Časť 4

316 9 0
                                    

Dorazili sme do parku a Zayn tam už stál a bol tam ešte jeden chalan a ja som v ňom spoznala môjho kolegu.  Čo ten to robí? Je tak nádherný. ,,Ségra toto je môj priateľ Zayn, Zayne toto je moja staršia sestra Liana." Videla som ako mi podal ruku, ale ja som to nevnímala a stále som pozerala na toho chalana vedľa neho.  Nikdy som nepočula jeho meno viem, že je doktor Styles.
Lottie mi luskla pred očami a ja som sa konečne spamätala. ,,Čo čo?"
,,Ségra slintáš tu nad Zaynovi bratom a on ti podáva ruku na zoznámenie."
,,B-bratom? Čo?'' Zayn sa usmial a povedal ,,Harry je môj nevlastný brat.  Je to už nejaká doba. Bolo mi 10, keď si ma adoptovali s detského domova, keď som tam strávil rok po tragickej smrti mojich rodičov. Odvtedy mi je Harry nevlastný mladší braček a mám ho strašne rád." Volá sa Harry,  má tak dokonalé meno ako je on sám. Bože ja ho musím mať po mojom boku ako môjho priateľa. O tom však môžem len snívať. Musím sa ho to spýtať tak tajne, ale nie teraz a ani v práci. Musím mať na to tú pravú príležitosť,  ale tú si v hlave musím ešte poriadne premyslieť.

Harry za tú dobu ani raz neprehovoril, čo mi bolo divné, stále hovoril len Zayn o tom ako je úžasné pracovať vo fabrike a aké úžasné mesto je Londýn a ako strašne zbožňuje naše jedlá. Lottie všetky jeho slová hltala ako sladké maliny a ja som hypnotizovala Harryho, ale on sa na mňa ani raz nepozrel. Keď zrazu povedal. ,,Liana tvoja tvár mi je nejako povedomá." A je to tu. Je mu moja tvár povedomá,  ale pravdu mu povedať nemôžem. Možno časom, nie však teraz. ,,Kde si ma videl?" Sledovala som ho a keď sa na mňa konečne pozrel, tak som videla jeho zelené oči zblízka a jeho črty tváre sa mi vryli do pamäti. ,,Nespomínam si." Takže nevie, že pracujeme spolu, tak teraz mi vážne odľahlo. ,,Tak to je zlé Harry." Usmial sa a jeho jamky v lícach ma dostávali do rozpakov. Musím toho chlapa proste mať,  spýtala som sa ho teda dosť odvážnu otázku. ,,Viem, že ma do toho nič nie je Harry, ale chcem sa ťa spýtať, či ťa viac priťahujú muži alebo ženy?" Lottie sa na mňa pozrela a poťukala si po čele, že mi šibe a z jeho pohľadu som zistila, že to nie je dobrý nápad, veď sa sotva poznáme a ja sa ho pýtam toto. Harry bez váhania a tak odvážne ako keby to pre neho bola každodenná bežná otázka povedal,,,Mám to 50 na 50 som bisexuál." Vedela som,  že mi zaiskrili oči a na tvári sa mi objavil úsmev. Takže mám u neho šancu. ,,Prečo sa ma to pýtaš Liana?" Spracovávala som si v hlave jeho otázku a potom odpovedala ,,Len tak."
,,Nič nie je len tak. Čo si mi chcela tou otázkou naznačiť?" Prehltla som a povedala ,,Len jedno, že sa mi páčiš." On prikývol, ale povedal ,,Ani ty nie si na zahodenie, ale ja sa nedávno rozišiel s priateľkou,  ktorá mi dodnes píše esemsky a občas aj na facebooku, že ma chce späť, že ma nikdy neprestane milovať a neviem či si to vymyslela alebo so mnou naozaj čaká dieťa, ale napísala mi to. Liana na ďalší vzťah ešte nie som pripravený,  ak ti ide o toto. Riešiť nejaký, keď to s Taylor vyrovnáme a dá mi navždy pokoj." Prikývla som.

Dr. Styles✔️Où les histoires vivent. Découvrez maintenant