55. bölüm

262 28 1
                                    

Odadan çıkınca namjoon yanıma geldi ve eun'un bizi arabada beklediğini söyledi ben de onayladıktan sonra asansöre bindik ve hastanenin en alt katına indik . Çıkışa yürüdük tabiiki namjoon'un ne konuşacağı nereye götüreceği konusunda çok meraklıydım.

Hana: namjoon bana kızgın değilsin değil mi?

Namjoon: sana kızgın değilim,  böyle bir şey için küsecek birisi değilim ben . Sadece biraz kafam karışık.

Namjoon'a yaklaşıp elini tuttum . Arabaya geldiğimizde hiç bir şey demeden bindik ve yine yol boyu konuşmamıştık. Bir mezarlığa gelmemiz ile namjoon'a şaşkınca baktım.

Namjoon: hadi inin .

İndiğimiz de eun'un elinden sun hee'yi aldım.  Mezarlığa girdik bir yere geldiğimizde etrafa bakınmaya başladım önümüzdeki mezara baktım. " kim ailesi " ( şöyle bir düşününce soru gibi geliyor jdjk)  acaba namjoon'un amcasıgil   falan mı? Diye düşünürken eun konuştu.

Eun: amcam ve yengemin mezarına gelme amacımız ne ?

Namjoon: şimdi beni dinle bizim anne ve baba dediğimiz kişiler normal de bizim amca ve yengemiz bizim gerçek anne babamız,  yengemiz  ve amcamız olarak bildiğimiz kişiler.

İlk önce kafam karışsa da sonradan anlamıştım.  Namjoon'a baktım gözleri dolmuştu.

Namjoon: gerçek anne babamız şu an burada yatıyor. 

Eun'un gözünden bir damla yaş aktı bize döndü ve konuştu.

Eun: artık umursamayalım hayatımıza devam edelim boşverelim onları geri getiremeyiz değil mi ?

...

Şu an eve gelmiş namjoon ile yatıyorduk namjoon duş alacağını ve işe gideceğini söyledi.  Ben yatakta hala uzanırken namjoon giyinip gitmişti.  Bende sıkıldığım için aşağı indim herkes bu gün bir garip davranıyordu.  Ne olduğunu bilmiyordum bile yinede umursamadım.  Yatağa yattım o sırada namjoon aradı ve güzelce giyinmemi ve akşam onu almaya geleceğini yemeğe çıkaracağını söylemişti.  Hemen eun'un yanına gittiğimde eun bana çok güzel bir elbise vermişti duş alıp giydim Saçımı eun yapmıştı.  Hafif bir makyaj yaptım,  saat neredeyse akşam yediye geliyordu .  Biz herşeyi hazırlamıştık ki içeriye endişeli bir jimin'in girmesi ile ne olduğunu sordum .

Jimin : acele et!

Diye bağırıp aşağı gitti bende namjoon geldiğini zannedip aşağı hızla indim fakat aşağıda namjoon yoktu . Yoongi yanıma yaklaştı ve sakin olmamı söyledi. 

Hana: hadi ne diyeceksen de ben gayet sakinim !!

Yoongi :  namjoon bir trafik kazası geçi-

Sözünü yarıda bırakıp hemen evden çıkmıştım ki gördüğüm şey ile şok olmuştum.   

↪DUYGUSUZ ↩  KİM NAMJOON + BTS  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin