Epilog

657 32 27
                                    

Rye
Andy

„Cože jsi udělal?! To nemůžeš myslet vážně? ..... Jak nebuď naštvaný?! Jak nemám být naštvaný, když se dozvím tohle!“
„ Zlato, přestaň prosím řvát .  Nemám to rád a je mi z toho špatně. Prosím, vždyť si můžeme v klidu promluvit, jako normální a sofistikovaní lidé.“ a je to tady zase, Rye zase řve. Poslední dobou se jenom zlobí a řve snad na všechno kolem. No i když já se mu ani nedivím. Upřímně i já sám mám někdy chuť do něčeho praštit a pořádně zařvat.
„Na co si myslel? Ne, ne, ne, milí zlatý chlapečku, ty teď půjdeš a řekneš, že už je konec. Rozumíš?! A tohle si okamžitě sundej vypadáš, jako nějaký idiot.... Moment, co to máš na tý ruce? Jak to nic není, vždyť je to tetování. Kde jsi k němu sakra přišel? Cože! Z.o.p.a.k.u.j. t.o.! Ještě jednou s kým, že jsi si nechával to tetování dělat. No tak to si ze mě teď už, ale vážně děláš prdel ne?!“vůbec se mu nedivím, že takhle řve, Mason není poslední dobou úplný andílek, ale nemusel na něj hned řvát když zjistil, že si nechal dát piercing do rtu, vždyť mu to sluší, jestli mu to vadí, mohli jsme si o tom v klidu promluvit. Mason, náš syn, začal totiž už asi před dvěma roky chodit se sousedovic Calvinem a Rye o tom vůbec nevěděl. Já jo Mason se mi s tím svěřil a poprosil mě, abych to zatím Ryanovi neříkal. Dneska přišel s piercingem ve rtu a Rye to nebere vůbec dobře a aby toho nebylo málo tak mu Mason řekl, že chodí s Calvinem. O tom tetování vím, má ho už asi týden. Nechával si ho dělat společně s Calvinem. Rye se zrovna napřahoval, že mu dá facku, ale to už jsem Ryanovi věnoval objetí a začal plakat. Rye ruku stáhl a stuhl. Po chvilce se vzpamatoval a pohladil mě po hlavičce:„ Copak se stalo zlatíčko? Proč brečíš?“
Protože řveš na Masona a mě je z toho hrozně. Vždyť nic tak hrozného neprovedl a co si budem, ty jsi taky ze začátku nebyl úplný svatoušek. Navíc to tetování jsem mu dovolil a ten percing mu sluší. A jestli po něm ještě jednou zařveš, tak budeš týden bez sexu.“ řekl jsem už klidným hlasem a zabořil hlavu do jeho hrudi
„Ne to by jsi mi neudělal!“ zakňučel Rye a znovu mě pohladil po hlavě.
„Dobře uznávám ten piercing mu docela sluší, ale aspoň se mě mohl zeptat a nemusel na mě vyrukovat takhle se vším najednou. A to, že chodí s Calvinem byla úplná podpásovka.“ řekl Rye, chytil mě pod zadkem a já mu obmotal nohy okolo pasu. Ještě jsem stihl zamávat Masonovi, který využil situace a plížil se zadním vchodem za Calvinem. Jen se na mě usmál, zamával mi zpět a ústy naznačil děkuju. Víc jsem se natiskl na Rye a užíval si toho úžasného pocitu. Rye si sedl na gauč a pořád mě držel. Seděl jsem na něm obkročmo a tak jsem  jen tak jakoby nic párkrát pohnul pánví a Rye zavzdychal.

„ Andy, ty nějak provokuješ.“řekl jsem se smíchem a políbil ho na krk kde jsem mu nakonec udělá značku. Odlepil jsem se od jeho krku a on se na mě podíval tím svým nevinným pohledem. Je to zvláštní, i když je dospělý tak vypadá pořád jako ten mladý a malý kluk jako když  jsem ho poznal. Znovu se zhoupl v bocích a mě z úst vyšel další stén. Moc dobře ví jak na mě. Teď mě tak napadá kam zmizel Mason? Začal jsem se rozhlížet okolo a Andy si toho všiml. Začal mi přes kalhoty masírovat penis a já se neubránil dalšímu zavzdychání. Pomalu, ale jistě se mi můj problém v kalhotách zvětšoval a mě to začalo být nepříjemný. Andy ze mě slezl a klekl si na kolena. Opět na mě upřel ten nevinný pohled a osvobodil mého kamaráda ze zajetí kalhot a boxerek. Chvíli mi pusinkoval špičku a pak si ho pomalu a mučivě zasunul do té jeho šikovné pusinky. Pohyboval hlavou nahoru a dolu a přitom kmital jazykem. Sem tam použil i zoubky, sál, mnul mi varlata. Zapletl jsem mu ruce do vlasů a jemně ho za ně tahal. Nebyl jsem schopný ničeho a tak jsem jenom vzdychal. Už jsem cítil, že budu, ale Andy se najednou odtáhl a řekl, že jde dělat večeři. Zakňučel jsem nad jeho ztrátou a jen se na něj nechápavě koukal. To mělo být co? Zvedl jsem se a šel za ním. Já vím můžu si pomoct i sám, ale od něj je to nejlepší. Přišel jsem za ním do kuchyně, přilepil se mu na záda a začal žadonit. Hodnou chvíli odolával a pak nakonec se na mě podíval takovým tím pohledem, ale pak dáš pokoj. Políbil jsem ho a on si klekl. Ihned ho pohltil celého a začal mi ho rychlým tempem zpracovávat. Moc toho dělat nemusel, protože mi už vážně moc nechybělo a tak jsem po chviličce vyvrcholil do jeho úst. Všechno to spolykal, očistil mě a vrátil mi ho do kalhot. Když se zvedl tak mě se slovy ' Spokojený ?  A tohle nakrájej.' pohladil hřbetem ruky po líci. Přikývl jsem, políbil ho a dal se do krájení brambor.
Zrovna jsem nandaval porci pro sebe a pro Andyho a do kuchyně přišel Mason a hádejte co měl na krku:„ Tak co užil sis ?“ řekl jsem se smíchem v hlase a sledoval jeho nechápavý obličej. Dotkl jsem se jeho krku a on zamumlal něco ve stylu, že se dívali na film, on usnul a Calvin toho nejspíš využil . Jen jsem se pousmál a rozcuchal mu vlasy. On se po mě ohnal, ale oba jsem se smáli. Podal jsem mu talíř s jeho porcí a oba jsem se přesunuli ke stolu kde už čekal Andy:„ Volal Brook a ptal se, jestli nechceme zítra přijet na návštěvu. A ano Masone bude tam i Henry. Jo a ještě podle toho co říkal tak by měl přijet i Mikey s Laurou.“ říkal vesele Andy mezitím co jedl. Abyste pochopili tak se Jacklyn dali dohromady a adoptovali si o rok mladšího kluka než je nás Mason, jménem Henry. Oba si spolu báječné rozumí a tak bylo jasný, že se na něj Mason zeptá. Mikey si našel přítelkyni, tedy vlastně už manželku, Lauru a čekají spolu dítě. Nedá se říct, že by se kapela rozpadla to ne ještě pořád hrajeme, ale už ne tak často jako dřív. Robbie nakonec skončil s Alexem kdo by to čekal, že. Jsem rád, že se pořád vídáme a taky, že pořád zpíváme. Děláme i Europe tour, ale jen ob rok, aby jsme byli více s rodinou. I koncerty po UK už nejsou tak časté, ale když už tak mají stejné úspěchy jako Europe tour. Navíc podle toho o čem se Andy zmiňoval tak Mikey dostal zpátky Biscuita. Údajně se nějak domluvil s tou rodinou a ona mu ho dala, že prý už na něj neměli tolik času co předtím.  Myslím si, že líp to dopadnou ani nemohlo.

Jsem rád, že všechno skončilo takhle. I když někdy přemýšlím jak by to vypadalo kdyby Rye skončil s Nicolou , která je pořád ve vězení nebo Rye přišel jednou pozdě a já se podřezal. Ale naštěstí při mě musel stát nějaký anděl strážný, protože jsem tady, mám syna, mám Rye a jsem hrooozně šťastný. Sleduji ty dva jak jí a neustále se popichují. Musím se tomu smát.
   Večer všechni skončíme na gauči a společně koukáme na různé filmy, prostě máme filmový večer. Z jedné strany se o mě opírá Rye a na té druhé sedí Mason. Rye políbím a Masona si přitáhnu blíž k sobě do objetí. Vůbec se nebrání na to jak ze sebe dělá frajírka je hodný, krotký a citlivý . Objetí mi oplatí, zaboří mi na chvilku hlavu do hrudi a pak řekne, že jde spat. Oběma nám popřeje dobrou noc a já si od něj vyžádám pusu na tvář . Nebrání se a dá mi jí ještě než odejde přijde za Ryanem pro objetí. Jo sice se navenek tváří jako drsňák, ale je hodný a dalo by se říct i takový dětinský. Já si lehnu na Rye a ještě chvíli sledujeme film. Když skončí Rye vypne  televizi a i přes mé protesty mě vezme do náruče. Nakonec se jím nechám odnést do ložnice. Oba nás přikryje dekou a přitulí se ke mě. Ještě než usnu nemůžu nepomyslet na to jak úžasnou mám rodinu.

                                        Konec      

Tak zlatíčka, je to tady. Můj příběh je dopsaný, ale plánuju další, během příštího týdne by měla vyjít další knížka. O té jsem se již zmiňovala. A ještě mám jednu otázku. Ailow a mě napadlo, že by jsme si založily společný ig. Co si o tom myslíte?
-Alis

Light in the Dark ✔️Where stories live. Discover now