10. Badboys

516 10 3
                                    

Pohled Lejly:
Hned když jsem dorazila na party, začal se kolem mě motat nějaký kluk. Nebyl ani tolik hezkej, za to byl ale totálně na mol. Sex na jednu noc jsem nepotřebovala. I když pochybuju, že tady něco jiného najdu. Radši jsem si šla sednout k baru a objednala si koktejl... Za pár minut vidím přicházet těch 7 prasnic... Ani jsem nevěděla, že přijdou. Každopádně doufám, že nepůjdou za mnou. Otočila jsem se zády a dělala, že je neznám.

Pohled Rosalindy:
Po té debatě s holkama o našem dětství a o tom jak vypadáme ve mně vážně něco hlodalo. Jo...možná...jsem prostě tlustá. Ale...mně se prostě líbí to, jak na sobě všude můžu něco zmáčknout. Tolik špeků všude, ta měkkost, všechno na co si sednu tak příjemné vrže... Jo jsem...asi extrémně obézní, žádná hezká vypracovaná postava. Nejdřív mě oblbovala matka a pak holky...i když... Já nevím.

Doma jsem se zkusila zvážit, jenže ta váha praskla, když jsem na ní pak radostí povyskočila, že mám už krásných 409 kilo! Chápete to? Už jen 100 kilo a budu vážit půl tuny! To je skvělý! Ale ne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Doma jsem se zkusila zvážit, jenže ta váha praskla, když jsem na ní pak radostí povyskočila, že mám už krásných 409 kilo! Chápete to? Už jen 100 kilo a budu vážit půl tuny! To je skvělý! Ale ne. Já nejsem tlustá. To jen nějakej hlas v hlavě má blbý kecy. Prostě ne, mám jen vypracovanou postavu. Teď už mi i matka říkala, že bych měla zhubnout, ne jako když jsem byla malá, ale ona mi jen závidí. Mám toho o tolik víc než ona...

Takhle jsem vypadala před 2 lety:

Přijde mi, že jsem ještě nebyla moc vyvinutá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Přijde mi, že jsem ještě nebyla moc vyvinutá... Třeba na břiše, vždyť tam není ani kousek tuku...

A tohle je před půl rokem, to břicho, ahhhh:

A tohle je před půl rokem, to břicho, ahhhh:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A teď:

Já si vážně myslím, že jsem hrozně moc hezká

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Já si vážně myslím, že jsem hrozně moc hezká. Ale dostala jsem dokonalej nápad. Ale o tom až v příští kapitole.

~~~~~

S holkama jsme vyrazily do dveří a hned jsme viděly Lejlu otočenou zády. Miranda na ní ukázala a s povzdechem pronesla, že je jí líto, že takhle skončila. Pak jsme se chtěly jít posadit na židli na druhé straně baru a měly jsme štěstí. Židliček bylo přesně 7, ale byly blízko u sebe, nechápu, kdo se na ně takhle může vejít. Nejdřív jsem si sedla já, jenže malý problém. Svou postavou jsem zabrala tři židličky, když se přisunuly blíž k sobě. A to musely být přisunuty, protože jinak bychom se tam nevešly. Ale to se nevejdeme tak jako tak. No, pak si sedla Anikó, chtěla sedět jen na jedný z těch židlí a byl to strašně krásný pohled. Jak si sedla, tak ty její svaly takhle spadly po krajích tý židle... Ohhh. No a pak si chtěla sednout Miranda, jenže pod ní ta židle rupla. No to už se na nás ten majitel baru dost hnusně díval, takže jsme si radši šly sednout jinam. Ale ještě když jsme odcházely, všimla jsem si, že k Lejle míří taková parta kluků...ale moc hubený na mě, málo vypracovaný postavy.

Pohled Lejly:
Zatímco jsem se mohla potrhat smíchy (pod Mirandou prasklá barová židlička) přišla ke mně partička takových těch badboys. Nechápu, proč zrovna ke mně, v tom oblečení, které jsem měla na sobě a obecně mým vzhledem, jsem jako badgirl fakt nepůsobila. Všichni z nich se smáli a o něčem hlasitě debatovali. Každopádně tomu nejpotetovanějšímu najednou zvadl úsměv a pomalu ke mně šel. Sedl si na židli vedle mě a objednal si koktejl, stejný jako já. Ale bylo to divný, ani se na mě nepodíval, jen na začátku mě celou sjel pohledem. Pak už prostě jen seděl a pil ten svůj drink. Ostatní z jeho party si posedali na židle opodál a dali se mezi sebou do řeči. Jen Mark (volali na něj, ať se otočí k nim, ať na to nemyslí nebo tak něco, takže jsem zjistila jeho jméno) dál nehnutě seděl a hypnotizoval svůj drink. Nechápu, proč si nesedli jinam, uvolnila se i jiná místa, vedle dost sexy holek. Chvíli jsem čekala jestli začne mluvit nebo tak, ale nic se nestalo. Proto jsem si vzala mobil a dělala že projíždím instagram. Přitom jsem si ho ale prohlížela a postupně jsem shlédla všechny členy jeho party. Vždycky když některý z nich zvedl hlavu, dělala jsem, že mě můj mobil hrozně zajímá a něco na něm zkoumám. Takhle to trvalo snad hodinu. Mark pořád jen čuměl do drinku anebo pozor, změna: do blba... A pak se najednou hrozně rychle zvednul a odešel ven z baru. Ostatní z party šli za ním. Jen jeden kluk z party se zastavil, usmál se na mě a podal mi papírek s jeho telefonním číslem... Měla jsem touhu dozvědět se, co to sakra bylo a tak jsem se neudržela, šáhla po mobilu a napsala krátkou SMS:

Já..ehm, jen se chci zeptat, co to sakra bylo, to všechno??

V zápětí jsem dostala odpověď:

No, zřejmě myslíš Marka, (to je ten, co seděl vedle tebe, jestli jsi ze začátku postřehla jeho jméno) asi ti to zatím nemůžu říct, vůbec tě neznám, ale můžeme se domluvit na nějaký večer, že zase někam s klukama zajdeme a ty tam náhodou budeš...co ty na to?

Aha?... Tak napíšu že jo, tohle mě zajímá...a hlavně ti kluci nebyli k zahození...

Aha, tak dobře... V pátek v osm hodin, v baru Celestina?

Jo, tak fajn, budeme tam :)

Super, takže jsem si vlastně domluvila rande. Ne, Lejlo, nech toho, co to zase meleš? Ani je neznáš. Budeš náhodná holka v baru.

Pohled Rosalidny:
K Lejle se tam připletli nějací kluci, ale vůbec se s ní nebavili, takže v poho. Zato já se vydala balit nějakýho hezouna na parket. Než jsem se zvedla z tý pojebaný stoličky, pořádně jsem se zapotila a tak jsem si radši rychle zase sedla. Rozdýchala jsem tento náročný úkon a zkusila to znovu, pomaleji. Nakonec se mi s velkou námahou podařilo zvednout. Holky mi dokonce zatleskaly. No jo no, všichni vidí jaká jsem borka. Pak jsem si na stranách chytla mojí vypracovanou kůži, abych se prodrala mezi lidmi, kteří pěkně rychle ustupovali a tak se mi vytvořila široká cestička až k parketu. Fajn, to by bylo. Počkala jsem si na další song a pak se vyšvihla na parket. Začala jsem hýbat mými svaly. Ozval se pískot, ale hlavně nějaké "bůůů". I ty modelky, co tam stály uznaly, že oproti mně jsou jen nějaké hloupé krávy. Byla jsem spokojená a tak jsem to ještě víc rozjela.

Fat girls Where stories live. Discover now