Άγχος-Στεναχώρια-Νεύρα αντιμετώπιση.

16 3 0
                                    

Λοιπόν! Εδώ θα σας πω κάποιους τρόπους που θα μπορούσες να χαλαρώσεις αν έχεις νέυρα, είσαι στεναχωρημένη-ος η έχεις άγχος!

Καταρχάς προσωπικά είμαι πλ αγχώδες (δίκη μ λέξη) άτομο...και οξύθυμο...και στεναχωριέμαι και εύκολα😅 οπότε θα σας δείξω πως εγώ το καταπολεμώ και μπορεί να δουλεύουν και σε εσάς.

#1
Κάνε μια βόλτα στο αγαπημένο σου μέρος. Χωρίς κανέναν μόνο εσύ και ο εαυτός σου. Σκέψου ενέπνευσε και απέβαλε το άγχος η οτιδήποτε στο περπάτημα.

#2
Ξάπλωσε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και προσπάθησε να κοιμηθείς. Αν όχι τότε κλείσε τα μάτια σου και σκέψου θετικά πράγματα.

#3
Βάλε την αγαπημένη σου μουσική. Βάλε ακουστικά η απλά βάλτη τέρμα να μην ακούς τίποτα άλλο πέρα από την μουσική.

#4
Αυτό μπορεί να μοιάζει σαν να ταιριάζει μόνο με τα νεύρα μα είναι και για το άγχος και για την στεναχώρια. Ξέσπασε! Χτύπα κάτι μαλακό που δεν θα πληγώσει εσένα, φώναξε κάνε ότι μπορείς για να ξεσπάσεις και να αποκαλείς αυτό το συναίσθημα που σε καταπιέζει.

#5
Μίλα σε κάποιον. Σε κάποιον που σε καταλαβαίνει κυρίως και κάποιον που πιστεύεις ότι μπορείς να σε βοηθήσει.

#6
Κάνε κάτι που σε ηρεμεί , κάτι που υο αγαπάς και ίσως είναι στην καλλιτεχνική σου πλευρά! Ίσως είναι να τραγουδήσεις, ίσως να γράψεις ενα τραγούδι μπορεί να είναι να ζωγραφίσεις η ακόμα και να χορέψεις.

#7
Πήγαινε σε ένα μέρος που να έχει καθαρό οξυγόνο και απλά πάρε βαθιές ανάσες.

Καιιιι...ξέμεινα χεχε😅😂

Αυτά είχα και...εμ μόνο εμένα εκνευρίζει που δεν είναι 5 ή 10 η τέσπα ένας στρογγυλός αριθμός πι τρόποι?...Ναι ε?...εμ οκ...😅😅😅

Byeee

So random.Where stories live. Discover now