3. 🕸

960 79 8
                                    

Medya olağy sjdkskdk
"Güzel saç çocuk."
"Ne?" Kumral adam şaşkınlıkla karşısında ki çocuğa baktı. Sesinden onu tanımış olamazdı değil mi? Eğer insanlar onu sesinden tanıyabiliyorsa maske kullanması ne sikime yarıyordu. Belki de örümcek adam sadece bir şeyi beğendi mi pat diye söyleyen biriydi tesadüftü yani.
"Pizzamızı alıp sahilde yemeye ne dersin? Dün pek konuşamamıştık." Peter Deadpool ile konuşmaya o kadar hevesliydi ki arkadaşları ile geçirip süper kahraman mevzularından uzak duracağı huzur dolu saatler umrunda değildi Deadpool'un kabul ettiğine dair ufak bir tebessüm bile şuan arkadaşlarını ekip gitmesi için yeterliydi.
Kumral adam tek kaşını kaldırdı, örümcek adam onunla flört etmeye mi çalışıyordu? "Sen bana mı yürüyorsun? Yanlış anlama ama sana biraz büyük değil miyim?"
"Büyüksün." Peter geriye kalan kelimeleri pek umursamadı şuan tek isteği onunla konuşmaktı. Maskeli bi adamı en iyi maskeli bir adam anlar diye düşündü.
Deadpool yarım ağız gülümsediğinde bu Peter için yeterliydi. Weasel'a dönüp büyük boy bi ananaslı pizza istedi. Deadpool, Peter'ı belinden itekleyerek önüne geçti. "Weasel açılış gününde seni ektiği için üzgünüm ama görüyorsun çocuk işte hayırdan anlamıyorlar."
"Wade aslında ona hayır demedin. Hem senin biri ile randevuya çıkman benim açılışımdan daha önemli. "
Wade tek kaşını kaldırıp başını yana eğdi belkide tek arkadaşına biraz tehditkar sayılabilecek bir bakış ile baktı.
"Tamam ikinizin pizzasınıda hazırlıyorum. Wade hamurunda yine likör isteyecek misin?" Deadpool'un pek iyi bi damak tadı yoktu sadece alkolü hayatına nereden nasıl sokabilir ona uğraşıyordu. Başını olumlu anlamda sallayıp arkadaşına arkasına dönüp örümcek adam'ın arkadaşlarında göz gezdirdi. Klasik bi liseli gruptu işte. Kız grupta ki tek kız olmaktan sıkılmıyor muydu? Gözleri, kahverengi saçlı mavi gözlü çocuğa takıldı.
"Hey Harry Osborn'da buradaymış." Harry karşısında ki adama afallamış bir şekilde baktı kimdi be bu adam. "Tanışıyor muyuz?"
"Sadece bi Osborn olduğun için tanıyorum."
Harry başını anladığına dair salladı gözlerini kumral adamdan çekip en yakın arkadaşına baktı. Bu adamdan çok fazla rahatsız olmuştu. Peter'ın kolundan tutup çekiştirirken arkasında bıraktıklarına seslendi. "Onu birazdan getiririm."
Peter'ı pizzacıdan çıkarınca onu cam kapının önünden çekti. "Peter bu adam kim?"
"Arkadaşım?"
Harry inandığına dair alay ile kaplı bi bakış attı arkadaşına. "Ne zamandır?"
"Bi süredir."
"Hiç sevmedim bu adamı dikkat et. Hem kaç yaşında?"
Peter omuz silkti kaç yaşında olduğunu dün sormuştu ama cevap alamamıştı. Adamın ölümsüz olması ile ilgili olabilir diye düşündü belki de 1000 yaşındaydı. Deadpool söylemeden bilemezdi ki. "Pek emin değilim Harry."
Wade pizzacıdan elinde 2 kutu pizza ve kola ile çıktı. "Hakkımda ki dedikodunuz bittiyse gidelim mi?"
"Aslında bitmedi." Peter ve Wade Harry'nin kabalığını göz ardı etti. "Görüşürüz Harry." Peter en yakın arkadaşına sarılıp Wade ile yürüdü. Harry'nin sorunu neydi bilmiyordu ama bunu mutlaka konuşmalılardı o kaba biri değildi ki.
Pizzacıya çok yakın olan sahile ulaşıp kumlara oturdular. Peter onunla konuşmak için can atıyordu ama ne diyeceği hakkında bi fikri yoktu yol boyu şimdi olduğu gibi susmuştu. İlk pizza dilimlerini bitirdiklerinde Wade konuştu.
"Sesimden beni nasıl tanıdın?" En azından içimizden biri konuşmayı biliyor diye düşündü Peter.
Bileğini ona doğra uzatarak bir yere dokundu ve bileğinde ki Shield'in verdiği görev için kullandığı cihazı gösterdi.
"Shield'e ait bir cihaz. Görev sırasında ses ve video kaydı alıyor sonradan bakıp hatalarımızı görmemiz için. Yani sesini gece boyu milyar kere falan dinledim hakkında bir açık bulabilir miyim diye."
"Peki bu izlemelerinden her hangi birinde Dr. Octopus'u orada bırakmanın yanlış olduğunu fark ettin mi Örümcek?"
"Saçmalama Shield alır işte. Bu arada ben Peter Parker." Elini uzattı Peter.
"Wade Wilson." Wade uzatılan eli umursamadan karşısında ki adama hafifçe sarıldı.
[~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]
Uzatmak ve daha sık bölüm atmak isterim ama kurban olduğum dünyasının her yerinden evime misafir yağıyor.
~BS

Spidey? Pool? Where stories live. Discover now