24. bölüm

298 24 1
                                    

Yemeğimi bitirip karşımda ki  Daniel'e baktım o da yemeğini bitirmişti. Onu içeriye gönderip bende mutfağı toparlamıştım. 

Bu gün çok adrenalinli bir gündü.  Orada beni çağıran kişi namjoon ya da diğerleri değilmiş.  Orda çakılı kalmıştım sadece kolumdan tutup kendine bakmamı sağladığında bu kişinin Daniel olduğunu görünce rahatlamıştım.  Eve beraber gelmiştik beraber yemek hazırlamıştık şimdi ise o içeride ve ben kahve hazırlıyorum.  Bugün marketten aldığım kekleri tabağa koydum . Yanına çatal koydum kahveleri de tabakları da bir tepsiye koyup içeriye geçtim.  Kahvemizi rahatça içtikten sonra ise Daniel'e döndüm sıkıntılı bir nefes alıp verdikten sonra konuşmaya başladım.

Hana:  ben Türkiye'ye dönüyorum senin ile bağlantımı kesmeyeceğim bir kaç ay sonra döndüğümde sen bana ev ayarlayacaksın.

Donmuştu   bana boş boş bakıyordu . Bir anda gülümseyince bende gülümsedim .

Daniel:  biliyor musun? Bu gün sevdiğim kıza evlenme teklifi ettim o da kabul etti. Mutluyum ama sen bu mutluluğun içine ettin yani .

Hana: ama gitmek zorundayım aile meselesi . Bu gece 3'te uçağım var acaba beni götürebilir misin?

Daniel:  tabii.

Gece 01:  25.

Hâlâ Daniel benim evimdeydi uyumamıştık. Üstünü değiştirmeye evine gittiğinde bende bavulumu kapıya koyup kendim için hazırladığım kıyafeti giymeye odama gitmiştim. 

Üstüme göğüs dekolteli beyaz askılı giydim altıma siyah pantolon giydim . Üstüme de siyah ince bir ceket giydim Saçımı balık sırtı ördüm. Ayakkabı olarak spor ayakkabı daha rahat olduğunu düşündüm.  Siyah sırt çantama ne gerekiyorsa alıp kapıyı açtım Daniel de o sırada ayakkabısını giyiyordu bavulumu alıp arabasına götürdü bende kapıyı kapatıp kilitledim anahtarı aşağıda ki güvenliğe verdim . Babama da mesaj attım,

anahtarını güvenliğe verdim . Ben Türkiye'ye dönüyorum..." 

Havalimanına vardığımızda Daniel'e veda ettim . Gerekli işlemlerden geçip uçağa geçtim uzun bir yolculuk olacaktı....

Yol boyunca uyumuştum. Ama hâlâ yorgun hissediyordum . Bir taksiye binip adresi verdim . Annem gilin yanında kalacaktım. Bir kaç ay kalıp geri kore'ye dönecektim  . İşte o zaman babam ile bütün bağımı kopartıp gerçekten ailem olabilecek kişiye bağlanacaktım,  taksici abinin "  geldik"  diye söylemesinden sonra arabadan inip bagajda duran valizimi aldım . Eve doğru ilerlemiştim. Tam bahçeye girecektim ki duyduğum "  abla "  sesi ile o tarafa dönmüştüm . Karşımda bana zorla gülümseyen  Samet'i görmemle gülümsemiştim.  Yanıma geldiğinde benden uzun olduğunu gördüm.  Parmak ucuma çıkıp ellerimi saçına daldırıp konuştum .

Hana:  naber ?

Samet:  abla haber verseydin ya.

Hana:  valizimi al içeriye geçelim yo-rul-dum .

   Hafif sarı saçları vardı Samet in doğuştan böyleydi. Uzun boyu hafif kilosu vardı ama boyu bunu kapatıyordu ela gözleri elmacık yanakları 

Gülmüştü. Valimi alıp   içeriye taşıdı bende arkasından gittim . Kapıyı kendi anahtarı ile açtı görünüşe göre evde kimse yoktu. İçeriye girdiğinde valizimi bir kenara koyup bana yol verdi. Gülümseyip içeriye geçtim.  Ayakkabılarımı çıkartıp salona doğru yürüdüm.  Samet' te arkamdan geliyordu. Salona girdiğimde her yerin yenilenmiş olduğunu gördüm.

Ben:  Vay anasını!!

Samet:  abla , sen burda dur ben üstümü değiştirip geleceğim.

Kafamla onayladığımda etrafı süzmeye başladım . Pencereden baktığımda bir arabanın bizim evin önünde durduğunu gördüm.

Siyah spor araba....

Kapısı açıldı . İçinden bir kız ittirildi . Ama ciddi ciddi ittirildi . Buraya kadar sesleri geliyordu .

"  sen bana ihanet ettin o çocuğu aldır! !!" 

Arabanın içinden gelen erkeksi  ve nedense Bora'nın senine benzettiğim kişi bağırmış ben bile korkmuştum.

Araba hızla uzaklaşırken kız yerden zorlukla kalkıp yüzünü bizim eve çevirdi.  Yüzü kanlar içindeydi ve , ve bu ,....

Kim olduğunu bildiğinizi biliyorum kkkk.

Ama bölüm çok uzadı o yüzden burda bitireyim dedim nasıl??

Nasılsınız bu arada ? Hep bunu soruyorum galiba

Nabersiniz ? Bu da saçma bir soru oldu neyse.....   

↪DUYGUSUZ ↩  KİM NAMJOON + BTS  Where stories live. Discover now