6. Nákupy a papání

722 13 0
                                    

Pohled Rosalindy:
Trochu mi začíná vadit, jak se nikam nevejdu, jak se pořád potím, jak všechno křupe, když si na to sednu nebo lehnu, jak na mě volají tlustoprdko a tak. A přestávám se vejít zase do mýho oblečení, musím jít nakupovat. Ale mně se moje tělo líbí! Asi nebudu hubnout, to je blbost, jsem sexy a krásná, Miranda to pořád říká. No jo no, to že se nikam nevejdu, to bude tím, že všechno dělají pro anorektičky, že se potím, to bude z toho vedra, 16 stupňů je fakt vedro, křupání je působeno slastí těch věcí, co křupají, jako to říkala Miranda, volají na mě proto, že mi závidí mojí atraktivitu a moje oblečení se smrsklo. Já nevím, co mě to vůbec napadlo, jsem nádherná kočanda.
Tak a jde se na nákupy. Ještě zavolám, některý z holek, jestli nechtějí jít se mnou. Hmm, ale nejdřív si dám malou svačinku. Dvě Toffifee, krabičku zmrzliny, 3 XXL čokolády, 1 bonboniéru, 7 tyčinek Mars, 4 balíčky, 3× sušenky, 9× balíčků bonbónů. A co, aby mi náhodou nevyhládlo na nákupech, násypu si do pusy trochu cukru. Vyzkouším moučkovej i třtinovej.

Hmm, tak nakonec byl lepší ten moučkovej, tak jsem snědla celý kilo toho cukru, musím si pečovat o postavu. A ještě bych si mohla objednat pizzu a něco z Mekáče, ale to nevím jestli by na moji sexy postavu zase nebylo moc....i když, ne nebylo, zavolám si tam. Jako a abych teda neztloustla, já si mojí postavu hlídám, tak jsem si pro tu pizzu a Mekáč došla až ke dveřím!

Tak teď jsem se hezky napapala a prospala a jdu se podívat, jestli už se to jídlo usadilo v mém krásném těle, jdu se zvážit. Asi to číslo blejsknu na Instagram. Mám toho hodně, co ostatní holky nemaj.

Tak vážím přesně 407 kilo. Jsem na sebe pyšná. Prostě holka krev a mlíko. Žádná z mých best friends forever nemohla, takže pojedu sama. Vezmu si taxík, přece nebudu chodit těch
100 m k autobusový zastávce... To by byla túra na celej den. A když teda žádná z mých friendek nemůže, vezmu si mojí nej friendku XXL Milku.

~~~
Tak tohle jsem si koupila:

~~~Tak tohle jsem si koupila:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Jsem krásná.

Pak teda tohle s Unicornama, protože jak mi Miranda dala na 1

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pak teda tohle s Unicornama, protože jak mi Miranda dala na 1. den školy tu čelenku, tak jsem si připadala hrozně cute. Jo kdybyste se ptali, proč si držím to moje vypracovaný bříško, tak to je proto, aby mi ty svaly nespadly až na zem. Tak moc jsem sexy.

Fat girls Kde žijí příběhy. Začni objevovat