4. 🕸

852 79 2
                                    

Wade Peter'dan ayrılırken "Bir küçük örümcekcik varmış." şarkısını söylemeye başladı. Duyduğu şarkı ile Peter orantısız bi güç ile karşısında ki adamı itekledi. Adam şaşkınlıkla kumda bir kaç santim kaydı.
"Çok kötüsün Wade! Hakkında yaptığım araştırmada neden bi süper kahraman değilde anti kahraman diye düşünmüştüm ama nedeni belli oluyor."
"Bunun şarkılarım ile hiçbir alakası yok sadece yeşil giyinmek istemiyorum."
"Kafandan neler geçiyor bilmiyorum Wade. Tuhaf birisin."
Wade hiç duymamış gibi davranarak üstündeki kot ceketi çıkardı bitirdiği pizza kutusunu kumları üstüne bırakırken ceketi kumların üstüne serip bi kısmına uzanırken bi kısmınıda Peter'ın yatması için boş bıraktı.
"Kaç yaşındasın Wade?"
"2000."
"Vay be peki Galileo ile tanıştın mı?"
"Evet evet o da tuhaf biriydi."
Ortama tuhaf bi sessizlik çökerken Wade kızıla dönüşmeye başlayan gökyüzünü izliyordu. Burada kaç saattir yanında ki çocukla vakit geçiriyordu? Peter ise tuhaf kelimesinin onu gücendirip gücendirmediğini düşünüyordu. Yeni bi arkadaş edinmeye çalışıyordu ve onu kırmayı hiç istemezdi.
"23 yaşındayım Peter." Wade hafifçe gülümserken yanında ki adamın sorgulamadan onun dediğine inanmasın tuhafsadı.
"18 oldum." Wade sağ kolunun üstünde dönerek Peter'ın yüzünü inceledi.
"Senin için o kadar da büyük değilmişim. En azından reşitsin."
"Wade kes artık şu muhabbeti senden hoşlanmıyorum sadece yeni bir arkadaş edinmeye çalışıyorum."
"Tamam hazır olunca itiraf edersin."
Wade gözlerini batan güneşe dikti bir süre izledi ama gözleri acıyınca tekrar Peter'a baktı. Gözleri kapanmıştı ve göğsü düzenli bir şekilde inip kalkıyordu uyumuş muydu yani? İnsanın bu dalga sesinde çişi gelirdi yahu nasıl uyuyabilirdi ki.
Peki şimdi bu uyumuş çocuk ile ne yapacaktı? "Peter!"
Bir süre ses gelmesini bekledi ama sanırım çocuk gerçekten uyuyordu. "Peter Parker."
Çocuktan hala ses gelmezken Wade onu işaret parmağı ile dürttü. "Peter Benjamin Parker! Hemen uyanmalısın."
"May lütfen biraz daha."
Çocuğun ağzının içinde yuvarladığı kelimeleri zar zor anlarken iyi deadpool olmaya karar verdi. Çocuğun başının altından ceketini alıp giydi, tamam o kadarda iyi olamazdı. Eline biraz kum alarak çocuğun yumuşak saçlarının içine karıştırdı. Ardından çocuğu kucağına alarak bir kaç sokak ilerde olan arabasına doğru adımladı.
"Evet bu macerada bi arabam var ve çöplüğe benzemeyen güzel bir evim."
Arabasının arka koltuğuna Peter'ın yatırıp kendisi sürücü koltuğuna geçti. Onu kendi evine mi götürmeliydi yoksa halasının yanına mı bırakmalıydı? Deadpool onu halasının yanına götürmesi ile Peter'ın hakkında yaptığı araştırmadan hoşlanmayacağını düşündü en iyisi May'den ve ailesinden habersiz gibi davranmaktı. Kendine evine gitmek en iyisiydi.
[~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]
Peter'ı misafir odasının yatağına bıraktıktı. Çocuğa biraz süzdükten sonra böyle uyuyamıyacağına karar verdi. Çocuğun ayakkabısını, pantolonunu, ceketini ve tişörtünü çıkardı. Wade kendisi sadece iç çamaşırı ile uyuyordu ve ona göre herkes öyle uyumalıydı.
Çocuğun cılız görünmesine rağmen her yerini saran kaslarına baktı Wade. Bu kadar kaslıyken nasıl böyle cılız gözüküyordu ki? Ve nasıl bu kadar harekete rağmen uyanmamıştı? Hiç uyumuyor muydu bu çocuk. Belkide Weasel likörü yanlışlıkla Peter'ın pizzasına koymuştur diye düşündü.
Evin alt katına inerek hızlıca üstündekileri çıkardı ve yatağına girdi Wade. Günlük rutinlerinin hiç birini yapamayıp bir çocukla ilgilenmek onu yormuştu. Yarın kesinlikle barda daha fazla vakit geçirip bugünün acısını çıkarmalıydı.
[~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]
~BS

Spidey? Pool? Where stories live. Discover now