Part.13

705 76 0
                                    

Ανοιξα τα ματια μου απο το φως του ηλιου. Μμ τι ωρα ειναι? Ειπα με κοιμησμενη φωνη. Επιασα το κινητο στα χερια μου και αμεσως γουρλωσα τα ματια μου. ΑΡΓΗΣΑ 2 ΩΡΕΣ?! Φωναξα και αμεσως σηκωθηκα πανω. Πηγα γρηγορα και επλεινα τα δοντια μου και μολις τα επλεινα, πηγα και ξυπνησα τον αδερφο μου. Μολις του το ειπα με εβρισε και πεταχτηκε απο το κρεβατι. Ενταξει δεν ειχε και αδικο.. Πηγα γρηγορα στο δωματιο μου και εβαλα αυτα⬇️

Με το που ντυθηκα πηρα την τσαντα μου και εφυγα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Με το που ντυθηκα πηρα την τσαντα μου και εφυγα. Περπαταγα βιαστηκα για να προλαβω το διαλλειμα. Μετα απο 10 λεπτα εφτασα και παλι καλα η πορτα ηταν ανοιχτη γιατι εκανε ενα αλλο τμημα γυμναστικη. Μπηκα μεσα και εκατσα στα παγκακια. 5 λεπτα μετα χτυπησε το κουδουνι και ολοι κατεβηκαν κατω.

Εγω: μα που ειναι? Ειπα περιεργη διοτι κανεις τους δεν ειχε κατεβει κατω. Καθως κοιτουσα ακουσα δυστυχως τον Μαριο
Μαριος: αωω δειτε παιδια η Ηλιανα δεν εχει φιλους ειπε και αρχισε να γελαει
Εγω: αω και εσυ δεν εχεις χιουμορ του ειπα χωρις καν να τον κοιταω
Μαριος: θα με κοιτας οταν μου μιλας καταλαβες? Ειπε και γυρισε το κεφαλι μου για να τον κοιταω
Εγω: πιο ειναι το προβλημα σου? Παρατα με ησυχη
Μαριος: εσυ εισαι το προβλημα μου! Φωναξε
Εγω: τοτε μην μου δινεις σημασια! Φωναξα και εγω
Μαριος: ετσι οπως εισαι πως να μην σου δινω σημασια ειπε και γελασαν ολοι
Εγω: μαλακα
Μαριος: αυτο ηταν ειπε και μου εριξε μια σφαλιαρα. Εγω απλα τον κοιταγα ετοιμη να κλαψω αλλα οχι, οχι μπροστα τους. Μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου ειδα τον Μαριο να πεφτει κατω. Αμεσως γυρισα το κεφαλι μου και ειδα εναν εξαγριωμενο Jungkook με αιμα στο χερι και ετοιμος να ξανα βαρεσει τον Μαριο. Ολα τα παιδια φωναζαν ξυλο ξυλο! Ενω εγω απλα κοιταγα χωρις να ξερω τι να πω. Τοτε ο Μαριος σηκωθηκε και πηγε να τον βαρεσει. Μα πριν προλαβει να κανει το οτιδηποτε βγηκε εξω ο διευθυντης.

Διευθυντης: ΜΑΡΙΟΣ, ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ JUNGKOOK ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΡΑ! Φωναξε. Εγω σηκωθηκα αλλα οχι βιαστηκα γιατι δεν ηταν και η πρωτη φορα που πηγαινα στο γραφειο. Μπηκαμε μεσα και ο διευθυντης μας εκανε νοημα να κατσουμε. Μολις κατσαμε αρχισαν ολες οι ερωτησεις και το κιρηγμα. Για να δουμε ποιος θα φαει την αποβολη..
Διευθυντης: ΤΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?!
Φωναξε και κανεις δεν απαντησε
Λοιπον πειτε μου αμεσως τι εγινε! Η μαλλον οχι. Ηλιανα παιδι μου, πες μου εσυ.
Εγω: λοιπον καθομουν στα παγκακια και περιμενα τους φιλους μου μεχρι που ηρθε ο Μαριος με την παρεα του και αρχισαν να με κοροιδευουν. Μετα εγω νευριασα και τον εβρισα και αυτος με χαστουκισε. Τα υπολοιπα τα ξερετε του ειπα και αυτος κοιταγε μια εμενα και μια τους αλλους.
Διευθυντης: ειναι αληθεια? Ρωτησε και κοιταξε τον Μαριο
Μαριος: ναι ειπε νευριασμενος και ενω κοιταγε κατω
Διευθυντης: χαιρομαι που λες την αληθεια παιδι μου. Αλλα και εσυ ειπε ενω κοιταγε τον Jungkook δεν επρεπε να τον χτυπησεις. Πρεπει να μαθετε να λυνετε τις διαφωνιες σας χωρις την χρηση βιας.
Μαριος/ Jungkook: μαλιστα κυριε του ειπαν και κοιταξαν κατω
Διευθυντης: Μαριε και Jungkook 2 μερες αποβολη. Μπορειτε να πηγαινετε μας ειπε και βγηκαμε εξω.

my euphoriaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα