10

217 18 0
                                    

Дона и Т/И се прибраха, едната изтощена, а другата ядосана.
Единственото, което се въртеше в главата на Дона беше как да каже на Т/И, че малко по-късно ще бъдат в дома на тези идиоти.

Г.Т. Дона
Мислех, че ще се върне от работа след около час, в обикновеното си настроение- да ме гледа с празен изтощен поглед, но да е с усмивка и да угажда на глупостите ми...Но беше бясна, онзи кокос обърка всичко, идеше ми да го пребия...няма такъв глупак.

Г.Т. Гергана
Гледах ги и не можех да повярвам...КЪДЕ СА МИ МЪФИНИТЕ???
А Т/И беше цялата в мляко...ще се изкъпе, но мъфините няма да дойдат сами при мен.... И двете са ядосани, по-добре ще е да си отида в стаята и да се скрия докато не са прехвърлили вината на мен. Леко пристъпах напред, минах плътно до стената, заобикаляйки ги и излязох в коридора, успокоих се и започнах да вървя нормално, докато не нагазих в млякото на Т/И...познайте кой ще чисти тази глупост...

Г.Т. Т/И
Втори ден откакто тези 7 магарета живеят тук и те вече провалиха живота ми. Не мога да си спомня какво е да живееш в спокойствие с приятелките си и всичко да е наред и онзи кокос...лелее иде ми да го пребия.

Г.Т. Джънгкук
Целият съм в мляко и то единствено заради моята глупост, но като се сетя, че и тя е в мляко ми става смешно...

Г.Т. Техьонг
Този глупак е в кисело мляко, не ми помага с покупките, трябваше АЗ да платя поразията му, а сега се смее сам, имам чувството, че не е добре с главата, шизофреник.

Г.Т. Намджун
Вкъщи беше тихо, Юнги спеше, а Джимин и Джин бяха в кухнята...аз бях с Хоби и чистихме къщата, тъкмо бяхме приключили, докато онова прасе не се прибра, не беше особено забавно, докато не ни разказа какво се е случило...мога само да кажа горкото момиче. Ахахахх.

Г.Т. Джин
След като сготвихме, оправихме масата и зачакахме, не след дълго моите малки дъщерички звъннаха на вратата, когато отворих видях, че и Т/И беше тук, толкова се зарадвах, че и трите са тук.

Аз- Моите малки сладкишчета!След като казах това ги прегърнах силно.
Т/И- Жин, задушаваш ни!!
Жин ли ??? Чакай малко?
Аз- Жин?
Дона- Твоето име...
Аз-Джин, но може да ми викате мамо.
След това Джимин се подаде до мен и помаха.
Джимин- Както всички знаете аз се казвам Джимин, но можете да ми викате dadd-
Аз-МЛЪКНИ!!!
И го ударих леко по врата.
Гергана- Ахаахахахах ти си голям глупак, Джимин.

Г.Т. Джимин
Тя е дребна, но вредна...Не ми харесва да ме обижда, обичам да получавам комплименти и да бъда обичан, а не да ми казват глупак...
И трите минаха покрай мен, след което отидоха заедно с Джин към всекидневната, докато отида там, единственото празно място, което остана беше до Гергана...Перфектно.

7 dorks who ruined my life Where stories live. Discover now