9. 🕸

595 52 6
                                    

İki genç hala önlerinde yatan kadını izliyordu ıslak bedenine ve saçlarına kumlar yapışmıştı ve vücudun görünen her yerinde kesikler vardı. Bazıları küçüktü ama dikiş isteyenlerde vardı.
"Onu Shield'e götürmeliyiz Flash."
"Saçmalama kız onlar için bir kobay faresi olur."
Flash ve Peter bir süre daha kızı izledi. Kızın kanamaya devam ettiğini anlamaları sanırım vakit alacaktı.
"Belki de zaten kobay faresi olması gerekiyordur Flash. Kız denizden üzerimize fırladı ve kuyruğu daha az önce kayboldu."
"Saçmalıyorsun Peter kötü birisi olsa yardım istemez. Kaç kötünün yardım istediğini gördün sürünerek ölmeyi tercih ederler."
"Nasıl bu kadar emin olabilirsin."
"Bir zamanlar bende kötüydüm Peter hatırlıyor musun? Taksi çağır."
Peter sabır ile taksiyi aradığında Flash önündeki zarif kadını kucaklamıştı bile. Kadın baygın olmasına rağmen acı içinde inledi.
"Saçlarını kucağına toplasan basmak üzereyim."
Peter uzun gri saçları toplayıp kadının kucağına bıraktı. İki adam kısa sayılan bir yürüyüşün ardından yola çıktılar. Orada duran bir taksiyi kendi çağırıp çağırmadıklarını umursamadan bindiler. Taksi şoförü kucaklarındaki kadına tuhaça baksada sesini çıkarmadan verilen adrese ilerledi.
Flash evine girdiğinde kadını oturma alanındaki koltuğun üstüne bıraktı. Koşarak kendi odasında ki daha çok malzemeli ilk yardım çantasını aldı. Kadının dikilmesi gereken yaralarını temizleyip uyuşturucu krem sürdü gördüğü derin yaraları dikerken Peter hala Shield'i arayıp aramamayı düşünüyordu.
"Sence onu uyandırmalı mıyız?"
"Bilmiyorum Flash çok yorgun gözüküyor madem evine getirdin bırak dinlensin."
Flash ve Peter bazen konuşarak çoğu zaman telefonları ile oynayarak vakit geçirmişti ama kadın hala uyuyordu. Peter'ın telefonu kayıtlı olmayan bir numara tarafından çaldırıldığında kadını rahatsız etmemek için mutfağa gitti.
"Kimsiniz?"
"Kimim?"
Peter karşıdan gelen saçma cevap ile afallasada çabuk toparlandı.
"Numaramı ne zaman aldın Wade?"
"Hızlıyımdır. Neredesin?"
"Flash ile birlikteyim bir sorun mu var?"
Hattın karşısından bir gürültü gelirken Peter hiç bir şeyi anlamıyordu. İnsanlar birden bire nasıl bu kadar samimi oluyordu? Daha geçen gece çatıda tanışmışlardı.
"İnanmıyorum Peter gerçekten varolma amacı seni yok etmek olan o siyah şey ile birlikte misin?"
"Evet birde Flash var."
Telefon sessizce kapatıldığında Peter bir şey anlamamaya devam ediyordu. Umursamayarak içeriye döndü uyuyan kadını süzdükten sonra eski yerine tekrar oturdu. Eline önünde ki sehpada duran kitabı alarak okumaya başladı.
Yaklaşık 45 dakika sonra çalan kapı zili ile Flash kapıya ilerledi. Kimseyi beklemiyordu hem bu saatte kim gelirdi ki. Her kim geldiyse içeride ki kadın ile alakalı olmamasını umut etti.
"Sessiz ol siyah şey."
Karşısında ki adam ile kapının önünden çekilerek içeriye girmesini sağladı. Peter önünde ki gerilim kitabına iyice dalmıştı kapıyı ya da geleni umursamıyordu. Birden kitap ile arasında beliren hafif sinirli yüz ile gülümsedi.
"Wade nasıl buldun burayı?"
"İşim bu. Böyle bir yere geliyorsan birine haber vermelisin."
"Harry'e mesaj atmıştım."
"Bahsettiğim biri benim Peter."
Flash ikiliye gözlerini devirdi. Sanki Peter'ı zorla getirmişti neydi bu koruyucu laflar. Sesini incelterek konuştu.
"Biz yapışık değiliz Peter."
Peter önünde duran kafayı itekleyerek kitabı sehpaya bıraktı.
"Üzgünüm Flash bende beklemiyordum."
Wade uyuyan kadını yeni fark etmişti. Yanına gidip kadını incelerken bir şeyler mırıldanmaya devam ediyordu.
"Kim bu?"
"Bilmiyoruz 8 saattir falan baygın."
Flash, Wade'in hareketlerini dikkatle izliyordu kadın bir zarar görsün istemiyordu ve kumral adamın bir deli olduğunun farkındaydı. Peter Deadpool'un ölümsüz olma hikayesini hatırladı tuhaf isimlerden bahsediyordu. Belki sadece uyduruyordu ama yine de bu konu ile ilgili bir fikri olabilirdi.
"Onu denizde bulduk. Daha doğrusu deniz onu üstümüze fırlattı. Bir kuyruğu vardı ama sudan uzaklaşınca yok oldu. Yaraları var ve bulduğumuzdan beri baygın."
Wade hıh sesi ile karışık zoraki bir kahkaha attı.
"Birde bana deli derler."
Wade yanında yatan bedende hareketlilik hissedince kadına baktı. Birkaç saniye mırıldandıktan sonra sonra gözlerini açtı.
"Okyanus gibi."
Kadının mavi gözleri Wade'inkilerle buşultuğunda gri kaşları çatılmıştı.
[~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]
Geçiş bölümü gibi oldu sorry.
~BS

Spidey? Pool? Where stories live. Discover now