Časť 18

105 6 0
                                    

Harry
Napustil som vaňu a pridal som do nej penu do kupeľa. Nasipal som tam ešte pár ružových lupeňov s ruži a urobil som aj mäkký chodníček od dverí kúpeľné k vani. Po stranách chodníku s ruži som pozapaľoval sviečky a do vedra s ľadom som dal chladiť šampanské. Všetko som v Lianinom dome našiel mimo toho kde som ju nechal a pomáhala mi s tým nájsť to jej sestra Lottie. Mám dobrý vzťah aj s jej ďalšími súrodencami. Dvojičky Ernest a Doris sú úplne na zožranie a mňa si veľmi obľúbili. Najradšej SO mnou hrajú na skrývačku.

Prišiel som za Lianou a povedal som jej ,,Zavri oči princezna." Tú prezívku som mu vymyslel teraz a ona na mňa najprv urobila vražedný pohľad, ale nakoniec ich zavrela a ja som ju viedol do kúpeľne. ,,Keď ti poviem,  že môžeš otvoriť oči,  tak ich  otvoríš." Prikývla.

***

,,Harry na zdravie." Povedala Liana s pohárom šampanského v ruke ,,Na zdravie." Štringli sme si a napili sme sa. Po chvíli som povedal Liane,  aby si sadla predomňa a ona tak urobila.  Chrbtom sa dotýkala mojej hrude a ja som jej dal pusu na zátylok  ,,Čo tak si užiť vo vani?" Liana zaklonila hlavu a ja som ju pobozkal.  Vtedy sa mi vyjavila spomienka. Tieto peri som už niekedy bozkával,  ale kedy neviem. Boli mi len veľmi povedomé.

,,Liana pripravená? " Ona prikývla a ja som ju jemno chytil za boky zo zadu a s ľahka nadvyhol. Bola ľahká a krehká ako práva dáma. Ona sa držala rukami kraja vane a ja som opatrne do  nek zasunul a povedal som jej,  aby sa pustila a tak pomaly sadla.
Urobila to pomaly a ja som potichu vzdychol.

Keď sme sa s Lianou znovu pobozkali, tak tá spomienke mi v hlave zaiskrila znovu.
Bola tak veľmi reálna, že som sa Liany musel spýtať čo znamená. Ona mi povedala, že asi to mám s toho, že spolu už dlhší čas chodíme a tiež ma bozkávala často na pery, keď som bol v kóme, tak odtiaľ sa mi to asi zafiksovalo do pamäte a nechce sa ma to pustiť. Ja som len prikývol.

***

Liana
,,Taylor čo odomňa chceš?"
,,Ty sa ešte pýtáš čo od teba chcem? Ako keby si vôbec nič nevedela." Pozerala som na ňu ako na nejakého vraha a ona nebola schopná povedať mi niečo bez toho, aby  nepoužila v každom druhom slove nejakú nadávku. ,,Si strašne naivná Liana, ale ty a Harry sa k sebe vôbec nehodíte. To len my dvaja k sebe." Ironicky som sa zasmiala.,,Čo je ti vtipné Liana Monika Tommer ?" Odkiaľ vie o mojom druhom mene? Neriešila som to teraz a odpovedala som jej ,,Je mi vtipné to, ako si ty strašne naivná, že si myslíš o Harrym, že ste stále pár aj, keď on chodí so mnou a miluje len a len mňa a teba nikdy ani nemiloval."
,,Vylúčené." Vyletelo s nej ako keby niečo horkasté vyplula s úst. Znovu som sa len zasmiala a to boli moje posledné slová predtým, než vytiahla s vrecka nôž a zabodla mi ho priamo do srdca. Nestihla som ani vykríknuť a už som sa topila vo vlastnej krvi.

,,Liana milačik môj preber sa. Je to len sen. Neplač mi a nekrič." Počula som hlas a patril Harrymu a tiež so mnou jemno triasol, aby ma prebral, keď som konečne otvorila svoje uplakané oči zobral si ma do jeho pevného teplého objatia a hladil mi chrbát a vlasy. ,,Ššš princezna. Bol to iba sen nič s toho sa nestalo." Jeho hlas a pevné teplé objatie ma upokojovalo začala som pomaly prestať plakať a znovu som zaspala v jeho náručí. Vďaka Bohu ten sen nepokračoval a ani nezačal odznova.

Dr. Styles✔️Where stories live. Discover now