[36]

5K 528 58
                                    

Charlie

◼▪◼

Už spolu byli čtyři měsíce. Čtyři měsíce plné štěstí a radosti, co byl Charlie s Gabrielem a miloval ho. Byl si jistý, nic jiného to nebylo, nic mu nechybělo.

A tak Charlieho překvapilo, když včera při večeři udělal Jayson vtipnou poznámku na Charloieho sexuální život. Ten v tu chvíli zamrzl. Jaký sexuální život?

"Počkat, počkat." Jayson několikrát zamrkal, jako by se vzpamatovával z mdlob. "Ty a Gabriel...?"

Charlie si silně skousl ret. A zavrtěl hlavou.

"Cože? Jak dlouho spolu jste?"

Charlie se rozhlédl, jestli někde poblíž není Sophia. Ale dům byl tichý a Cody byl v práci.

"Čtyři měsíce," řekl tiše. "Ani jsem si neuvědomil, že už je to tak dlouho."

Jayson odložil vidličku. "Nemáte mezi sebou nějaký... problémy, že ne."

"Ne, to vůbec!" vyhrkl Charlie. Na chvíli se zamyslel, zatímco z něj Jayson nespoustěl oči. Promítl si v hlavě všechny časy, kdy byli s Gabem sami, kdy se to mohlo stát. A v tu chvíli si něco uvědomil.

"Je to moje chyba," zamumlal. "Myslím, že Gabriel čeká, až udělám první krok. Víš co, jelikož jsem to nikdy nedělal... s klukem. On už několikrát něco naznačoval. Sakra, já jsem blbej." Plácl se do čela.

Jayson se uchechtl. "A já myslel, že všechny ty večery, co tady přespával a my byli pryč z domu, radostně skotačíte v posteli. Snad na všech v celým domě."

"Tati," zamračil se Charlie, ale neubránil se lehkýmu úsměvu.

"No co je? Dávalo by to smysl. Se bojíš nebo co, že jsi dřív ani nepochopil, že Gabriel něco naznačuje?"

Pokrčil rameny. "Asi ne. Já jsem prostě jen šťastný, když jsem s ním, že jsem na to ani nepomyslel. To ale neznamená, že bych nechtěl."

Jayson na něj zmateně koukal. "Jsi ty vůbec můj syn? Jsi ty vůbec teenager?"

Po výmeňe několika vážných pohledů se oba rozesmáli. "Skoro to tak nevypadá," odpověděl Charlie zamyšleně.

"Chceš nějakou radu? Nebo se koukneš na gay porno?" vyrušil ho opět Jay z jeho myšlenek.

Charlie zkameněl. "C-co to-"

Jayson se postavil od stolu se šibalským úsměvem a s talířem v ruce si to namířil do kuchyně. Když procházel kolem Charlieho, položil mu ruku na rameno, sklonil se a zašeptal: "Pořádně ho připrav," ušklíbl se.

Charlie tuhle konverzaci nestíhal zpracovávat. Než mu plně došla slova jeho táty, jelikož mu první vůbec nedošlo, že mluví o sexu, už byl Jay venku z místnosti. Ale do kuchyně šlo stále slyšet, a tak se otočil. "Co když bude muset on připravovat mě?"

Jayson zařadil zpátečku, až se zase objevil ve dveřích. Charlie čekal nějakou oplzlou poznámku o tom, jak by měl být nahoře, ale nestalo se. Na Jaysonově tváři se objevil další úšklebek. "Kdybys potřeboval, Cody má v nočním stolku nějakou zázračnou mastičku prý, kdybys měl na druhý den komplikace."

The Truth UntoldWhere stories live. Discover now