Časť 7

221 6 0
                                    

,,Kde si bola?" Privítala ma Lottie hneď vo dverách,  keď prekročím prah nášho domu. Cítim sa ako keby bola moja matka a pritom je odo mňa o 7 rokov mladšia. ,,Nie si moja mama,  tak môžem si ísť kam chcem a prísť kedy chcem a som tiež dospelá, takže to platí dvojnásobne a ty máš len sedemnásť.
,,Liana neviem čo si mám myslieť o tom,  že to skúšaš na brata môjho priateľa." Pozrela som sa škovano na svoju sestru Lottie a hneď som odpovedala ,,Neskušám na neho nič,  kto ti takéto hovadiny nakecal?"
,,Jeho brat Zayn povedal, že ste sa v parku držali za ruky." Zasmiala som sa a potom som svojej sestre odpovedala ,,Harry sa nedávno rozišiel s priateľkou,  ktorá stále za ním chodí a hovorí mu, že sa mu pomstí. Len mu pomáham, nič medzi nami nie je ségra a za ruky sme sa vôbec nedržali a dokonca s ním pracujem, ak by si chcela vedieť. Neviem čo Zayn videl, ale to sme my určite neboli." Pohrozila mi prstom a povedala ,,Len aby,  len aby." Čo má proti tomu, aby som chodila s Harrym? Zayn je predsa jeho nevlastný brat, takže nie je na tom nič keby som s ním chodia, či áno? Preto som sa jej spýtala ,,Čo je na tom, keby, že s ním chodím?" Ona hneď povedala ,,Ide o to, že sú súrodenci a my dvaja tiež." Znovu som sa zasmiala. ,,Ale oni sú nevlastný,  tak na tom až tak nezáleží a za ruky sme sa nedržali len sme sa raz pobozkali nič viac." Rýchlo som si dala na ústa ruku a v duchu som si povedala, že to som povedať chcela, ale ušlo mi to. ,,Čože? Kedy k tomu došlo?" Dala som si preč ruku z úst a povedala ,,Nič si počula."
,,Povedz mi to,  keď si už začala."
,,Vážne  nič ségra." Vražedné sa na mňa pozerala, ale ja som jej povedala ,,Moc sa nesnaž, lebo to zo mňa nedostaneš."

,,Fajn pobozkal ma v ordinacii.’’
,,Aké to bolo?  Páčilo sa ti to? Povedz mi ako sa vie bozkávať Zaynov brat."
,,Bolo to fajn." Odvrkla som a bežala do svojej izby a dúfala som,  že tam Lottie nepríde za mnou a nebude odo mňa chcieť viac.

''Liana zajtra Vám dávam voľno Taylor ma stále otravuje a ja si to chcem usporiadať v hlave niekde v prírode alebo pri vode na jeden celý deň,  tak preto si beriem volno aj ja a Vám som to vybavil tiež, tak si urobte čo potrebujete a vidíme sa v pondelok.'’

Stálo v SMS od Harryho a tak som na ňu odpísala.

‘'Dobre Harry urobim si čo potrebujem a Vy si v tej prírode alebo pri tej vode užite a vyčistite si hlavu. Vidíme sa v pondelok.'’

Tá Taylor je veľmi veľká sviňa,  keď lezie za Harrym aj dávno potom čo sa rozišli. Nedokáže to pochopiť, že už nie je ona a on.  Je mi Harryho ľúto, že musí mať postreh, aby mu niečo neurobila. Povedala mu, že sa mu pomstí,  ale on netuší ako a ani kedy musí len čakať čo na neho chystá a kedy to bude nevie, tak musí byť pripravený kedykoľvek a kdekoľvek.

Dr. Styles✔️Where stories live. Discover now