8

306 15 0
                                    

Šli jsme do malého altánku kde jsme kecali většinou o kravinách. Taky jak jinak.
,, Hele ještě pořád mám nedostatky toho jak to tady chodí.. Pořád nechápu jestli když jdeš na zem jsi vidět. '' ,, Zayne nejsi vidět.. Když chceš tak se můžeš zviditelnit, ale trvá to... Taky podle toho jak tomu člověku věříš nebo ne. Můžeš se zviditelnit, ale nemusíš. ",, Ale co když se chci zviditelnit, ale nejde mi to? " ,, Mám jít s tebou někdy? Naučím tě to. " ,, Dobře... Klidně můžeš. ",, Tak až někdy půjdeš tak mi řekni. " Přikývl a zasmál se.
,, Pořád nechápu čas.. Víš na zemi a tady je to nějak posunutý. " ,, Obráceně.. Tady je to posunutý.. Vem si, že tady máš jeden den a na zemi je to týden plus minus. " ,, Takže tady je třeba pondělí ráno, na zemi je pondělí další týden? " ,, Jo.. Tak nějak. Proto se nekoukám na datum když jsem u Louise. " ,, Takže je to vážně tolik posunutý..? " ,, Je. " ,, Louis tě vidí? ",, Vidí.. Ale rodina ne. " ,, To je nanic není? " ,, Je to nanic, ale zase by to máma neunesla. Je hodně citlivá. " ,, Aha.. Chápu to.. Nechceš už jít? '' ,, Jdeme. Co tady. " Šli jsme domu a tam jsme každý zalezli do pokojů a do postelí.

Než jsem usnul tak mi v hlavě proběhla vidina Louise jak už dávno spí. Pamatuju si to protože jsme spolu chodili už když jsem byl na zemi a tam jsme měli zcela úžasný vztah a taky jsme to vydrželi dlouho protože jsme si s Louisem vyhověli kdykoliv a jakkoliv. Od sexu až po prožité deprese. Byli jsme dokonalý pár a ani jsme se moc nehádali.

Zase když jsme se pohádali vedlo to k rozchodu, ale naštěstí se to pak vyřešilo a my spolu zůstali. Neumím si představit co by se dělo kdyby jsme se vážně rozešli.

Nakonec jsem usl a spal jsem úžasným spánkem proto jsem ráno vstal s úžasnou náladou a šel jsem zase za Louisem který měl zavázaný obličej v obvazech a ruce skoro už bez kůže.

Lost Paradise/ Larry mpreg CZKde žijí příběhy. Začni objevovat