Del 1

325 4 0
                                    

Jag gick upp ur sängen och gick till badrummet. jag satte på kranen och sköljde ansiktet med kallt vatten. jag titta upp mot spegeln och äcklades av min syn.

Suck.

Idag är det första dagen efter sommarlovet. Ärligt talat är jag lite osäker om folk kommer känna igen mig. Innan sommarlovet var jag den som älskade sleep overs och att frossa i mig en hel pizza själv tillsammans med mina vänner. men någonting hände under sommarlovet. Jag slutade äta, hittade på ursäkter såsom att jag skulle äta hos en kompis och när jag kom till kompisen sa jag att jag redan ätit. Jag har gått ner massa i vikt och mina föräldrar är oroliga för mig, men jag säger bara att allt är bra. Jag har inte träffat mina vänner på hela sommarlovet så jag är lite nervös över att träffa dem igen.

"Olivia det är frukost" ropar mamma nerifrån.
"Jag äter hos Lukas" ljuger jag.
"Är det säkert" frågar hon lite osäkert.
"Men ja" säger jag en aning irriterat.

Jag går in i mitt rum och tar fram en grå tjocktröja och ett par svarta vida jeans. När jag drar av mina mjukisbyxor påminns jag av de nyskurna ärren jag skapade igår kväll. Jag drar mina fingrar över dem och räknar hur många jag gjorde, 11 stycken. Jag har hållit på såhär några månader och den enda som vet om det här är min pojkvän Lukas och min familj. De är såklart oroade över mig men jag äschar alltid bort det och säger att jag mår bättre nu. Skönt att bikini tiden är över för ett tag.

Det är kyligt i luften även fast det är slutet av Augusti . Jag småspringer upp för de tre trappstegen till Lukas hus och knackar på. Efter ett tag öppnar han dörren och ger mig en varm kram.

"Hur mår du?" frågar han.
"Bra" ljuger jag.

Vi går hand i hand mot skolan och när vi kommer fram så skiljs vi åt. Jag går mot mina två bästa vänner, Tess och Frida. Jag vinkar glatt till dom och ger de varsin kram. Klockorna ringer och hela skolan fylls med elever. Jag och Tess har franska på morgonen tillsammans.

Förmiddagen har gått snabbt och det är helt plötsligt lunch. Jag går ner till matsalen med Tess och Frida. Kag är lite nervös, vad jag ska säga om de undrar varför jag inte äter. Både Tess och Frida lassar på med massa pannkakor och massa sylt medan jag tar bara en pannkaka och sylt med samma yta som en femkrona.

"Ska du bara ha det där?" frågar frida och tittar på min tallrik.
"Jag är fortfarande mätt ifrån frukosten, mamma lagade värsta hotellfrukosten idag" säger jag och skrattar, de verkar tro på det. Bra.

Jag får pressa in pannkakan i munnen och för att göra det lättare så sköljer jag ner det med vatten. När jag ätit upp allt ljuger jag om att jag måste gå på toa. Jag springer in till ett av båsen och sätter mig ner på knä och börjar spy. Senast jag åt ordentligt var för typ en vecka sedan.

Ja jag är stolt över det. Snälla.

Jag känner att jag blir lite yr och det blir helt plötsligt svart.

Not good enoughWhere stories live. Discover now