Časť 52

79 2 0
                                    

Liana

S Harrym sme išli nakúpiť do obchodného centra a keď sme už nakúpili všetko čo sme s potravín potrebovali a Harry pri pokladni zaplatil, tak moje nohy ma tiahli do obchodu s detským oblečením. Aj keď ešte neviem či to budú dvaja chlapci, dve dievčatká alebo oboje, tak som sa tam proste musela ísť pozrieť a omrknúť kúsky, ktoré neskôr kúpim. Harrymu som teda povedala,,Láska, prosím poďme do obchodu s detským oblečením ja sa tam chcem ísť pozrieť, čo kúpim deťom, keď sa narodia.'' Harry sa usmial a povedal,,Jasné princezna, poďme a môžeš kúpiť aj univerzálnu farbu oblečenia, ktoré sa ti bude páčiť.'' Moje oči sa rozžiarili, keď mi Harry povedal, že môžem nejaké univerzálne oblečenie, ktoré sa mi bude páčiť kúpiť. Hneď som chytila jeho ruku a tiahla som ho do detského obchodu, ktorý nám bol najbližšie.

Harry
Lianiné oči žiarili, keď sme sa prechádzali po obchode s detským oblečením. Dokonca sa pri pár pekných kúskoch aj zastavila a chytila malý vešiak, na ktorom si následne na to poobzeral oblečok pre bábätko s každej strany a s radosťou mi ho ukázala.

Ja som sa usmial a povedal som jej,,Tie šatičky sú veľmi roztomilé, ale láska predsa ešte nevieme, či to náhodou nebudú dvaja chlapci, potom ti takéto roztomilé šatičky pre dievčatko búdu úplne na nič

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ja som sa usmial a povedal som jej,,Tie šatičky sú veľmi roztomilé, ale láska predsa ešte nevieme, či to náhodou nebudú dvaja chlapci, potom ti takéto roztomilé šatičky pre dievčatko búdu úplne na nič.'' S jej tváre zmizol úsmev a zmizli aj iskričky radosti v jej modrých očiach a smutne vrátila šaty späť k ostatným kúskom oblečenia. Pohladil som ju po chrbte a povedal,,Noták láska nebuď smutná, keď bude jedno dievčatko, tak sa sem vrátime a kúpiš jej ich.'' Ona na mňa pozrela a usmiala sa,,Tak dobre a počkajú tu na mňa, že áno?''

,,Láska vezmi ich a spýtame sa pri pokladni, či za tri mesiace budú mať presne takéto isté šatičky.'' Ona jej malou rúčkou pohotovo po dokončení mojej vety siahla na vešiak s tými roztomilými šatičkami a zobrala ich,potom išla radostné ďalej. ,,Teraz hlavne hľadaj univerzálne farby a napise prípadne obrázky pre obe pohlavia. Ideálna farba by bola biela tou nič nepokazíš.'' Zakričal som za ňou, keď ma nečakala a bola tak odo mňa už trocha ďalej. Ona zakričala jasné a pristavila sa pri kúskoch, ktoré boli rozložené na pulte, kde bolo niekoľko farebných aj bielych bodíčok s rôznymi nápismi a obrázkami. Prevažovali však biele a tak si Liana práve tie všetky biele začala prezerať a vyberala to najvhodnejší pre obe pohlavia.
Keď som sa postavil vedľa nej a ona mi ukázala niekoľko úžasných bodíčok, tak som sa pozrel hore na cedulku, kde bolo napísané:Výpredaj každý kus za £2,50. ,,Láska každý kus je ta £2,50 je to ako zadarmo, tak si ich zober koľko chceš.''Po mojich slovách s nej vyžarovala taká radosť, že som ju mohol krájať a vyberala s veľkej kopy bielych bodíčok tie, ktoré mohli mať oblečené obe pohlavia. ,,Ale nie sú tu po dvoch.''
,,To nevadí láska, nebudeme ich predsa obliekať úplne rovnako.'' Prikývla a vybrala osem bodíčok, ktoré mi ukázala a boli úplne roztomilé a už som sa tešil na ten deň, keď ich oblečieme našim bábätkám.

Dr. Styles✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin