5. Moje životní láska...tak asi ne

786 15 4
                                    

Pohled Lejly:
Ty krávy si tam fotily svoje špeky nechápu proč. Každopádně 1. den školy byl super. Hned se se mnou všichni chtějí bavit. Ale já nechci mít falešné kamarády, jen kvůli vzhledu. Teda ne že by tyhle hrošice falešné nebyly, ale aspoň vím, co se jim hodí v hlavě, protože jsou totálně primitivní. No, takže teď se bavím nějak tak se všemi ze třídy. Na tom koupáku jsem se seznámila se Sebastianem, je hrozně fajn. Jenže díky mému vzhledu jsem se nikdy s žádným klukem nebavila ani jsem nikdy žádného kluka neměla. Jo je to smutný, na to, že jsem na vejšce. Ale co se dá dělat. Doufám, že teď už se to změní. No nic, půjdu si udělat jahodovej koktejl a pak si asi půjdu zacvičit. To že jsem zhubla neznamená, že už se nemusím hlídat, pořád mám občas sklony k přejídání, ale zatím jsem se vždy včas zastavila.

Když jsem došla nahoru, na mobilu jsem měla zprávu od Seba. Psal jestli prý nechci jít ven.:

Ahoj Lejlí, nechceš dnes večer někam zajít?

Mám to brát jako rande?

Nooo. Jo. Tak můžeme do kina a na večeři? Nebo jen tak ven a pak na večeři?

Fajn, radši budu venku než v kině a pak teda tu večeři. V kolik?

Tak třeba v půl šestý u metra?

Dobře, budu tam.

Skvěle! Moc se na tebe těším..

Vážně? Právě mě pozval na rande? Tak to bylo rychlý. Nechci říkat, že ho miluju, to bych se cítila jak děvka, ale něco k němu cítím. Vlastně hned jak jsem ho viděla. No nic, jdu si vybrat něco na sebe.

Pohled Seba:
Nechci říct, že jí miluju, ale něco k ní cítím. Ale je jiná, něčím zvláštní. Těším se. Ještě čím ji překvapit. No něco vymyslím.

Pohled Lejly:
Svázala jsem si vlasy do volného drdolu a na sebe hodila moje oblíbené žluté šaty:

Pohled Lejly:Svázala jsem si vlasy do volného drdolu a na sebe hodila moje oblíbené žluté šaty:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Trochu jsem se na líčila, do kabelky jsem si dala takový ty klasický věci a šla jsem.

Seb tu byl první. Jsem zvědavá, kam mě vezme. Je ale vážně hezkej:

Po delším mlčení začne konverzaci:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Po delším mlčení začne konverzaci:

,,Není ti zima?"

,,Ne, dobrý."

,,Tak mi o sobě něco řekni."

,,Tak jak se jmenuju, to už víš. Lejla. Ráda maluju, chodím plavat a prostě si užívat život. A ještě před rokem bys o mě ani pohledem nezavadil..."

,,Proč by ne? Jsi nádherná..."

Přemýšlela jsem, jestli mu to mám říct.

,,Byla jsem celkem obézní. Rozhodně ne tolik jako těch 7 tlusťošek, ale byla. Ale začla jsem cvičit. A teď vypadám tak jak vypadám. U nich je hrozný, že si myslí, jak jsou sexy, krásný, že jsou jen dobře vyvinutý a vůbec si nepřipouštějí, že jsou extrémně tlustý. Tohle jsem si ale naštěstí nikdy nemyslela. A teď mi o tobě něco řekni ty."

,,Ouu, tak to jsem nečekal. Ale je dobře že jsi zhubla, teď jsi dokonalost sama. A nevím jestli sis toho všimla, ale většina kluků z toho koupaliště na tobě mohli oči nechat..."

Moc nevím co na to říct, a tak se jen usměju.

Seb pokračuje: ,,Ono ty tlustý lidi, třeba některý holky, jsou fakt hezký, jenže když kolem sebe mají 100 kilo tuku, tak za to se ta krása schová... Mám sestřenici. Byla celkem hezká když byla mladší. Jenže teď váží kolem 250 kilo. Takže je pro všechny kluky naprosto nepřitažlivá. Stokrát jsem jí říkal, ať zhubne, ale ona prostě ne a ne, že každé tělo je krásné a že se nebude kvůli postavě omezovat v jídle... A to je ten problém, jí se to líbí. Na všech fotkách si drží ty svoje hnusný špeky... Mám fotku koukej:

Je to mega nechutný

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Je to mega nechutný. Na všech fotkách si takhle ty špeky drží... Nijak se je nesnaží skrýt. No takže tak. A něco o mně? Mám rád sporty, dobrý filmy a tak. Nic extra nedělám."

Z tý jeho sestřenice se mi ani nezvedl žaludek, protože těch 7 je na tom snad ještě hůř. Ale Seb je mi fakt hodně sympatickej...možná že-...

Z přemýšlení mě vytrhne jeho hlas:

,,Tak jsme tady, snad se ti tu bude líbit."

Jsme na vrcholku nějaký skály, je to tady nádherný.

Prosadíme se a já se k němu nakloním. Co kdybych ho políbila?
Už jsem skoro u něj, když mě zastaví...

,,Hele Lejlo, já nikdy neměl žádnou holku a tohle mě nějak nepřitahuje. Už na tom koupališti ses mi líbila, protože jsi prostě hezká a něco jsem k tobě cítil, ale tím myslím, že budeš fajn kamarádka. Teď už to chápu. Asi jsem asexuál."

,,To.......nevadí. Budeme kamarádi?"

,,To jsem nečekal. Tak jo."

,,Fajn."



Wut?! Co to bylo za přeslazenej sen?! Taková sladká sr*čka by se v životě nestala! No ty jo, ještě že to byl jen sen. Dobrý. Zkontroluju mobil a mám tam zprávu od Sebastiana. Jestli nechci někam zajít. No to si ze mě děláte srandu...!!!

Fat girls Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum