🍒

586 25 12
                                    

Rye
Andy

Jelikož je Andy ještě stále otřesený z toho co se mu pokusilo to hovado udělat, rozhodl jsem se ho pozvat na rande aby přišel na jiné myšlenky. Nejdřív se mu moc nechtělo, ale pak si to trošku promyslel a souhlasil. Nakonec jsme se oba domluvili, že vypadneme na celý den pryč z domu a uděláme si jen den pro sebe.
Ráno jsem se vzbudil první, ještě chvíli jsem ležel a hladil toho malého andílka,který mi ležel jen tak bezvládně na hrudi po vlasech. Vypadal opravdu roztomile jak mu padaly vlasy do očí a ten jeho krásný a roztomilý obličejíček tomu dodával třešničku na dortu. Nakonec jsem ho opatrně, abych ho nevzbudil položil vedle sebe, pořádně ho zakryl dekou a sám jsem se vydal do kuchyně abych mu nachystal snídani. Dole v kuchyni už byl Mikey s Alexem a o něčem si horlivě povídali. Jen jsem je pozdravil a začal jsem chystat věci na lívance pro Andyho.
Musím se pochválit vypadá to úplně úžasně. Vše jsem nadal má tác a vydal se do svého pokoje. Andy ještě spal a tak jsem odložil tác s jídlem a naklonil jsem se nad mojí princezničku. Začal jsem ho něžně líbat na lících, na krku a pak jsem se přesunul i na rty. Andy se pomalu začínal probouzet a uvědomovat si co se děje. Pořád jsem ho líbal a on jen zavrněl a oplácel mi polibky. Odtáhl jsem se kvůli vzduchu a on otevřel oči. Usmáli jsem se na sebe, Andy se zvedl do sedu a já před něj dál tác s jídlem.

Ležel jsem na pláži , mořská voda mi příjemně máčela nohy a písek mě hřál do zad. Slunce zapadalo, foukal krásně příjemný chladivý vánek a vzduch voněl nádherně, skoro jako po dešti. Najdou mě někdo vzal do náručí a já se k němu natiskl víc:„ Princezno, jestli se ti chtělo spát stačilo říct mohli jsme zůstat na pokoji.“ zašeptal mi do ucha Rye, který mne odhodlaně nesl na pokoj. Jen jsem zavrněl, protože se mi nechtělo nic říkat. Cítil jsem jak mě někdo líbá na rty a já se nechal. Začal jsem si uvědomovat, že to není sen, že mě někdo líbá doopravdy. Začal jsem mu polibky vracet a když se odtahl otevřel jsem oči. Posadil jsem se a Rye přede mě postavil tác s lívanci. Vypadalo to úžasně :

(Ano samozřejmě zase mám hlad takže vy taky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ano samozřejmě zase mám hlad takže vy taky. Jo jsem "hodná .")
Nejen, že to vypadalo úžasně, ale taky to tak chutnalo. Když jsem dojedl Rye odložil tác stranu a přitulil se ke mě. Vůbec se mi nikam nechtělo chodit, protože mi tak bylo úžasně, ale máme rande a to se přece neodmítá, že. Asi hodinu jsme leželi a tulili se jeden k druhému a pak jsem vylezl a šel jsem se převléct k sobě do pokoje. Nakonec jsem zašel k Ryanovi do pokoje a půjčil jsem si jednu jeho mikinu. Myslím, že ji pár dní neuvidí. Oba jsme si vzali věci a vzali si auto a jeli jsme do města. V plánu je, že půjdeme na dva filmy, jenže jeden vybíral Rye takže nevím co si pro mě připravil, druhý jsem vybíral já a vybral jsem Kapitán Marvel ( doporučuji), po filmech si máme zajít na oběd a den zakončíme procházkou po takovém krásném místě co jsme před dvěma roky našli. Jasně pak tam je i cesta domů, ale to už je vedlejší, to už není podstatné.

Samozřejmě jsem vybral horor, protože se mi líbilo, když jsme byli u nás jak se Andy bál a tulili se ke mě. Sice nebyl moc nadšený když se to dozvěděl, ale zase se krásně tiskl ke mě. Když jsem odešli z kina rozhodli jsem se, že se ještě podíváme po obchodech po nějakém oblečení atd. takže jsem strávili nějakou dobu nakupováním a pak jsem si zašli na jídlo. Jenže když Andy odešel na záchod, mezi lidmi čekajícími ve frontě se objevila ona. Ten její parfém jsem cítil až ke stolu kde jsme s Andym seděli. Byla tam Nicola. Přímo okamžitě si mě všimla a vydala se ke mě:„ Ahojky Ryanku, dlouho jsme se neviděli. Stýskalo se ti po mě? Mě po tobě totiž hrozně . " řekla s hranou milou tváří. Úplně mě z toho přejel mráz po zádech:„ Po tobě?! Nikdy! Skončili jsme spolu a nestojím ani o tvou společnost. Udělal jsem největší chybu svého života a to toy že jsem s tebou vůbec něco měl. A ty jsi taky udělala tu největší chybu vůbec, urážela jsi mého Andyho!" už jsem to na ní skoro křičel a pokračoval bych dal, jenže ona se nadechla a tak jsem čekal co z ní zase vypadne za blbost:„ Ty myslíš tu nulu? To mi připomíná kde je zakopaný nikde jsem nenašla jeho hrob abych na něj mohla plivnout. Hlavně mi neříkej, že ještě žije.„ Není to nula je to ten nejlepší člověk jaký kdy žil, ale to ty nemůžeš vědět, protože ty máš v hlavě jen to s kým se ještě vyspíš. A ano žije, protože když umře tak ti udělá radost a to nikdo nechce. Má stejný právo na život jako ty, no i když tobě by ho nejspíš měli vzít.“ řekl jsem jí už s klidem v hlase jak si sakra dovoluje urážet mého malého a milého Andílka. Než jsem se stihl vzpamatovat už se ke mě shýbala aby mě políbila. Ještě, že jsem rychle zareagoval a odstrčil jí, protože zrovna přicházel Andy a tohle by ho hrozně ranilo. A navíc ta si s tou svojí zmalovanou hubou může jít do pryč. Když ke mě přišel Andy obejmul jsem ho kolem ramen a dal mu pusu. Nicola nám začala nadávat do zasraných buzerantů a kdo ví do čeho všeho ještě a pak se naklonila k Andymu a nejsou mu něco řekla, ale on se jen ošil a přitiskl se blíž ke mě. Pak se otočila a odešla jako by se nic nestalo.

Light in the Dark ✔️Where stories live. Discover now