25. bölüm

296 20 1
                                    

Bu melekti . Aldırma meselesi neydi peki? Ne oldu yaa!! Kapıya doğru hızla koştum . Kapının dürbününden dışarıyı seyrettim . Yüzündeki kanları silmeye çalışıyordu . Kanları temizledikten sonra makyaj yapmaya başladı bir yandan da sesli olarak Bir şeyler  sayıklıyordu.

Melek:  hayır hayır aileme yansıtmamalıyım. Anlamamalılar. Ölmeliyim ben!

Son cümlesini daha sesli söylemişti.  Cidden ....

Arkama dönüp yere oturdum kapıya yaslandım. Gözümden bir kaç damla düşmüştü çok duygusallaşmıştım . 16 yaşıma kadar sadece sinirden ağlayan ben... şimdi herşeye ağlıyordum ilk üzüntüden ağladığımda namjoon ile evleniyordum . Sonra bana vurması ve daha çok şey o zamanlar çok makyaj yapardım işte aynı melek gibi yüzümü temizler sonrada badana yapar gibi makyaj yapardım işte. ... dayaklar azalmaya başladığında yavaş yavaş atmıştım hepsini en son  fondötenimi atmıştım namjoon benim makyaj yapmadığımı bile çok sonrada  öğrendi şu koreye gideli neler geçti çok acı çektim şimdi de kardeşimin çekmesini istemiyorum . O benim üvey kardeşim olsa bile kardeşim küçükken salaklıklar yapsakda ben 13 o 10 yaşından sonra kendimize çeki düzen vermiştik. Birbirimizin saçlarını tarıyor beraber yatıyor beraber okula gidiyorduk . Kuzenlerimiz ( üvey )  gelse bile biz ikimiz beraber takılırdık ben 18 yaşımda  koreye gittiğimde o daha 15 yaşındaydı lise birdeydi. Beni sürekli arardı . Ahh o küçüklük günlerimiz Sametle de iyi anlaşırdık benden 5 yaş küçük yani şu an o 16 yaşında benden uzun, ama bu haksızlık bence ... hafif tombul ama boyu bu tombulluğunu kapatıyor saçları uzun düz ve  sarı ile  kahverenginin karışımı gibi saç rengi var ela gözleri tombul dudakları var . Yakışıklı bence . Elini sallasa ellisi. Ben daha çok küçükken annem bizle pek fazla ilgilenmeyip çocukları bana emanet ettiğinden onunla ben ilgilenirdim hatta annem evden çıktığı anda benim yanıma gelip kendisini duş aldırmamı isterdi bende şarkı söyleyerek ona duş aldırırdım.

Kapı çalındığında fazla düşündüğümü anlayıp ayağa kalktım ve kapıyı açtım . Melek yüzünü yere sabitlemiş  sadece duruyordu .

Kafasını hafif kaldırıp ayaklarıma baktı sonra yavaş yavaş yukarıya doğru çıktı en sonunda başıma geldiğinde.

Melek :  A-  abla ?

Şaşırmıştı ağzı açık şekilde bana baktığından anlayabiliyorum.  Kucağıma bir anda atlayıp.

Melek:  Abla!

Diye bağırmıştı ağladığını anlamıştım çünkü omzum ıslanmıştı.

Elimi saçlarına daldırıp biraz okşadım benden ayrılınca ellerini yanaklarıma koydu ve yaklaşım yanağımda  öptü uzun bir öpücük olmuştu bu...

İçeriye geçip oturduk biraz sohbet ettikten sonra melek bir anda elini ağzına koyup koşmuştu bende arkasından gitmiştim. Tuvalete girip kapıyı kilitlemişti  . Kapıyı tıklayıp konuştum.

Hana:  melek , melek canım iyi misin aç kapıyı ha?

Melek:  a-abla dur !

Musluk  sesi gelmişti galiba elini yüzünü yıkıyordu. Ses gidince kilit açıldı ve melek Halsiz durumda çıktı.

Hana:  melek! Bana her şeyi anlatacaksın

Melek:  a-abla ben çok h- ...

Bu bölümü bu kadar yapasım geldi artık Hana ile namjoon'u kavuşturmak istiyorum ama o biraz zor olacak çünkü hana'nın çözmesi gereken bir durum var melek durumu sizce meleğe  ne oldu??

Diğer bölümde anlayacaksınız   

↪DUYGUSUZ ↩  KİM NAMJOON + BTS  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin