Az ígéret szép szó...

842 40 2
                                    

Borzalmasan aludtam. Egyáltalán nem éreztem magam kipihentnek. Kimentem a konyhába, főztem magamnak egy kávét és visszaültem a kanapére. A felkelő nap sugarai már elkezdtek besütni a hatalmas üvegfalakon. Gyönyörű volt. Bambulásomból halk neszek rántottam ki, amik a hálószoba felől jöttek. Hamarosan az ajtó nyílását is meghallottam.

- Fuh de nagyon rosszul vagyok.-  lépett ki Shawn meggyötört arccal az ajtón, majd megtorpant, amikor észrevett.- Anna.- suttogta. Megindult felém csendesen, leült a kanapé tőlem legtávolabb eső részébe és felhúzta a lábait törökülésbe.- Annyira nagyon sajnálom.- meredt maga elé kábán. Gondolom eszébejutottakca tegnap történtek. Nem szóltam semmit csak visszafordultam a hajnali táj felé.- Itt aludtál?- pillantott a mellettm található takaróra. Aprót bólintottam továbbra is Torontót kémlelve.- Ne haragudj.- mondta remegő hangon.

- Semmi baj.- sóhajtottam.- Mindenkivel megesik. Viszont én ma visszarepülök.- álltam fel.

- Ne- pattant fel Shawn és a csuklóm után kapott, megaladályozva ezzel, hogy kimenjek a konyhába.- Kérlek maradj.

- Engedj el.- néztem le a kezünkre. Bánatos fejjel eleresztett.- Nincs értelme maradnom. Aláírom azt a rohadt papírt és elmegyek. Te meg, majd megoldod valahogy, hogy leperegjen rólad, amit csináltál. Az már nem az én dolgom.- hagytam ott.

- Én nem akartam.- követett.

- A helyzet szempontjából mindegy, hogy akartad- e vagy nem. A videóból más látszik. Amúgy szerintem vedd fel a telefonod.- utaltam arra, hogy az eszköz szinte folyamatosan csörgött.

- Nem akarom. Beszélni akarok veled.- mondta szomorúan.

- Szerintem nincs miről beszélnünk.- jelentettem ki ridegen.

- Nem akarlak elveszíteni.- olvastam le a szájáról.

- Azt hiszem, ehhez kicsit előbb kellett volna gondolkodnod.- mondtam, majd gyorsan kijavítottam magam.- Gondolkodnunk....

- Én azt hittem azon az éjszakán te is azt érzed, mint én.

- Shawn, én totál részeg voltam. A nagy részére nem is emlékszem, csak annyira, hogy megtörtént. 

- Én se. De amennyire emlékszem, az alapján nem bántam meg. És most se csinálnám máshogy.- közelebb lépett hozzám, mire én hátráltam egy lépést, azonban a konyhapultba ütköztem.- Anna.- lehelte a fülembe, mire kirázott a hideg. Akármennyire se akartam, imádtam, ahogyan a nevemet kimondja.- Ne menj kérlek. Minden szavam igaz, amit mondok. Rendbehozom. Ígérem.- suttogta.

*****

Jóó reggeeelt❤️❤️ Ma jó korán kint a rész. Remélem tetszik és legyen szép napotok☺️

Travel with Me ✈️ | s. mWhere stories live. Discover now