Why?

809 36 8
                                    

A forró zuhany alól kilépve, belenéztem a tükörbe. Egy boldogtalan lány nézett vissza rám. Hogy miért vagyok boldogtalan? Miért viselkedek így Shawnnal?

Igazából nem tudom pontosan. Az otthon töltött idő alatt valami változott. Úgy viselkedtünk egymással, mintha én a felesége lennék, ő pedig a férjem. És ez megrémisztett. Viszont ahelyett, hogy csak biztosabbnak érezném magam, elbizonytalanodtam.

Nem állok készen. Vagy csak színlelem, hogy nem állok készen? Nem tudom.

Vagy csak nem tudok túltenni magamon? Én nem az a lány vagyok, aki bármit is komolyan tesz. Nekem Shawn az első. Az első, aki olyan érzeseket vált ki belőlem, amilyet soha senki nem tudott. Rövid idő alatt lerombolta a falat, amit évek alatt építettem magam köré. És ez megrémít.

Amikor énekelni hallom, elakad a lélegzetem. Megőrjít minden egyes szavával. Fáj, hogy most bántom. Pokol ez mindkettőnknek. De jobb, ha nem történik semmi köztünk, amíg nem gondolom át a dolgokat ismét.

Tarthat hülyének mindenki. Csak egy bolond dobja el Shawn Mendest. De ez már rég nem a hírnevéről szól. Vagy az enyémről. Nem. Ez már annál sokkal több. Nincs szerződés, bármikor elengedhetjük a másikat.

De lehet, hogy félek. Megrémít, hogy bármikor elveszíthetem. Nem akarom. De ez nekem sok. Szeretem? Szeretem. És ezért rettegek a kapcsolatunktól.

*****

URISTEN KIJOTT AZ IF I CAN'T HAVE YOU!!!!!!!😍😍😍 MEGHALOK OMG IMADOM!!!!
KINEK MI A VELEMENYE ROLA?❤️❤️

Travel with Me ✈️ | s. mWhere stories live. Discover now