A hoe?

10 1 0
                                    

(Disclaimer:Θα υπάρχουν βρισιές στο παρακάτω κείμενο)

Πουτάνα... Τι πάει να πει αυτό?
Πείτε μου γιατί έχουμε μπερδέψει λίγο τις έννοιες...

Βλέπουν μια κοπέλα με ένα μίνι φόρεμα... Αχ τι ξετσίπωτη που πάει έτσι...
Πουτάνα την χαρακτηρίζουν.

Μια άλλη κοπέλα έχει σχέση και έχει ολοκληρώσει στα 16 της, τι αίσχη είναι αυτά? Πουτανα θα είναι να έχει ολοκληρώσει σε τέτοια ηλικία.

Ακόμα 2 κοπέλες βγήκαν  με 4 φίλους της, κάτσε κάτσε... 4 αγόρια κ 2 κορίτσια? Ντροπή πουτάνες θα είναι κ να τους "κάθονται".

Η άλλη κοπέλα χωρίζει με ένα αγόρι και τυχαίνει να τα φτιάξει με άλλο την επόμενη εβδομάδα, κοίτα κόρη μου.. Ποτέ μην γίνεις σαν αυτή που τους αλλάζει σαν πουκάμισα, να έχεις αξιοπρέπεια... Λέει η μητέρα στην κόρη.

Για στάσου ένα λεπτό...η κοπέλα είναι πουτάνα διότι της αρέσουν τα κοντά φορέματα? Η επειδή την κάνουν να νιώθει όμορφα μόνο και μόνο για τον εαυτό της?

Περίμενε ξανά...εσένα τι λόγος σου πέφτει αν η κοπελίτσα ήταν έτοιμη να ολοκληρώσει την σχέση της στα 16 της με το αγόρι  που αγαπάει? Επειδή εσύ το θεωρείε άσχημο, δεν σημαίνει ότι όλες το θεωρούν άσχημο επίσης

Μάλιστα... Εδώ καταντήσαμε..
Δεν μπορεί χρυσέ μ άνθρωπε ένα αγόρι και ένα κορίτσι να είναι φίλοι? Και ΜΟΝΟ φίλοι? Φυσικά και μπορεί αλλά έχετε κολλήσει από κάποιον ιό που σας βάζει να λέτε όλοι ανοησίες!
Μια κανονική παρέα μπορεί να αποτελείτε είτε από 1 αγόρι και 3 κορίτσια είτε από 2 αγόρια και 2 κορίτσι και τα λοιπά.

Μην κρίνεις χωρίς να σκέφτεσαι σωστά. Η μάλλον μην κρίνεις καθόλου διότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό... Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 04, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

So random.Where stories live. Discover now