Časť 19

104 5 0
                                    

Harry
,,Princezna preber sa už je ráno a priniesol som ti raňajky do postele. Sú to lievance s ovocím, sľahačkou a čokoládov len a len pre teba." Povedal som o ôsmej ráno Liane a ona otvorila svoje modré kukadlá a sladko sa usmiala,, To si nemusel robiť lievance len kvôli mne Harry. Ešte máš oddychovať a  nie stáť pred šporákom." Položil som pred ňu tácku a povedal som ,,Je mi fajn zlato, neboj sa o  mňa chcem len,  aby si mala plné bruško než pôjdeme na výlet." Pozerala nechápavo na mňa.  ,,Aký výlet?" Sadol som si na kraj postele a povedal som ,,Chcem ťa zobrať na výlet. Kam ti ešte nepoviem,  ale bude sa ti to páčiť." Prikývla a pustil sa do jedla,  ktoré som jej na raňajky pripravil ,,Čaj alebo kávu?" Zamyslela sa s vidličkou v ústach a povedala  ,,Kávu." Usmial som sa ,,Moja princezna sa chce prebrať zo sna." Kývla na súhlas a ja som teda išiel znova do kuchyne v Lianinom dome a uvaril som mu kávu.  ,,Koľko cukrov zlato a chceš aj mlieko?" Zakričal som na ňu s kuchyne a ona mi odkričala ,,Bez cukru s mliekom." Ako niekto môže piť kávu bez cukru? Ja si tam dávam aspoň 5 cukrov a aj to je mi málo.

***

Liana

,,Harry tak toto je to tvoje prekvapanie." Povedala som mu,  keď sme zastali pred lodnýskom prístavom rieky Temža v Londýne." Usmial sa a povedal ,,Chceš mi povedať,  že si ti to nepáči?" Pokrútila son hlavou ,,Nie to som nepovedala páči sa mi to,  ešte nikdy som nešla loďou." Pohladil ma po hlave a povedal ,,Tak teraz loďou pôjdeš a uži si to princezna." Páčilo sa mi, že mi hovoril princezna. Usmial sa a povedal ,,Ďakujem,  ak si pri mne ty, tak si všetko užijem na 1 000%." Usmial sa. ,,Pre teba všetko."

Nastúpili sme na veľkú loď,  ktorá sa za päť minút mala plaviť po rieke Temža v Londýne a mala to byť vyhliadková plavba po Londýne. Aspoň tak nám to povedali pri okienku,  keď sme si kupovali lístky. Tešila som sa a už som prešlapovala s nohy na nohu  pri Harrym ako zmyslov zbavená a on sa na mňa len nechápavo pozeral ,,Liana máš morskú chorobu? Je ti zle?  Ešte sme ani nevyštartovali. Chceš si to rozmyslieť?  Urob to teraz,  lebo keď sa loď pohne už nie je cesty späť." Prestala som prešlapovať s nohy na nohu a pozrela som sa na Harryho.  V hlave som si opakovala jeho otázky a na každú mu chystala odpoveď. ,,Harry! Po prvé morskú chorobu nemám,  teda dúfam, lebo som loďou ešte nešla, takže to nemôžem vedieť. Po druhé nie je mi zle,  je mi skvelé a po tretie nechcem si to rozmyslieť veľmi sa na tú vyhliadkovú plavbu po Londýne loďou teším." Usmiala som sa a Harry mi úsmev opetoval a potom mi vtisol na pery bozk,  ktorý som mu s radosťou oplatila.

Dr. Styles✔️Where stories live. Discover now