Τι να μην πείς/κανείς σε μια γυναίκα.

12 3 0
                                    


Αχ αχ αχχ γυναίκες περίεργα πλάσματα εε? Κανείς δεν μπορεί να μας καταλάβει!😂
Ας ξεκινήσουμε.

Νο 1
Καταρχάς ποτέ μην σχολιάσεις τον τρόπο που μιλάει. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που μιλάνε πλ γλυκομίλητα κτλπ. Μετά υπάρχουν και τα κορίτσια που βρίζουν χωρίς να τους νοιάζει ιδιαίτερα. Αν ένα κορίτσι θέλει να βρίζει μην την κατακρίνεις. Όπως βρίζεις εσύ έχει και εκείνη το δικαίωμα.

Νο 2
Μην πεις ποτέ μπροστά σε μια δυναμική γυναίκα πώς εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο αδύναμες και τις βλακείες που λένε συνήθως. Είμαστε ίσα "δυνατοί". Οι άνδρες έχουν περισότερη μυϊκή δύναμη, μα οι γυναίκες είναι πιο δυνατές ψυχικά και έχουν μεγαλύτερη αντοχή. Μην μας υποτιμάτε.

Νο 3
Μην σχολιάσεις με άσχημο τρόπο το μακιγιάζ που φοράει. Δεν το κάνουμε οι γυναίκες για κακό. Απλά θέλουμε να είμαστε όμορφες δίπλα σας.
(Αν από αυτό νομίζετε ότι βάφομαι κάνετε λάθος...😁)

Νο 4
Μην την κοροϊδέψεις για κάποιο χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να αλλάξει η με δυσκολία αλλάζει. Βέβαια αυτό μην το κάνεις σε κανέναν.

Νο 5
Μην πεις ποτέ " Όλες ίδιες είστε". Είναι η μεγαλύτερη προσβολή που μπορεί να ακούσει μια γυναίκα. Πολλές γυναίκες είναι ανώριμες και πάνε με όποιον βρούν μπροστά τους, κάποιες γυναίκες είναι διπρόσωπες και κουτσομπόλες εώς θανάτου. Φυσικά και δεν είμαστε όλες ίδιες.

No 6
Μην σχολιάσεις ποτέ αν μια γυναίκα έχει π.χ. Λίγο αξύριστα πόδια η μην την κάνετε να νιώσει άβολα με την λεγόμενη "περίοδο". Είναι κάτι φυσικό που δεν επιλέγαμε κάν εμείς. Δείξτε λίγο συμπόνια.

Νο 7
Μην περιμένεις από μια γυναίκα να είναι πάντα καλοντυμένη και στην εντέλεια.

Νο 8
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που το καθάρισμα του σπιτιού η και η μαγειρική δεν είναι το φόρτε τους. Απλά συμφωνείστε κάποια πράγματα.

Νο 9
Ποτέ μην ρωτήσεις μια γυναίκα το κλασικό "με πόσους έχεις πάει"  η "με πόσους έχεις κάνει φάση". Φυσικά είναι κάτι σχετικά σημαντικό. Απλά φέρτε το πιο όμορφα πάνω στην συζήτηση. Δεν ξέρω αν Ισχύει και για τους άντρες διότι μόνο στις γυναίκες θεωρείτε προσβολή να είχε πολλούς άντρες στο παρελθόν.

Νο 10
Σε μια σχέση ποτέ μην την κάνεις να νιώσει άβολα  μπροστά σε φίλους σας η και συγγενείς. Αυτό τα λέει όλα.

Χεχε...πέρασε καιρός ε? Sorryyy😅
Ρε παιδάκια δεν έχω καθόλου έμπνευση και έχω ξεμείνει από ιδέες! Αν θέλετε να γράψω για οποιοδήποτε θέμα πείτε μου!

Byeee

So random.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα