Časť 26

90 5 0
                                    

Liana 

,,Harry, zlatko prosím preber sa.  Máš len nočnú moru. Nič s toho sa nedeje a ani sa to diať nebude to ti prisáham. Ver mi zlatíčko moje, aj keď neviem čo sa ti sníva viem, že je to len zlý sen a v reálnom svete sa to nestane." Hovorila som Harrymu o druhej ráno, keď ma zobudil jeho krik. Hovorila som mu ukľudňujúce slová a jemno som ním triasla, aby sa mi ho podarilo prebrať. 

Po nekonečných sekundách sa mi to konečne podarilo a Harry sa s plačom prebral a začal si niečo nezrozumiteľné mrmlať. ,,Už je dobre Harry, bol to len zlý sen. Upokoj sa, prestaň plakať a pozri sa mi do očí." Hrarry tak urobil, ale stále sa mu jeho zelené očká zalievali slzami. Pritúlila som si ho do objatia a hľadia som ho tak dlho, až kým neprestal plakať. Bolo počuť už len jeho vzliky, ktoré po chvíli tiež utíchli a on znovu zaspal v mojom objatí. 
Opatrne som si s ním lahla späť do postele, opatrne som nás prikryla,  aby som ho náhodou prudkými pohybmi nezobudila.
Stále ho držiac v náručí som po chvíle znovu zaspala aj ja. 

Asi o hodinu na to ma zobudilo zvonenie mobilu, keď som to rýchlo  zodvihola, aby zvonenie nezobudilo Harryho. S druhej strany sa ozval plač mojej sestry Lottie ,,Zlatko čo sa stalo?" Vzlikla a potom zo seba dostala ,,Bola som aj so Zaynom v jednom bare na oslave 16 narodenín mojej kamarátky,  otec mi tam dovolil ísť." 
,,Áno ségra a v čom je problém? Si už doma?" 
,,Sestrička nie som doma som asi 10 minút od toho baru,  kde sa stalo nešťastie." Vystrašným hlasom som sa jej opýtal ,,Aké nešťastie. Lottie pre Boha hovor." Z druhej strany sa ozval len plač.  ,,Ak ide niekomu o život, tak mi to rýchlo povedz."
,,Zayna postrelili." Hneď som sa prudko postavila a zobudila som pri tom Harryho, ktorý sa na mňa nechápavím, zmäteným a zároveň aj ospalým pohľadom pozeral, ale nič však nehovoril.  ,,Čože? Kto? Kde? Kedy?" Sestra tracúcim sa hlasom povedala ,,Neviem kto to bol, do tváre som mu nevidela bol zahalený. Postrelili ho viac do pravej strany hrude, myslím si, že nie je zasiahnuté srdce, ale veľmi mu to krváca. Upadol do bezvedomia, ale troška prudčie dýcha. Asi pred 15 minútami,  keď som sa s toho spamätala, tak som volala hneď tebe." Nevedela som tomu uveriť a povedala som to Harrymu, ktorý v momente začal strašne plakať a vedela som prečo plače. Išlo o život jeho nevlastného brata, s ktorým vyrastal a v podstate ho pokladal za vlastného, aj keď neboli skutoční pokrvní bratia, môže sa stať,  že majú rovnakú krvnú skupinu, to sa stáva, ale majú iných rodičov. Harry a Zayn sa však stali bratmi, keď boli ešte deti. Vzťah medzi nimi je ako keby boli vlastní súrodenci. 

Harry
Hneď ako mi Liana oznámila čo sa stalo na jediné čo som sa dokázal zmôcť bol plač. Vyjavila sa mi totiž scéna s toho sna a ja som nemohol uveriť tomu,  že je to skutočnosť. Veď mi Liana sľúbila, že sa to nestane, prečo mi klamala? Teraz to bolo vážnejšie nešlo o nejakého cudzieho chlapca, ale o môjho brata. Plakal som a Liana sa rozprávala s Lottie ,,Lottie nehýb s ním a zavolaj mu rýchlo sanitku, dobre zkatko,  keď si ju už volala zo Zaynového mobilu, tak choď s nimi do nemocnice a ja s Harrym tam prídeme." Plakal som a pozeral som na Lianu , ktorá tiež nemala ďaleko od sĺz. 

Dr. Styles✔️Where stories live. Discover now