KESİT -IV

14.6K 691 90
                                    


Boğazımı temizledim ve bakışlarımı semaya çevirdim.

"Tekrar ailesiz kalmaktan, sensizlikten korkuyorum Arslanoğlu!"

"Ben seni bırakmayacağım Asya, ben senin ailenim! Ben tek başıma senin kocan, baban, abinim! Anlıyor musun? Ben bunların hepsiyim! Sil artık aklından bu düşünceleri! İki cihan bir araya gelse bile ben seni bırakmam!"

Daha fazla dayanamadım ve onun boynuna sarıldım.

Hüngür hüngür ağlıyordum..

Yiğit boynumu öptü. "Kurban olurum sana... Ailen olacağım, söz veriyorum ki. Hiç bırakmayacağım." Gözyaşlarımı elimin tersiyle sildim. "Se-Sende annem gibi bırakıp gidersin diye korktum... Buna katlanamam, sensiz ölürüm daha iyi!" Dedim.

Yiğit dudaklarını alnıma değdirdi.

"Bu saatten sonra beni romantik bir adam mı yapacaksın?" Bana yalandan kızmasına kıkırdadım. "Birazcık romantik olsan fena olmazdı sanki." Dedim.

Yiğit geri çekildiğinde son kez gözyaşlarımı sildi. "Bizden geçti be güzelim." Odaya girdiğinde ben de peşinden gittim. "Aman, sakın romantik olma! Hep böyle minnoş bir adam olarak kal, oldu mu?" Alaylı sesimle birlikte bana döndü.

"Ney adam?" Yeniden kıkırdadım. "Minnoş adam." Kaşlarını çattı. "Ben mi minnoşum?" Dediğinde küçük bir kahkaha attım. "Evet, aynen öylesin!"

Yiğit bana yaklaştığında korkuyla yatağa çıktım. Ben daha yataktan inemeden beni yakaladı.

"Of ama, haksızlık bu!" Diye sızlandım.

Güldü ve beni kollarının arasına aldı. Daha fazla ondan kurtulmaya çalışmadım ve ona sokuldum. Kokusu öyle güzeldi ki, durmadan içime çekesim geliyordu.

"Saçının tek bir teli için canımı veririm... Sen ağlama güzel gözlüm, o mavilerin bana acıyla bakmasın. Kahrolurum, dayanamam..."

Gözlerim yeniden dolarken burnumu onun boynuna sürttüm.

"Sen benim feveranımsın... Asıl ben üzülmene dayanamam..."


Ve 4. kesitimiz sizlerle...

Düzenleme bitmek üzere... Aylarca emek gösterdiğim, en farklı ve yepyeni sahneleriyle size sunacağım kitabımıza hazır olun!

Serseri Patronum en güzel hâliyle çok yakında raflarda yerini alacak!🧡

Güzel yorumlarınız için, destekleriniz için çok teşekkür ederim.😍

INSTAGRAM:

rumistt

rumeysagulhanhikayeleri

👆🏻👆🏻

FEVERANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin