Časť 12

139 4 0
                                    

,,Liana, ty si taká naivná,  keď som povedala, že keď ho nemôžem mať ja,  tak ho nebude mať ani jedna z nás som mala na mysli,  že sa ho zbavím. Zabijem ho. Tú nehodu som mu spôsobila ja." Pozerala som na ňu zo slzami v očiach a v hlave som si stále hovorila tú istú vetu, ktorú povedala aj predtým ' Keď nebudem mať Harryho ja, tak ho nebude mať ani jedna z nás.' Nezmohla som sa na žiadne slová, ale  tie by aj tak nestáli za nič, lebo Taylor by si stále mlela svoje.  Proti nej som bezmocná. Do Harryho som sa zaľúbila od prvej chvíle čo som ho videla. ,,Ty si teda padavka. Harry ťa vôbec nemiluje,  ale stále miluje mňa, len to nedáva najavo. Kto by už miloval teba Liana." Ironický smiech, ktorý sa mi ozval v ušiach ako vírus, ktorý v nej už nikdy nebudem schopná dostať. Začínam byť na jej smiech alergická viac ako na mojej mladšej ségry. Stále som mlčala, aj keď ma Taylor vyzvala, aby som niečo povedala ja som však stále len plakala.

Taylor
Liana je hrozne naivná a padavka. Stále len plače, nechápem čo na nej Harry vidí,  keď ma vymenil za takú chuderu. ,,Liana, keď to Harry prežije, tak si ho môžeš nechať." Ona sa na mňa pozrela a povedala ,,Vážne?" Začala som sa smiať,,Nie, robím si srandu,  keď prežije, tak sa ho pokúsim zabiť znova až dovtedy pokiaľ sa mi to nepodarí." Rozplakala sa viac a ja som len prekrutila očami a siahla som do vrecka bundy, kde som mala vreckovku,  ktorá bola napustená omamnú látku, aby zaspala a ja som aj na nej mohla vykonať pomstu, že ma Harry vymenil za ňu. Preložila som jej ju v nosu a ústam a čakala, kým látke podľahne a zaspí,  ja ju tak môžem odtiahnuť niekde preč a len dúfať, že to miesto nepozná.

                                    ***

Liana
Zobudila som sa v tmavej miestnosti,  kde len cez malú štrbinu prenikalo denné slnečné svetlo a hneď som zistila kde som. Je to malá unimobunka v ktorej som sa hrávala ako malá a takto som si ju označila,  aby som vedela ktorá to je, lebo ich je tu viac. Odkiaľ vie Taylor práve o tejto? To mi ostáva záhadou.

Dr. Styles✔️Where stories live. Discover now