15. Nová friendka

464 10 20
                                    

Věnováno: tinusuv_spiz

Že bychom se vrátili k našim oblíbeným prasnicím? 😅❤️

Pohled Amandy:
Už jsem dlouho nebyla nakupovat, jenže ani jedna z holek nemůže... Ale já vážně potřebuju! Potřebuju nový plavky, nějaký šaty na léto a hlavně si chci necháte udělat nový vlasy, potřebuju na léto nějakou tu správně freš barvu... (Pozn. autora: já samozřejmě vím, že se to píše fresh, ale mě strašně baví z nich dělat debilky...já vím, jsem strašná xd) No tak půjdu sama no. Tak já jdu, peníze, mobil a malou sváču hlavně, mám. Vyšla jsem z baráku (v tom šedým bydlím) a po chvíli jsem si nebyla jistá, jestli jsem si neměla vzít ten druhej outfit, co jsem měla připravenej. Vzala jsem si na sebe krásnej croptop, hrozně se mi na sobě líbí:

 Vzala jsem si na sebe krásnej croptop, hrozně se mi na sobě líbí:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ale jako tamta druhá kombinace je taky dobrá...no, mám ještě hodně novýho krásnýho sexy oblečení, který jsem ještě neměla na sobě, ale stejně myslím, že potřebuju jít nakupovat. Tak že jo teď jsem ušla 300 metrů (ty jo, dneska se překonávám, ale musím uznat, že mě už dost bolej moje sexy nožky), to už se počítá, že jsem tohle oblečení měla na sobě, už je celý spocený, no fuj...zkrátka, zavolám si taxi, ke mně před barák a převléknu se.

Fuj, mám pocit, že jsem asi vypustila duši! To byl hajzl...!!!!

~~Flashback:

,,Dobrý den, takže kam to bude?"

,,Támhle před tu šedivou vilku, mám tam dokonce i osobní výtah, jen jsem tak velkorysá, že se o něj dělím i s ostatními lidmi, ale to je vedlejší, teď se rozbil, takže budu potřebovat vynést po schodech do toho 6. patra, já už ty schody fakt nevyjdu."

,,A kdo vás vynese? Já totiž rozhodně ne. To máte kromě "osobního" výtahu i osobního nosiče nebo co?"

,,Eh, nooo...ne. To vy mě tam vynesete, za co vás sakra platím?"

,,Vy mne platíte pouze za cestu tímto taxi a hlavně, vy jste se úplně zbláznila, já autem po schodech, abych vás "vynesl", jak jste řekla, jezdit neumím."

,,Ne, vy byste mě vynesl na rukou samozřejmě."

,,Pardon, ale nenosím na rukou ani manželku, natož obézní horu špeků."

,,Co prosim? No radši už jeďte, já si zavolám někoho jinýho!!!"

...a mrskla jsem mu peníze do ksichtu, to je pomsta, co?

No, jenže už jsem nechtěla zažít znovu něco podobného, a tak jsem po hodině vycházení těch posraných schodů seděla před svým bytem. Musela jsem se totiž po každých dvou schodech vydýchat.

Fat girls Where stories live. Discover now