🍑

443 27 5
                                    

Rye
Andy

Ráno mě probudilo světlo a nějaké nadávky. Když jsem otevřel oči viděl jsem Robbieho jak stojí u postele a fotí si mě a Andyho. Dal jsem ruku Andymu přes oči aby ho to světlo nevzbudilo a na Robbieho vrhl pohled alá zabiju tě. Jen se na mě vítězoslavně usmál a zamával mi mobilem s naší fotkou před obličejem a odešel z pokoje. Tak teď jen doufám, že to nepoustne. Takhle ne, že by mi nějak vadilo kdyby se o nás někdo další dověděl, ale s Andym to máme naplánované a buďto dneska a nebo během týdne to řekneme kluků a pak možná i Roadies. Andy ještě pořád spal a já jsem byl na mobilu. Jen jsem projížděl sociální sítě a taky jsem si vyfotil a natočil svého malého Anděla, jak krásně a nerušeně spí. Nakonec jsem se zvedl a šel jsem nám udělat snídani.
  Když jsem se vrátil Andy už nebyl v posteli, což mě docela překvapilo. Hned na to jsem uslyšel z koupelny jak někdo zvrací. Aje tak to už vím kde Andy je . Vešel jsem do koupelny a naskytl se mi pohled na malého blonďáčka krčícího se u mísy a zvací. Klekl jsem si k němu a začal ho hladit po vlasech a zádech. 

Probudila mě nevolnost a když můj žaludek udělal kotrmelec. Musel jsem chtě nechtě jít navštívit kamaráda záchoda. Bylo mi špatně, bolela mě hlava a byla mi hrozná zima. Nevím kde jsem se mohl nakazit. Vždyť já jsem nikdy moc nemocný nebyl, většinou tak den dva maximálně a teď tohle. Slyšel jsem jak ke mě jde Rye a pak jsem cítil jeho ruku na svých vlasech a zádech. Po chvíli jsem se odtahl a když jsem si byl jistý, že zase znovu nebudu zvracet umyl jsem si ústa a koukl se na Rye co stál vedle mě. Pohladil mě po hlavě a pak mi dal pusu na čelo. Obešel jsem ho a vydal se do postele. Chtěl jsem jít k sobě, jenže když jsem zatočil na jinou stranu než je Ryanův pokoj tak mě vzal do náruče a odnesl do svojí postele. Položil mě do postele a zakryl dekou dal mi pusu na čelo a chystal se odejít. To jsem mu samozřejmě nedovolil a chytil jsem ho za zápěstí. Neměl jsem moc síly a tohle bylo jediná na co jsem se zmohl. Rye se na mě podíval a okamžitě pochopil. Vlezl si za mnou pod deku, obejmul mě a já se na něj natiskl. Hrál si s mými vlasy a já jsem pomalu usínal.

Po chvíli jsem cítil jak klidně a pravidelně oddechuje. Ležel mi na hrudi a já si hrál s jeho vlasy. Neplánovaně jsem se dotknul jeho čela, ale hned jsem ruku vrátil zpátky na jeho čelo. Bože můj! Vždyť on celý hoří. Tak to ne tohle nebude jen tak. Opatrně jsem Andyho položil vedle sebe a šel jsem dolů.
  Dole jsem potkal kluky a mezitím co jsem Andymu dělal čaj jsem si s nimi povídal. Až pak když jsem hledal prášek na snížení horečky se mě začali vyptávat na co to potřebuju, že nevypadám jako kdybych měl horečku. Rychle jsem jim vysvětlil, že je Andy nemocný a tak a pak jsem s práškem, hrnkem a nějakou menší mlskou pro mě, šel nahoru za Andym.
Andy pořád ležel v posteli, ale už ne tak klidně. Těžce dýchal a házel sebou. Ještě jsem mu rychle došel namočit do studené vody hadr, jež jsem mu pak dal na čelo.
Asi za hodinu se Andy probudil a hned běžel k záchodu. Povzdechl jsem si, vzal jsem teplou deku a šel jsem za ním. Zabalil jsem ho do deky aby mu nebyla zima přece jenom má horečku a je tu více méně pořád nahý. Po chvíli jsem oba zase mířili k posteli. Oba jsme šli vedle sebe, Andy se o mě opíral a i přes veškerou snahu aby se udržel na nohou jsem ho nakonec stejně musel odnést.

Rye mě zase odnesl do postele, podal mi čisté boxerky, svojí mikinu a když jsem se do toho oblékl tak mi dal ještě prášek,údajně na snížení horečky. Zvláštní, já ani necítím, že bych měl horečku. Zase jsem si lehl a Rye ke mě. Nechtělo se mi spát a tak jsme si pustili nějaký film.
Asi v půlce filmu jsem usnul ...
' Všude byla černo černá tma, v dálce se ozývaly hlasy, ale já jsem nikoho neviděl. Najednou jsem byl v nějakém lese a běžel jsem po stezce, která vedla někam do neznáma. Stále jsem běžel a ani se neohlížel. Připadal jsem si, jako by mě něco pronásledovalo, ale neodvážil jsem se otočit. Vyběhl jsem z lesa a první čeho jsem si všiml byl útes. Ten útes, ze kterého už jsem tolikrát padal. Chtěl jsem běžet jinam, ale najednou jsem se nemohl vůbec hnout. Všechno se začalo třást a pak se mi propadla  půda pod nohama. Propadl jsem se a letěl vzduchem, házel jsem nohama a rukama okolo sebe. Ucítil jsem tvrdý náraz a otevřel jsem oči. Postavil jsem se na nohy a rozhlédl se okolo sebe. Byl jsem na nějaké menší mýtině. Všude okolo byly stromy porostlé lišejníkem. Vysoké stromy tyčící se daleko do výšky byl jsem tam sám a všude bylo ticho. Takové zlověstné ticho, žádný zpěv ptáků, šumění listů ve větru a ani vítr nefoukal. Bylo to děsivé a bylo mi smutno. Najednou se tam objevil Rye. Rozběhl jsem se k němu a chtěl ho obejmout, jenže se tam objevila černá postava. Zamířila k Ryanovi. Prošla okolo něj a on klesl k zemi. Hned jsem se k němu rozběhl a klekl si k němu. Pomohl jsem mu do sedu a cítil jsem na svých rukou jeho krev. Co ona ho probodla !!!! Já - já vůbec nevím co mám dělat. Panikařím a on umírá. Stiskl mi ruku a políbil mě. Naposled.....'

Light in the Dark ✔️Where stories live. Discover now