvikové plány, které budete dodržovat.. My se budeme účastnit těch samých jako vy. Každý výcvik se soustředí na něco jiného a projdete je všechny. Nejdřív vám dáme zbraně, a naučíte se s nimi zacházet. "Louis dokončil svůj proslov a já se na něj napojil.
,, Každý má svůj individuální výcvik při kterém se soustředí na něco jiného. Teď si každý půjde pro zbraň, která vám musí sedět do rukou a poté začne první část výcviku. Naučit se ovládat zbraň a získat obratnost. První výcvik povedeme my, ale pak už se přidáme k vám. " Usmál jsem se a Louis se na mě podíval. Netuším proč.
,, Možná. " Pohladil jsem ho po těle a usmál se.
,, Přidáme. " Objal mě a protože jsem stál za ním tak si mě musel přitáhnout blíž.
,, Až bude mít každý zbraň seřadíte se znovu tady. Zbraně jsou v bývalém fallen kousek od hranic. Jsou tam vyskladané zbraně jakéhokoliv typu takže si můžete vybrat. " Šli a já se opřel o Louise rameno.
,, Jak se cítíš? " ,, Zvláštně.. Možná i povýšeně. " ,, Zvláštní. " Usmál se a šlo se cvičit.

Potom co se naučili ovládat svoje zbraně jsme si dali souboje a bylo to fajn. Docela mě a Louise vyhecovali aby jsme šli proti sobě. Přijmul jsem výzvu proto jsme vážně šli proti sobě. Louis byl dobrý a bylo poznat, že ke konci už nemůže, ale nepovolil.

Skončili jsme až když Louis skoro odpadl proto jsme dnešek už ukončili a odnesl jsem Louise do postele.
,, Lásko pojď vedle mě. Nemám se ke komu přitulit. " ,, Aww boo. " Lehl jsem si k němu a přitulil se ke mě.
,, Jsi vážně dobrý boo.. Nečekal jsem to. " ,, Hm.. Jdeme spát. " Usmál jsem se a šli jsme spát.

Lost Paradise/ Larry mpreg CZWhere stories live. Discover now