60. bölüm

263 21 11
                                    

Bu kişi Min jee'ydi.  İnanamıyorum yaa nasıl olur . Oraya doğru ilerledim . Namjoon ile min jee'yi ayırdım.

Hana: çok güzel şirkete gidiyorsun namjoon .

Namjoon: bak açıklayabilirim.

Hana: neyi ? Nasıl öpüştüğünü mü!

Min jee: ah namjoon, Hana'ya bizim uzun süredir sevgili olduğumuzu söylemedin mi yoksa?

Hana: uzun süredir?

Namjoon: Hana bana inan onunla aramda hiç bir şey yok!

Hana: ben seninle nasıl evlendim ya ! Nasıl sana güvendim inanamıyorum namjoon sana bu sefer dedim mutlu oluruz hiç bir sıkıntımız olmaz . Birbirimizi seviyoruz dedim ama yanılmışım namjoon ben seviyormuşum seninki ise bir heves

Arkamı döndüm ve ağlayarak ordan ayrıldım.  Kimse umrumda değildi.  Ne namjoon ne min jee ne de eun . Koşarak mekandan çıktım hiç taksi falan uğraşmayıp koşmaya devam ettim . Nereye gideceğimi bilmiyordum , yanımdaki ilacımdan içtim.  O bari beni biraz rahatlatabilirdi. Han nehrine gelmiştim bir banka oturup hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam ettim .

Ona nasıl güvenmiştim ben . Uzun süredir sevgiliyiz dedi ya!

Gece 01:15 :

Dolaşmaya devam ediyordum bütün gün ağlamıştım canım yanıyordu, bir taksi durdurdum ve bindim . Adresi verip kafamı arkaya doğru yasladım.  Çok ağlamıştım ve bu yüzden de çok yorgun düşmüştüm.  Sarhoş gibiydim ama değildim. Verdiğim adrese geldiğimiz de parayı ödedim ve arabadan indim.  Binaya girdim . Merdivenleri zar zor tırmanıp kendi katıma geldim . Kapının şifresini girmek için eğildim.  Ağlamaktan her tarafı bulanık görmeye başlamıştım.  Zar zor gördüğüm rakamları girdim. Kapı açılınca içeriye geçip kapıyı kapattım.  Evet burası eski evimdi. Namjoon'la yalnız kalmak istediğimizde geleceğimiz ev . Namjoon diğer eve taşındığımız da bu evi de biraz değiştirmişti.  Mesela kapısı kilitli değil şifreliydi. Oturma odasına geçip kendimi koltuğa attım bir yastığı başımın altına koyup bir yastığa da sarıldım.  Ağlayarak kendimi uykuya teslim etmiştim. 

....

Sabah uyandım koltukta oturur pozisyona geçip dağınık olan saçlarımı daha çok dağıttım.  Gözlerimi ovuşturup kendime gelmeye çalışıyordum. 

Ayağa kalktım ve banyoya ilerledim . Rutin işlerimi hallettim . Aynanın önüne geçip kendime baktım yüzüm çökmüştü gozlerim kırmızı ve gözlerimi Altı ise morartmıştı.  Saçlarım dağınık olduğu için çok kötü gözüküyordu ama umursamayarak mutfağa gitmiştim. 

Evde hiç bir şey yoktu. Banyoya geri dönüp saçlarımı taradım ve topuz yaptım odama gidip gardırobumu açtım içinden bir şort ve geniş bir tişört çıkartıp üstüme geçirdim.  Üzerimden çıkardığım eun'un kıyafetini banyoya kirli sepetine attım.  Gözlerimin altındaki morluğu makyaj ile geçirdikten sonra kredi kartımı alıp evden çıktım, telefonum evde kapalı ve şarj oluyordu .

Markete yürüyerek gidiyordum . Etrafımdaki insanları süzerek .  Sanki mutluymuş gibi gülümsüyordum . Markete vardığımda hiç beklemeden içeriye girdim .

Market arabası alıp bir sürü çikolata,  çikolatalı süt , Nutella,  cips , şeker, ramen aldım ve kasaya ilerledim .

Kasada min jee'yi görmem ile biraz geriye çekildim.  Onun beni görmesini istemezdim . Min jee aldığı eşyaları paketleyip gittikten sonra bende kasaya gidip aldığım şeyleri paketliyordum . Parasını ödeyip çıktığımda min jee'yi gözlerimle aramaya başladım.

İleride yürüyerek gittiğini gördüğümde bende umursamadan yürümeye başladım.  Aynı tarafa yürüyorduk.  Bir süre sonra aynı sokağa girdik . Oysaki ben onu takip etmiyordum . Bir süre sonra benim bulunduğum siteye girmişti.  Arkasından bende girdim o asansöre binmişti asansörü çağırmadan merdivenlere yöneldim.  Koşarak kendi katıma çıkmam ile asansörde benle aynı anda durduğunu fark ettim koşarak kendi kapıma geldim ve hızlıca şifreyi yazıp içeriye girdim . Kapının dümeninden bakıyordum bir kaç saniye sonra min jee gelip karşımdaki dairedeki kapıyı açtı. 

●●●

 

↪DUYGUSUZ ↩  KİM NAMJOON + BTS  Where stories live. Discover now