Epic Girl Sleepover!!!

18 4 4
                                    

Από ότι είδατε από τον τίτλο αυτό θα είναι κεφάλαιο για κορίτσια οπότε όποιο αγοράκι το διαβάζει ας βγει αν βαριέται!😁

TIPS AND IDEAS FOR A SLEEPOVERR!!!!

Let's start!😘

#1
Φυσικά θα πρέπει ένα κομμάτι από το απόγευμα η το βράδυ να είστε μόνες σας σπίτι!!!

#2
Βάλτε δυνατά ηχεία για μουσική! Ντααα αυτονόητο!😂

#3
Μπορείτε να ξεκινήσετε με τραγούδι και χορό μέχρι να πέσετε κάτω από την κούραση!!! Αααα ανέφερα πως φυσικά και θα μείνετε μέχρι ΑΡΓΑΑΑΑΑΑ!!!!

#4
Κάντε καραόκε! Τι πιο αστείο από τους γείτονές να καλούν την αστυνομία γιατί νομίζουν ότι σας σφάζουν? Χιχι😅😂

#5
Μόλις έχει νυχτώσει μπείτε στο δωμάτιο, αν είναι χειμώνας (προτείνω χειμώνα για ένα epic sleepover) κλείστε όλα τα παράθυρα και βολευτείτε με ζεστές κουβέρτες μαξιλάρια και και φυσικά ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑΑΑΑΑ! Φτιάξτε έναν κύκλο στο δωμάτιό από αυτά και καθήστε μέσα! (Αν υπάρχει χαλί κάτω ακόμα καλύτερα!).

#6
Μόλις βολευτείτε διαλέξτε δύο ταινίες τις αρεσκείας σας βάλτε τες στο λάπτοπ/η όπου άλλου μπορείτε, φτιάξτε ζεστή σοκολάτα με marshmallows(😍🤤) πάρτε ποπ κορν με καραμέλα (είναι τέλεια πιστέψτε με) και ότι άλλο γλυκό θέλετε! Τώρα αν είστε του αλμυρού πάρτε ποπκορν με αλάτι φτιάξτε τόστ η ακόμα και αλμυρές κρέπες!(Αν είστε φαγάνες φάτε και γλυκό και αλμυρό XD)
Φυσικά και οι καλύτερες ταινίες για παρέα είναι τα θρίλερ και οι κωμωδίες! Αλλά αν είστε ευαισθητούλες και σας αρέσουν οι ρομαντικές κτλπ... Τότε go ahead😁.

#7
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ!!! Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες-πόσο μάλλον οι τρελές φώτο- θα βρείτε στο κεφάλαιο  << Τι να κάνεις με τις φίλες/φίλους σου>> η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι πως λέγετε 😂. Βγάλτε φώτο με τις πιτζάμες! Θα είναι τέλειες!😂

#8
Κάντε challenges! Μπορείτε να κάνετε το make-up challenge!
Κλείστε τα μάτια μιας κοπέλας με ένα φουλάρι η κάτι τέσπα 😂
Δώστε της ότι ζητάει (χωρίς να πείτε π.χ. Τι χρώμα είναι το κραγιόν) ένα τυχαίο. Και θα διαλέξει μια φίλη της για να της κάνει το μακιγιάζ με κλειστά τα μάτια!😂
Υπάρχουν πολλά challenges και μπορεί να κάνω και κεφάλαιο πάνω σε αυτά WINK WINK😉😂

#9
Spa...! Αγοράστε κάποιες μάσκες ομορφιάς όλες μαζί καθίστε στόν κύκλο φτιάξτε ζεστό τσάι βάλτε τις μάσκες σας και βάψτε και τα νύχια σας! Φέρτε όλες σας ότι μανό έχετε και κάντε τρέλα σχέδια 😂. Έτσι θα είστε και κούκλες την επόμενη μέρα!😉

#10
Αν είστε χρόνια φίλες δείτε παλιές σας φώτο! Αν είστε πιο καινούριες φίλες τότε δείτε παλιές φωτογραφίες όλων σας ξεχωριστά! Φέρτε μαζί μερικές η βγάλτε τες φωτογραφία με με το κινητό ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα! 😁 Πείτε και τις ιστορίες πίσω από αυτές τις φωτό! Και ιστορίες από όταν είσασταν μικρές!

2 BONUS

#11
GIRL TALK! Δεν θα είναι βραδιά κοριτσιών αν δεν συζητήσετε...απλούστατα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Μιλήστε για ότι σας ενοχλεί μιλήστε για αγόρια...(φυσικά!😂) γενικά υπερ-αναλύστε τα πάντα!😂

#12
Και απλά κάτι που θέλω εγώ να πώ...μην ασχολείστε συνεχώς με το κινητό! Δεν θα ήταν κακό να δείτε κάποια βιντεάκια στο ίνστα όσο έχετε π.χ. Τις μάσκες που συνήθως δεν μπορείτε να μιλήσετε. Αλλά μην παρά ασχοληθείτε!

AND THIS IS THE END!
Επειδή μου αρέσει να υπερ αναλύω τα πάντα βγήκε μεγάλο κεφάλαιο! Ουπσιιιιι. Υγεία πάνω από όλα!
Ευχόμαι να μην βαρεθήκατε και να σας άρεσαν οι ιδέες μου!
Vote
Comment 💬

So random.Where stories live. Discover now