10

56 1 2
                                    

6 månader sedan

"Gör inget dumt nu Olivia, och inte du heller Alex. Lukas du får lova att ta väl hand om dessa nu hela helgen, jag litar på dig" säger pappa och klappar Lukas på axeln samtidigt som han tar en väska och bär ut till bilen. Mamma och pappa ska åka iväg till vårt sommarställe i Skåne under helgen, vilket betyder en sak, FEST!

Jag var en riktig partytjej förr. Jag var alltid den som blev mest full av alla och som alltid hamnade i trubbel. Dock har jag lugnat ner mig på sistone. Jag insåg att man verkligen mår som man förtjänar dagen efter. Att vara bakfull är heller inte bra för min bantning då vi alltid beställer hem en massa pizza och godis som vi proppar i oss hela dagen.

Mamma pussar oss en sista gång på kinden och säger nog minst 20 gånger till oss att "ringa om det är något, vad som helst". Tillslut stänger hon ytterdörren för att sedan gå vidare ut mot bilen som tar dem till Skåne och våran stuga. 

"Okej så typ hela min klass, plus några mer har jag bjudit in. Alla tar med sig dricka själva." Säger jag till min lillebror Alex och klappar händerna exalterat.

"Okej bra. Vi har väl bjudit in lite olika människor ifrån skolan och några från söder också." Svarar Alex samtidigt som vi beger oss från hallen in till köket. Där står redan Frida, Tess och Adam som är Alex bästa vän och försöker hänga upp volanger. Lukas suckar åt dom tre och går till badrummet för att ta en dusch istället. Frida, som står på golvet och ska se till att den hänger rakt blir mest irriterad på Tess och påstår att hon bara gör fel. 

"Men lyft upp den högre Tess! Den hänger ju helt snett nu"
"Jag försöker ju. Testa och vara lika kort som mig ska du se att det inte är så lätt." Säger Tess irriterat tillbaka. 

Jag och Alex skrattar och går vidare till vardagsrummet för att dekorera lite. Vi plockar iordning i en ganska skön tystnad, tills Frida avbryter den.

"Hörni! Vi måste börja göra oss iordning nu, de kommer ju snart!!" Ropar Frida ifrån köket.

"Jaja vi kommer strax"

•••

Jag klunkar nästan hela flaskan med vodka samtidigt som jag står och dansar, eller vad man nu ska kalla det med några utav mina så kallade festkompisar. Såhär full har jag inte varit på riktigt länge, och om jag ska vara ärlig känns det otroligt bra. Jag hade inte ätit ordentligt på en vecka nu så alkoholen påverkar mig mer än den brukar. Att vara såhär full får mig att glömma bort allt jobbigt, alla problem liksom bara försvinner. Ingenting att oroa sig för eller saker att behöva tänka på, livet är en fest.

Medan jag dansar mitt i vårat stora vardagsrum stöter jag på Nicki och hennes 2 bästa vänner, eller vad man ska kalla de. Dem följer efter Nicki som 2 hundar och gör precis det som hon ber om. Så patetiska!

"Oj men akta dig lite! Ditt feta arsle tar upp för mycket plats så vi andra kan ju knappt dansa här ens" säger Nicki spydigt. 

"Jag är i alla fall inte anorexiker" svarar jag drygt och sammanbitet tillbaka. Jag går därifrån. Låser in mig på toan och sjunker ner på golvet. Jag borde inte ens ta åt mig. 

Jag sätter upp håret, öppnar toalocket och lägger i toapapper innan jag påbörjar samma process som jag dagligen gjort i flera veckor nu. Det har blivit en rutin.

Lukas perspektiv 

Jag har letat överallt efter Olivia. Vart kan hon ha tagit vägen?
Plötsligt är det någon lång blondin som jag aldrig stött på innan, hon trycker sina läppar mot mina och börjar kyssa mig. Jag trycker snabbt ifrån henne och letar vidare. Jag suckar. Det är inte första gången det händer, trots att nästan alla är väl medvetna om att jag och Olivia är tillsammans. 

Jag kollar i de sju sovrummen på övervåningen och nästan alla är upptagna av kära och fulla par som förmodligen ska ha sex. När jag stänger sista sovrumsdörren och är på väg mot trappen som ska ta mig ner till festen igen så öppnas en dörr framför mig. Den som tillhör ett av badrummen, och ut kommer Olivia. Hon torkar sina mungipor med händerna så som man gör om man har druckit vatten ur en kran. Hon kollar upp på mig, och ett brett leende pryder hennes rosa läppar. 

"Hej hjärtat, jag har letat efter dig" säger jag och går mot henne.

"Jaha, ja jag var bara på toa" säger hon och ger mig en kyss. Som sedan blir till hångel. 
"Vill du gå till mitt rum?" viskar hon och kollar upp på mig. 

"Okej, men Olivia är du säker på att du vill?" frågar jag försiktigt och tittar ner på henne. 

"Aldrig varit säkrare" säger hon och tar tag i min hand samtidigt som hon leder mig in till hennes rum. 

Olivia och jag har varit ett par sedan Mars det här året, nu är det Juli. Hon är oskuld och har varit osäker på sig själv och inte vetat om hon varit redo än. Jag har inte velat pusha henne men jag vet att hon känner någon typ av press. Jag tror hon blir mer osäker när hon blir medveten om mitt förflutna och att jag varit med en del tjejer tidigare. 

Olivias perspektiv

Lukas låser dörren efter sig och han trycker sedan upp mig löst mot väggen och vi börjar hångla. Vi beger oss sedan mot min stora säng som står i mitten av rummet. Jag lägger mig över honom, han lägger sina händer på mina höfter som sedan åker längre upp och hamnar sedan på änden av mig tröja. Han hjälper mig att dra av den och jag kastar iväg den någonstans. Mitt hjärta slår så hårt att det kommer hoppa ur snart. Jag är nervös, men det är på tiden nu. Lukas knäpper upp min svarta spets bh och slänger iväg den också. Vi rullar runt så han hamnar överst och jag drar av hans vita t-shirt. 

"Har du skydd?" frågar jag osäkert.

"Nej har inte du?"

"Jo det ligger i min låda. Tänkte bara kolla om du var lika förberedd som jag"

"Nej det här kom så plötsligt" säger han och ska gå och hämta kondomer. 

"Ja men jag är mer än redo nu" säger jag medan fjärilarna flyger överallt i magen. 


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 09, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Not good enoughWhere stories live. Discover now