Egyetlen éjszaka

1.3K 52 3
                                    

Miután Shawn fizetett, sétálgattunk kicsit a parton, majd fogtunk egy taxit és hazamentünk. Összepakoltuk a cuccainkat a szobában, utána kibontottunk egy üveg helyi pezsgőt.

- Ez marha jó- kortyolt bele a fiú. Lecsúszott egy pohár, kettő, három és még ki tudja mennyi. Nevetve dőltem az ölébe a kanapén. - Olyan szép szemed van- nézett le rám kótyagosan, miközben kifésült egy tincset az arcomból.- Tudod, lehet gyakorolnunk kéne egy kicsit, hogy hitelesebbek legyünk.- az utolsó szavakat már az ajkamnak mondta.

- Benne vagyok- haraptam meg az alsó ajkát.- De nekem ehhez még innom kell- ültem fel hirtelen és kiröhögtem, mert nagyon vicces fejet vágott. Megfogtam az üveget és elkezdtem inni belőle.

Egyszercsak két erős kezet éreztem a derekamon, ami magával rántott. Visszaestem Shawn ölébe, aki rögtön a számra tapasztotta az övét. A pezsgő kiesett a kezemből és hangos csattanással a padlón landolt. Visszacsókoltam, mire ő felkapott és egyenesen az ágyhoz sétált. Azzal a lendülettel, ahogy hátradöntött, jött velem a pólója is. Felnyögtem, miközben a nyakamat szívogatta és beleméyesztettem a körmöm a hátába. Felmordult.

- Ha ezt csinálod nem fogom sokáig bírni- lihegte bele a fülembe.

- Ki mondta, hogy akarom?- vigyorogtam rá pimaszul, majd magamhoz húztam és megcsókoltam.

Elszakadt a számtól, feltérdelt és elkezdte kigombolni a nadrágomat. Gyorsan ez is a földre került, majd beakasztotta a csipkebugyimba az egyik ujját, úgyhogy nemsokára ez is a nacim mellé került. Ezután ő is megszabadult az övétől és már egy szál boxerben hajolt fölém, hogy ujjabb csókot adjon. A melltartóm pántjával kezdett játszani, de pár pillanat múlva ez is eltűnt kettőnk közül.

- Édes Istenem, de gyönyörű vagy- lehelte alig hallhatóan.

Tisztán éreztem rajta az alkohol bódító illatát. Valószínüleg ugyanígy volt ő is, de egyikünk se foglalkozott vele. A combomat simogatta és szépen lassan haladt rajt egyre lejebb, már nagyon nem bírtam magammal én se, ezért a csipőmet feltoltam az övéhez, ahol megéreztem férfiasságát. Az alsógatyájához nyúlt, hogy letolja, de ekkor megszólalt a telefonja.

- Francba.- szisszent fel és visszahúzzta a kezét. Felállt, felkapta a pólóját és a telefonjához sétált.- Andrew az Facetime-on, takarózz be, hogy ne lássa, hogy nincs rajtad semmi. Úgy tettem ahogy kért.- Szia.- túrt bele kócos hajába köszönésképpen. - Remélem tudod, hogy itt már éjfél is elmúlt.

- Hogyne tudnám- hallottam a menedzsere hangját.- De biztosra akarok menni, hogy nem felejtitek el a reggeli gépet. Amint látom, nem vagy a legjobb formában. Anna hol van?

- Alszik már, látod?- gondolom felém fordította a kamerát, szóval igyekeztem miné jobban alvást tettetni.

- A te ágyadban? Vagy te vagy nála?- kezdett gyanakodni Andrew.

- Nálam alszik. Történt egy kis baleset az ajtajával, majd elmesélem. -válaszolta Shawn halkabban. Velem meg elkezdett forogni a világ.

- Rendben, haver. Te tudod.- hallottam a mondatot, de a többi részére már nem emlékszem, mert elsötétült minden.

Travel with Me ✈️ | s. mWhere stories live. Discover now