4

299 19 2
                                    

Г.Т. Т/И
Понеделник...на училище съм, а след това на работа, добре, че имам някакво време между тях и ще мога да се прибера и да се преоблека...
7:00 ГЕРГАНА И ДОНА ЗАКЪСНЯВАТ. Станах възможно най-бързо и започнах да бягам към стаята на Дона, връхлетях вътре и започнах да я бутам, а тя...се зави през глава, не мога повече с това момиче. Отидох да събудя Гергана...отново тичайки и естествено се хлъзнах и паднах, но поне при падането и двете се събудиха, след което станах и им казах какво да правят, за да не закъснеят...

Г.Т. Дона
Спях съвсем спокойно, сънувах, че срещам момчетата от съседния апартамент. Дали са високи? Хубави? Как ли звучат гласовете им? Дали са мили?
Продължих да сънувам моя прекрасен сън, докато не чух нещо да пада...станах и се разтичах, звукът ме отведе в стаята на Гергана и видях...Т/И на земята да ме гледа ядосано. Разбрах, че в този момент или ще ми се навика, или ще ме обезглави, дотук бях.

Г.Т. Гергана
Всъщност бях будна...и си играх на телефона, не ми се ходеше на училище, нито пък ми се ставаше. Какво да направя, че ме мързи? Гледах стари до болка познати хумористични клипчета и чух трясък и то до мен...обърнах се и видях Т/И да лежи на земята и да се държи за коляното. Беше уникално...като добра приятелка се изсмях, снимах я и чак тогава й помогнах, тогава онзи домат връхлетя в стаята, личеше си, че е изплашена. Започнах да се смея, но като чух тихият глас на Т/И млъкнах , а след това с Донито се оправихме за училище...отново не ми мина номерът, а аз толкова много исках да си лежа цял ден...а сега трябва да отида на онова място, да търпя онези маймуни...единственото хубаво е, че с Донито сме в едно училище...Благодаря ти, Боже!

Г.Т. неутрал
Т/И се отправи в кухнята да направи закуска на приятелките си, но първо отиде на терасата да вземе прострените си дрехи. В момента, в който излезе, тя знаеше, че има нещо грешно...Точно така, нашата умна Т/И се заключи на терасата, какво по-хубаво от това рано сутрин. Тя започна да удря по прозореца, за да дойдат да й отворят, но истината е, че нашата малка госпожица не беше сама на терасите...

Г.Т. Джънгкук
Излязох да си взема униформата, защото беше първият ми ден в новото училище, когато обърнах главата си надясно и видях нашата прекрасна съседка...личеше си, че сега става, но приличаше на лъв с тази коса, нямаше как да не се изсмея...Изсмях се.
Тя се обърна към мен и беше бледа като платно, стреснах я хехехех.

Аз- Добро утро, съседке!
Т/И- Добро утро!- като се усмихна толкова саркастично... личеше си, че присъствието ми я дразни.
Аз- Какво става?
Т/И-НЕ МИ Е ДО ТЕБ В МОМЕНТА!-
Ооо, тя буквално ми изкрещя, щях да кажа нещо, но в този момент някой й отвори вратата и тя влезе...Да не би да си има приятел??
След дълги размишления се опитах да вляза вътре, но познайте и аз се бях заключил...На това ли хората викат карма???
Започнах да блъскам...

Г.Т. Шуга
Спях съвсем спокойно, но чух някой да блъска по прозореца на спалнята ми...Събудих се и видях онзи глупак, беше отчайващо...аз им казах, че не искам моята стая да има връзка с терасата, но те не ме послушаха... обърнах се, сложих си слушалките и си легнах обратно в леглото.

Г.Т. Джимин
Още преди да излезе на терасата знаех, че този глупак ще се заключи, но нищо не исках да му казвам...ако съм честен ми беше забавно, но трябва да тръгваме за училище, затова му отключих и всички станахме, за да се оправим...да, включително и Шуга

7 dorks who ruined my life Where stories live. Discover now