Πώς να μην βαρεθείτε σε μια σχέση.

16 4 0
                                    


Hey peoplee
Σήμερα θα πω κάποια ψηλοπραγματάκια πάνω στο πως να μην βαρεθείς ούτε εσύ αλλά ούτε το αγόρι/κορίτσι σου σε μια σχέση. Δεν είμαι καμιά ειδική αλλά από όσες σχέσεις έχω κάνει κάτι έχω καταλάβει.

#1
Μην προχωρήσετε γρήγορα! Ναι αυτό που είδατε. Αν προχωρήσετε γρήγορα τότε δεν θα έχετε κάτι να ζητάτε από αυτή την σχέση. Βέβαια αν δεν είστε έφηβοι τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά εδώ μιλάω για εφηβικές σχέσεις 😁

#2
Μην βλέπεστε κάθε μα κάθε μέρα. Ναι είναι ωραίο να βλέπεστε συχνά αλλά κάποιες φορές γίνεται κουραστικό και βαρετό αφού έχετε εξαντλήσει όλα τα θέματα προς συζήτηση.

#3
Αφήστε περιθώρια μεταξύ σας. Δηλαδή δεν χρειάζεται πάντα να βγαίνετε ξέρω γω μαζί. Το αγόρι θα βγεί και με τους φίλους του και το κορίτσι με τις φίλες της. Δεν χρειάζεται το άλλο άτομο στην σχέση να είναι "πανταχού παρόν"

#4
Μην είστε μέσα στα μέλια όλη την ώρα! Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Φυσικά και είναι ωραίο σε μια σχέση να υπάρχουν και γλυκιές συζητήσεις μα όχι κάθε μέρα...και όχι υπερβολές. Όταν είστε έφηβοι δεν μπορεί να σου λέει "Χωρίς εσένα είμαι ενα τίποτα, μου υπόσχεσε να είμαστε για πάντα μαζί?" Και εσύ να λες "Ναι" Η ζωή είναι ένα απρόβλεπτο ταξίδι και δεν μπορείς να υποσχεθείς κάτι ειδικά πάνω στην εφηβεία που αλλάζεις και σωματικά μα και ο χαρακτήρας σου και το πώς σκέφτεται.

#5
Ενα ακόμα βασικό μα και σεις θα το έχετε σκεφτεί είναι να αλλάζετε μέρος που βλέπεστε. Μην πάτε π.χ. Συνέχεια στο πάρκο, η στην παραλία κτλπ. Καταντάει βαρετό.😓

BONUS BC ILYY😘
#6
Η ζήλια υπάρχει σε κάθε σχέση και είναι λογικό. Μα έως ένα σημείο. Δεν μπορεί η κοπέλα να ζηλεύει το παραμικρό... Δηλαδή στο τέλος να ζηλεύει τις φίλες του! Αλλά το ίδιο πάει και για τα αγόρια. Το λίγο δείχνει ότι νοιάζεσαι και θέλεις αυτό το άτομο δικό σου (με τον σωστό τρόπο) μα το πλ δείχνει ανασφάλεια...Και ποιος/ποια θέλει ένα ανασφαλή άτομο που δεν σε αφήνει να "ζήσεις"? Παίζει ρόλο παιδιά.

Αυτά είχα μέχρι εδώ...γιατί είναι και πρωί ακόμα δεν στροφάρει το μυαλό χεχε😂.
Vote
And Comment 💬

So random.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora