🍐

513 24 4
                                    

Rye
Andy

Kluci odjeli a my v domě osamněli. Nejdřív jsme se šli s Andym jen tak projít, protože co je lepší než procházka s milovanou osobou při západu slunce. Vrátili jsme se domů a rozhodli jsme se, že si pustíme nějaký film. Asi po 15 minutách jsme už filmu nevěnovali žádnou pozornost. Líbali jsme se a ani jeden jsme neměli v plánu přestat. Všechno to co jsme dávali do toho polibku, všechnu tu lásku, touhu po tom druhém a naprostou důvěru, jsme oba cítili. Ty nádherný pocity. Připadal jsem si jako bych byl někde venku na nějakém krásném místě,byl podzimní večer a poslední teplé paprsky ohřály vzduch a vše se zdálo zpomalené, úplně jako by se svět zastavil. Rukou mi zajel pod tričko a hladil mě po těle. Posadil jsem si ho na sebe obkročmo a rukama sjel na jeho nádherný zadeček, který jsem rukama promnul. Andy krásně zavzdychal do polibku a zaklonil hlavu. Své polibky jsem přesměroval na jeho krk a udělal jsem mu tam pár značek. Jestli si kluci nevšimli těch předchozích tak těhle si všimnou. Stejně by jsme už nejspíš měli jít s pravdou ven. Chytil jsem Andyho pod zadkem a odnesl si ho do pokoje. Něžně jsem ho hodil na postel a vlezl si za ním. Rukama jsem se zapřel uvedle jeho hlavy a sklonil se k těm nádherným růžovým obláčkům. Kolenem jsem mu zatlačil na rozkrok a odpovědí mi byl jeho krásný stén. Sundal jsem mu tričko a začal jsem si razit vlhkou cestičku od jeho krku jsem jel na klíční kosti, kde jsme mu udělal nějaké ty značky, pokračoval jsem až k bradavkám, které jsem každé zvlášť věnoval péči. Dál jsem si razil cestu přes jeho hruď k bříšku kde jsem jazykem obkroužil pupík, Andy krásně zavzdychal a když se mi už po několikáté snažil sundat triko, což jsem mu vždycky nechtěně znemožnil, pomohl jsem mu a pokračoval dál na jeho podbřišek. Opět jsem se přesunul na jeho rty a on se mi začal dobývat do kalhot. Moje kalhoty letěly někam za nás a Andyho je hned následovaly i s jeho boxerkama. Jeho kamarád se už hlásil o slovo a Andy si prostě nedal říct a sundal mi hned boxerky. Nechápu kam tak spěchá. Olízl jsem ho po celé délce a vzal si ho do pusy. Pohyboval jsem hlavou pomalým, přímo až mučivým tempem. Slyšel jsem jak Andy kňourá,viděl jsem jak se kroutí a rukama položenýma na mé hlavě se snažil zrychlit tempo, ale já jsem pořád pokračoval ve svém pomalém tempu. Nakonec jsem zrychlil a když jsem ucítil, že už bude přestal jsem.

Nejdřív mě týral mučivě pomalým tempem a pak konečně zrychlil. Když už jsem se skoro udělal přestal a jen se na mě nevinně podíval. Zakňučel jsem a podíval se na něj. Opět se ke mě sklonil a začal mě líbal mezitím co mi honil. Opět když už jsem skoro byl tak přestal. Vložil mi do pusy dva prsty a já jsem je naslinil. Přešel k mému vstupu a jedním do mě vzniknul. Různě jím pohyboval a po chvilce přidal i druhý. Oběma prsty ve mě pohyboval, roztahoval mě s nimi a přirážel. Podařilo se mu narazit na citlivý bod a tak všechny své pohyby směřoval na něj. Nakonec přidal i třetí prst, čímž mě trošku překvapil a já zalapal po dechu. Pohladil mě po tváři a políbil. Nebylo to tak strašné, zvykl jsem si dřív než jsem si myslel. Opět když už jsem skoro byl, když už jsem málem přepadl přes okraj a mohl jsem pocítit ten nádherný pocit, opět přestal :„ Tak už si se mnou nehraj a vem si mě!“ okřikl jsem ho a přejel mu rukama po jeho naběhlé chloubě, která se momentálně dotýkala té mé. Jen se ušklíbl a nasměroval svoji špičku k mému vstupu. Pomalu do mě začal vnikat a mě z úst vyšel stén. Jen se uchechtl, počkal až si privxknu jeho délce a pomalu začal přirážet. Ruce jsem mu dal na záda a nohy jsem obmotal okolo jeho boků, čímž jsem se mu ještě víc nabídl a on byl ve mě ještě hlouběji. Zase se mu podařilo narazit na to kouzelné místečko a opět jeho přírazy směřovaly k němu. Už jsem cítil, že budu a opravdu. Tentokrát jsem se dostal přes okraj a mým tělem se rozlila tolik očekávaná slast. Stáhl jsem se okolo něj a ucítil jsem jak se ve mě rozlévá jeho teplé sperma. Vystoupil ze mě, lehl si vedle mě a přitáhl si mě blíž k sobě.

Oba jsem to ještě chvíli rozdýchávali a nakonec jsem ho vzal do náruče a odnesl do koupelny aby jsme se umyli.  Teplá voda stékala po našich tělech a oba jsem byli uvolnění a šťastní. Andy se natiskl víc ke mě a otřel se svým penisem o ten můj. Z ústy mi unikl stén a Andy pouhyb zopakoval se stejným výsledkem:„ Ale, ale tady by někdo rád druhé kolo co?“ řekl jsem a Andy zmáčknul moje přirození. Stoupl si na špičky a chtěl mi dát pusu. Zvedl jsem si ho na sebe a on obmotal svoje nohy okolo mých boků. Hlavu mi položil na rameno a jednou rukou mi sáhl na penis ,který pak nasměroval k jeho vchodu. Natiskl jsem Andyho na stěnu opět jsem do něj začal přirážet. Andy mi zarýval nehty do zad a já mu jednou  rukou mnul špičku. Přirážel jsem do něj a Andy krásně vzdychal. Ještě, že nejsou kluci doma, protože jsme oba museli být docela dost hlasití. Ještě párkrát jsem přirazil a udělal se hodně hluboko do něj. Andy mě hned následoval a udělá se na mé bříško. Vystoupil jsem z něj a postavil ho na zem. Oba jsme se pořádně umyli a šli jsme si lehout. Přitáhl jsem si ho blíž k sobě a dal mu pusinku do vlasů. Andy si udělal pohodlí na mé hrudi a oba jsme během chvilky usnuli.

Light in the Dark ✔️Where stories live. Discover now