27

158 15 0
                                    

Г.Т. Хоби
Джин и Т/И готвеха, а другите стояхме в хола и си говорехме, изведнъж някой каза "хайде да играем на предизвикателства, но с целувки или да гледаме страшен филм"
Никога няма да гледам страшен филм, а те какво си мислят...7 момчета и 3 момичета, аз със сигурност няма да играя.
След около 30 минути Т/И и Джин се върнаха с мусаката, беше много вкусно щом всичко се изяде за 40минути. След това помогнах на Т/И да оправи масата, тогава забелязах...беше тъжна.

Аз- Хей, добре ли си?
Т/И- Да, всичко е наред.
Аз- Нали знаеш, че можеш да ми се довериш?
Т/И- Знааам, все пак си моята надежда.
Тя се усмихна и след това се върнахме при другите, където вече бяха решили...ще играем на предизвикателства с целувки. Това е изключително тъпа игра, дори не съм мислел, че са толкова глупави, за да се съгласят на тази игра.

Г.Т. Т/И
Когато разбрах какво ще е следващото занимание исках просто да си отида в стаята, така и щях да направя, но онези двете ме дръпнаха, бяхме в кръг, но единствено Кук, Тае и Чим щяха да играят от момчетата. Не исках да играя на тази нелепа игра, наистина.
Дона завъртя бутилката и тя трябваше да целуне Тае, колко очевидно...
След това отново завъртяха бутилката и Кук трябваше да целуне...мен.
Аз станах и казах, че тази игра е глупава, а когато погледнах към Кук емоциите му бяха смесени- Беше ядосан и тъжен едновременно. Не мога да се занимавам повече с неговите детинщини, знам че е добра компания и е много добър приятел, но стане ли дума за нещо подобно...не мога да гледам лицето му...

Г.Т. Дона
Целунах.го. Не мога да повярвам какво стана току-що.
Можех да продължа да си мечтая, но ми беше интересно кой ще се падне. И ето го резултатът... Кук и Т/И, аз се зарадвах, защото знаех, че тя го харесва. Как знам? Чух да си говори с Джин, но не съм ги подслушвала, а просто минах покрай стаята...и спрях...Както и да е. Но това беше удобен момент за нея, а тя се отказа. Не мога да повярвам какво се случи- втора част. След като чухме нейните оправдания пуснахме страшен филм, загасихме лампите и се настанихме удобно, седнах в края и бях до Тае, сгуших се в него, чувствах се защитена и докато кажа това...онази малка кукла изкочи. Веднага подскочих, а Тае ме погледна и закри очите ми с ръката си.

Г.Т. Гергана
Много ме беше страх, не знаех как да се скрия, от едната ми страна беше Хоби, който не ми помагаше, а от другата тъпият Джимин, който дори не ми обърна внимание. Ритнах го, опитах се да привлека вниманието му, а той се обърна към мен и ме погледна лошо. Приближих се и му прошепнах "Страх ме е". Първоначално не ми обърна внимание, но след това ме придърпа и ме прегърна, а аз си скрих очите с ръката си.

Г.Т. Т/И
Филмът беше интересен, но един човек постоянно ми закриваше очите...
Аз- Кук, разкарай си ръката от очите ми.
Кук- Шшт, не искам да имаш планове как да ме убиеш.
Аз- Кук, ти си смахнат тъп заек.
Станах и седнах в ъгъла на стаята, където бях сама и гледах филма на спокойствие.

7 dorks who ruined my life حيث تعيش القصص. اكتشف الآن