Part.5

762 77 0
                                    

Ξυπνησα κατα το μεσημερακι και πηρα το κινητο στα χερια μου. Εστειλα μηνυμα στην Λυδια μιας και ειχαν σχολασει για να την ρωτησω αν εγινε τιποτα.

Εγω
Εγινε τιποτα το σπουδαιο σημερα?

Παιδεραστης😂❤️
Εε οχι τιποτα το σπουδαιο

Εγω
Εισαι κακη στα ψεματα.. λεγε

Παιδεραστης😂❤️
Αληθεια δεν εγινε τιποτα

Εγω
Ας το πιστεψω

Εκλεισα την συνομιλια αλλα ημουν σιγουρη πως κατι εγινε και απλα δεν μου το λεει. Θα μαθω ομως αλλη μια μερα εμεινε. Μπηκα στο ινσταγκραμ να δω τις ειδοποιησεις μου και ξανα βγηκα. Αφησα το κινητο στο κρεβατι και σηκωθηκα προς την κουζινα. Εκει ειδα την μανα μου.
Μαμα: ελα ρε ξυπνησες? Πως το επαθες?
Εγω: χα χα αστειο. Τι εχουμε για φαι?
Μαμα: μακαρονια με κιμα
Εγω: ωραια χαιρομαι και εβαλα να φαω.

Μολις εφαγα πηγα μεσα στο δωματιο για να ακουσω μουσικη και μετα αποφασισα να κανω ενα μπανιο. Και ετσι περασε και αλλη μια μερα χωρις να κανω τιποτα..

                             ~επομενη μερα~
Ακουσα τον ηχο του ξυπνητηριου να μου τρυπαει τα αυτια. Να κατι που δεν μου ελειψε καθολου αυτες τις 2 μερες. Σηκωθηκα πανω και πηγα στο μπανιο. Επλεινα τα δοντια μου και βγηκα εξω για να δω τι θα βαλω. Αποφασισα να βαλω αυτα⬇️

Πηρα το κινητο μου, την τσαντα μου και βγηκα εξω

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πηρα το κινητο μου, την τσαντα μου και βγηκα εξω. Μετα απο λιγη σκεψη αποφασισα να μην παω την πρωτη ωρα και απλα καθισα σε ενα παγκακι λιγο πιο περα απο το σχολειο και εβαλα μουσικη για να χαλαρωσω.
•••
Ακουσα το κουδουνι του σχολειου να χτυπαει για διαλειμμα και αποφασισα να παω απο εκει. Ευτυχως για μενα η πορτα ηταν ανοιχτη οποτε μπηκα μεσα χωρις να περιμενω να μου ανοιξει καποιος. Πηγα στα παγκακια και εκατσα κατω. Μετα απο λιγα λεπτα χτυπησε το κουδουνι για πανω. Καθησα λιγο ακομα γιατι ηθελα να ανεβουν πρωτα ολοι πανω και μετα να παω εγω.

my euphoriaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα