🍊

450 30 18
                                    

Rye
Andy

Chvíli se nic nedělo a tak jsem se šel podívat kdo tam je. Jen jsem ho uviděl schoval jsem se za Rye a ze zadu ho chytil za tričko a hlavu mu opřel čelem o záda. Měl jsem strach a jeho přítomnost a to, že se ho můžu dotknout mě uklidňovala. O něčem se tam spolu bavili, ale já je nevnímal :„ Já vím, že se schovává Andy za tebou, ale já jsem se přišel omluvit za to co jsem udělal, ať už jsem udělal cokoliv. Abych vám oběma pravdu řekl nic si z toho dne nepamatuji. Nebo spíš ten večer jsem byl na nějaké party kam mě pozval kámoš a seznámil jsem se tam s jednou holkou, kterou si myslím, že jsem už někde dřív  viděl, ale nevím kde. Od tý doby co jsem se s ní seznámil si nic, ale vůbec nic nepamatuji ........ Můžete mi prosím říct co se dělo a můžem si o tom promluvit někde v soukromí. Prosím “bylo mi ho trošku líto, ale strach jsem z něj měl pořád. Trošku jsem vykouknul zpoza Ryanových zad a Rye se na mě podíval. Přikývl jsem, ale pořád jsem se držel za Ryanem.

Na Andyho svolení jsem ho pozval dovnitř a vydali jsme se do Andyho pokoje. Harvey šel první a Andy se pořád držel za mnou. Vypadalo to jakoby ho moje přítomnost uklidňovala a mě to ani nevadilo. Sedli jsme si na postel, já si Andyho posadil na klín a ruce jsem obmotal okolo něj. Harvey se pustil do vysvětlování a vyšlo najevo, že mu nejspíš někdo hodil něco do pití nejspíš nějakou drogu. Říkal i to co mu řekli ostatní, že dělal když o sobě nevěděl a že to naštěstí nebylo nic hrozného, ale spíš vtipného, ale hádá, že podle toho jak se od něj Andy drží dál se tady asi nic vtipného nestalo. Ještě chvíli jsme se o tom bavili a všechno si vyříkali. Harvey se k nám přiblížil oslovil Andyho a nakonec se oba objali a usmířili. Harvey se Andymu pořád omlouval a nakonec Andy povalil mě a Harveyho na postel a oba nás objímal.
Když jsme šli Harveyho vyprovodit, tak jsme na schodech viděli zase další obálku s Andyho jménem. Než jsem se k tomu dostal já Andy si obsah obálky už četl. Viděl jsem jak se mu lesknou oči a tak jsem mu z ruky vzal dopis dal si ho do zadní kapsy, abych ho pak mohl vyhodit, vzal jsem si Andyho do náruče a odnesl ho do pokoje. Hrozně mě mrzí, že mu někdo píše ty hnusné urážky,on si je nezaslouží. Já to zjistím kdo ho uráží, ty urážky mi přijdou hodně zaměřované na Andyho psychiku, takže to bude někdo kdo ví jak špatně na tom Andy momentálně je a jak špatně něco psychicky snáší. Nevím jak se mu to podařilo, ale obmotal si nohy okolo mého pasu a ruce okolo krku. Chytil jsem ho pod tím jeho úžasným zadečkem a pokračovali jsem v cestě do jeho pokoje. 

Nechtělo se mi dneska vůbec nic dělat a to, že jsme mohli pokračovat v koukání na filmy se mi zamlouvalo. Jsem rád, že se to  Harveyho chování vysvětlilo. Nevím jestli jsem jediný nebo to přišlo i Ryanovi, ale přišlo mi, že ten popis co si Harvey dokázal vybavit mi připomínal Nicolu. Asi ještě hodinu po té co Harvey odešel jsem ležel na Ryanovi a nebudu lhát, ale neměl jsem v plánu ho ještě nějakou dobu pustit. Bylo mi s ním příjemně, hladil mě po zádech a dával pusinky do vlasů. Bylo mi příjemně až tak, že jsem usnul.
  V noci jsem se probudil asi kolem třetí a měl jsem žízeň, takže jsem šel dolů do kuchyně pro něco k pití. Sešel jsem po schodech a v kuchyni jsem si do sklenice natočil vodu. Pil jsem a koukal před sebe z okna. Dneska krásně svítilo měsíc a všechno v tom měsíčním světle vypadalo nádherně. Uslyšel jsem jak se otevírají dveře a tak jsem se otočil a viděl jsem tam Rye. Přišel ke mě, ruce mi obmotal okolo pasu a bradou se mi opřel o rameno:„ A já už si myslel, že tady potají jíš abys mi udělal radost, že zase přibíráš. Ne vážně Andy jsi ještě hrozně hubený tvoje kosti mě tlačí budu si tě muset vykrmit.“ zašeptal mi Rye do ucha a lehce mi skousl ušní lalůček. Z úst mi unikl tišší stén a zaklonil jsem hlavu. Rye si mě otočil čelem k sobě a políbil mě. Chvíli jsme se ještě líbali a já si užíval tu sladkou chuť jeho rtů, ale nakonec jsme se museli odtrhnout kvůli vzduchu. Hlavu jsem si opřel do mezeru mezi kličníma kostma ( chápeme se ne taková ta mezera mezi kličníma kostma pod bradou doufám, že chápete, aneb Alis neumí vysvětlovat 😅) a Rye mi opřel svou bradu o hlavu a obejmul mě. Stali jsme tam, Rye se se  mnou kolíbal ze stany na stranu a na mě začínala padat únava. Zaregistroval jsem jak mě Rye bere do náruče a víc už si nepamatuju.

V noci, když jsme se potkali v kuchyni, mi začal usínat ve stoje a tak jsem ho odnesl do postele. Teď je něco okolo 10 ráno a já si tady hrajou s jeho vlasama.  To nádherné stvoření leží na mě celým svým tělem a spokojeně oddechuje. Škoda, že se tak netváří pořád. Takhle krásně, bezstarostně. Z mého promýšlení mě vytrhne Andy, který se začne probouzet. S přáním dobrého rána mi dá pusu a já mu jí oplatím. Andy se trošku zavrtí a tudíž se, nevím jestli nechtěně nebo úmyslně, otře o mého kamaráda a jelikož mám ranního stojáka unikne mi stén. Andy se jen pousměje a pohyb zopakuje, ale tentokrát se on svým ranním stojánkem otře o mého. Oba zavzdycháme a já ho povalil pod sebe:„ Hnedka takhle ráno a Andy nám už zlobí jo. To bude chtít nějaký malinký trestík co myslíš.“ zavrním mu svůdně do ucha. Andy jen tiše přikývne a rukou mi zmáčkne bouli v boxerkách a já zavzdychám.

Light in the Dark ✔️Where stories live. Discover now