Ιδέες για ιστορία!

12 4 0
                                    

Επιτέλους ένα διαφορετικό κεφάλαιο... Χεχε...😅

Λοιπόν!
Σε αυτό το κεφάλαιο θα σας πώ 2 δικές μου ιδέες για 2 διαφορετικές ιστορίες!😁
Disclaimer: Είναι αλήθεια πώς τις σκέφτηκα μόνη μου μα είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν ιστορίες με παρόμοιο θέμα! Όποτε αν κάποιος έχει διαβάσει μια παρόμοια η έχει γράψει μια παρόμοια, όχι δεν έχω "κλέψει" Το θέμα.
Ευχαριστώ που το διαβάσατε😁

Πάμε στο ψητό!

Και οι δύο ιστορίες είναι με σκληρές γυναίκες επειδή πλ αδύναμες μας κάνουν και δεν μ'αρέσει αυτό!😂

Ιδέα νο1:
Ένα δυναμικό κορίτσι που είχε ενα σκληρό παρελθόν τώρα ποια είναι το bad girl όχι του σχολείου...μα της πόλης ολόκληρης! Θα τραβήξει την προσοχή του καινούριου αγοριού! Ενα συνιθησμένο αγόρι θα επιδιώξει να γνωρίσει την ποιό "κακιά" Κοπέλα.

Θα τους βγεί σε καλό η μήπως όχι?

Ιδέα νο2:
Ένα αγόρι ένα κορίτσι...μια ιδιαίτερη σχέση
..τουλάχιστον έτσι νόμιζε εκείνη... Εκείνος  παράτησε την κοπέλα και έφυγε με την δικαιολογία ότι "δεν είσαι αρκετά δυναμική για εμένα". Η κοπέλα καιρό προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της σπασμένης καρδιά της...μόνο ένας ήταν ο τρόπος! Να σταματήσει να είναι τόσο ευαίσθητη και να έχει πυγμή..αυτό και έκανε! Χρόνια μετά τυχαίνει να είναι συγκάτοικος στο κολέγιο με το αγόρι που της κατέστρεψε τα όνειρα. Οι ρόλοι θα γυρίσουν  το αγόρι θα αρχίσει να τρέφει συναισθήματα για την κοπέλα αυτή...αυτή την κοπέλα ππυ συνήθιζε να είναι το ποιό γλυκό άτομο...τώρα έγινε ψυχρή και απότομη. Βέβαια σε όσους αγαπάει τους δείχνει την καλή πλευρά της!
Τι θα γίνει ανάμεσα τους? Το αγόρι θα την μιλήσει? Εκείνη θα υποκύψει? Η θα του δώσει ένα μάθημα για αυτό που της είχε κάνει?

Αυτές ήταν οι ιδέες μου και ελπίζω να σας άρεσαν!😁
Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει κάποια από τις δυό να μου στείλει μύνημα για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.
Η πιο σημαντικές προϋποθέσεις:
Μην πάρεις την ιδέα χωρίς άδεια και στο πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας θα γράψεις πώς πήρες αυτή την ιδέα από εμένα για να μπορέσουν να γνωρίσουν το προφίλ μου και άλλα άτομα.
Ευχαριστώ και βέβαια αν σας άρεσε πατήστε το ⭐ και αφήστε ένα σχόλιο!
Love you all byeee🙈❤

So random.Where stories live. Discover now