Sziget

953 39 2
                                    

Augusztus 13.-a van. Shawn ma lép fel a Szigeten, ezzel valóra váltva sok magyar rajongójának álmát. Én mégis kedvetlenül keltem. Legszívesebben egész nap az ágyban maradtam volna csak ne keljen Shawnnal találkoznom. Nem bírtam már elviselni azt a tekintetet, amivel nézett engem. Miután anya elment én is bezárkóztam a szobámba és megpróbáltam aludni kisebb- nagyobb sikerrel.

Szerencsére a szobámból kilépve láttam, hogy egyedül vagyok. Gyorsan a konyhába mentem az étlapért és rendeltem pár dolgot magamnak reggelire. Amíg a kajára vártam elmentem átöltözni. Már azt a ruhát vettem fel, amibe majd a fesztiválra megyek. Ez egy fehér kék csíkos ujjatlan overál volt. Megcsináltam a sminkem, ami egy kicsit erősebb volt mint, amit mindennapokra szoktam feltenni. Pont amikor kész lettem, hangokat hallottam az ajtó felől, ezért kimentem.

- Oh, azt hittem a szobaszervíz az.- néztem Shawnra.

- Nem. Sajnos csak én vagyok.- mosolygott rám keserűen.

- Shawn...- szóltam utána.

- Hagyj. Nincs kedvem beszélgetni.- mondta, majd kilépett az erkélyre, mire a lent álló tömeg őrült sikításba kezdett.

****

Úton voltunk már Szigetre, ahol a Milky Chance játéka közben Shawn a backstageben interjút adott és fotózkodott pár lánnyal, akik valami játékban nyerték ezt a találkozást. Este 8-kor a csapat játszani kezdett. Shawn felrobbantotta a közönséget. Hatalmas show volt, nem okozott csalódást a fiú. Viszont én láttam, amit senki más. A szokásos 1 gyógyszer helyett most hármat vett be. Észrevette, hogy figyelem közben, de csak megrázta a fejét, hogy ne szóljak semmit, majd el is tűnt a színpad oldalán a függönyök takarásában. Közben megjött Kygo is, aki rögtön a fiú után ment színpadra szórakoztatni a tömeget. Én addig felmentem a VIPs sátorba és rendeltem egy koktélt. A pultos lány nagyon aranyos volt, kért egy képet velem és amíg nem jött senki beszélgettünk. Hamarosan elkezdett a csapat többi része felszállingózni, majd megjelent Shawn is, aki a szemem előtt nekiállt flörtölni az előbb még szimpatikusnak tűnő lánnyal. Végül beállt a pult mögé és megkérte a bartender lányt, hogy tanítson neki valamit. Végül megjött Kygo is és Shawnnal valamin nagyon röhögtek. Látszott, hogy egyikük sem józan már. Pillanatok múlva nekiálltak szkanderozni, amit végül a göndör srác nyert meg. A pultos lány végig Shawn körül sürgölődött., így én jobbnak láttam, ha lelépek. Csak Andrewnak szóltam, aki mondta, hogy szól Jakenek, de én inkább megköszöntem és mondtam, hogy megoldom egyedül is.

A szobámba érve gyorsan lezuhanyoztam, viszont amikor kiléptem a kádból, kintről hangokat hallottam, ezért megálltam és csendben hallgatóztam tovább.

- Shawn, nagyon kedves vagy, de nekem barátom van, úgyhogy nem lehet.- mondta, a hangjából ítélve, a pultos lány.

- Oh. Rendben.- hallottam Shawn csalódott hangját.- Szólok a testőrömnek, ha szeretnéd hazavisz.

- Nem kell, köszi. Nem lakom túl messze innen.

- Jól van. Akkor jó éjszakát. Örülök, hogy megismertelek Barbi.- köszönt el a fiú a lánytól.

Végül hallottam egy ajtócsapódást és a néma csendet, tehát úgy ítéltem meg, hogy mindketten kimentek. Sajnos tévedtem. Shawn ott állt a csukott bejárati ajtó előtt és figyelte azt.

- Szia.- köszöntem neki halkan, mire rám nézett. Tekintete szinte égette az egy szál törölközőbe csavart testem.

- Szia.- mondta színtelen hangon.

- Most már tudunk beszélni?- kérdeztem félve.

- Nincs kedvem egy második elutasításhoz ma. Bocs.- indult a szobája felé, de elkaptam a csuklóját.

Travel with Me ✈️ | s. mWhere stories live. Discover now